NukeZone

سلام دوستان . بعد از چند وقت که درگیر کار ها بودم گفتم هم سلامی کنم هم در مورد یک بازی که ایرانی های کمی در مورد اون اطلاع دارن و اون رو انجام میدن صحبت کنم .
میخواستم بدونم کدام یک از دوستان در رابطه با بازی NukeZone اطلاعات داره ؟
بعد با هم در مورد این بازی حرف بزنیم و اگر بشه یک کلن بزرگ و قدرت مند که تشکیل شده از 10 ها ایرانی تشکیل بدیم .

بچه های کلن پرسیان واریور :
میشه بگین کدام تیم ها هتون حمله کردن ؟
راستی اسم شما جزو اون 30 تا تیم اول پوینت Nz نبود . داخل 30 تا تیم Nw بود . البته حالا به دلیل تخلف نیست دیگه .

با لاخره جوزو تاپ لیست ها بودیم تا قبل از اینکه بندد بشیم :banned:
بچه ها لطفا نزارید غیر ایرانی ها تو تاپ لیست قرار بگیرند با اتحاد :groupwave: و قدرت :flexion:با دشمنا بجنگید:gunner: و همشون رو به درک بفرستید.

سلام
منم تازه این بازی رو شروع کردم
یکی یه مقدار توضیح بده اول کاری چیکار کنم! فعلا یکم تحقیق کردمو یکم چرتو پرت خریدم!
تو قسمت Main هم به یه چیز جالب برخوردم.

You are under Nuke Protection for 46 more hours.
(Click here to receive your Starting Bonus)
(Click here to remove your Nuke Protection)

فکر نمی کردم بشه محافظت رو ورداشت !
چقدر این نیوک پروتکشن خوبه:) اونقدر دوست داشتم من الان یه دونه از اینها داشتم:) (البته کسی به من حمله نمیکنه:)
ببین باید اولResearch Lab بسازی بعدش برو تو Reaserch ها و Bank Managment و Money رو تا اونجایی که Turn ها اجازه میده پژوهش (تریپ فارسی زبانی:) ) بکن....حالا تمام پولت رو واسه 5 روز بزار تو بانک....زمان بعدی که آنلاین شده بقیه Reaserch ها رو انجام بده و روز سوم هم به فکر وسایل محافظتی باش....
یه پیشنهاد هم واسه همه دارم :
سعی کنید تو ارتشتون فقط یک نوع یونیت داشته باشید...
پ.ن : این بازی هم جواد شد:)

میخای بری انتقام بگیری ؟21458 و این id هم مال یهuser از یه کلن دیگه بود اون یکی هم یادم نیست

نوشته شده توسط [DOG];132420:

میخای بری انتقام بگیری ؟21458 و این id هم مال یهuser از یه کلن دیگه بود اون یکی هم یادم نیست

یادم رفت ببخشید 21458

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or