NukeZone

سلام دوستان . بعد از چند وقت که درگیر کار ها بودم گفتم هم سلامی کنم هم در مورد یک بازی که ایرانی های کمی در مورد اون اطلاع دارن و اون رو انجام میدن صحبت کنم .
میخواستم بدونم کدام یک از دوستان در رابطه با بازی NukeZone اطلاعات داره ؟
بعد با هم در مورد این بازی حرف بزنیم و اگر بشه یک کلن بزرگ و قدرت مند که تشکیل شده از 10 ها ایرانی تشکیل بدیم .

هیچ کاری . من راند قیل ای دی خودم و برادرم که با یه پی سی بازی میکردیم بن شد . هرچی ایمیل زدم نشد که نشد . تو یکی از بخش ها خوندم ایمیل کاربران معمولی رو جدی نمیگیرند ولی ایمیل کاربران گلد رو چرا .

نه بابا
100.gif

من گفتم چند ای دی بودن کار دستشون میده . گفتن نه .
231.gif

مگه چقدر پوینت گرفتین ؟ پس باید در سایت ثبت شده باشه . دیگه پرسیدن نداره .

همتون نامردید نزدیک 650 تا حمله به ما شد
بیشتر از 100 بار مورد حمله موشکی واقع شدیم 100 بار حمله ماهواره ای
اما هیچکس نیومد کمک خیلی نامردید من هم از 4 تا id 2 بن شد
اما به جهنم خخخخخخخخیییییییلللللی نامردید دیگه دوستون ندارم

نوشته شده توسط [DOG];132142:
همتون نامردید نزدیک 650 تا حمله به ما شد
بیشتر از 100 بار مورد حمله موشکی واقع شدیم 100 بار حمله ماهواره ای
اما هیچکس نیومد کمک خیلی نامردید من هم از 4 تا id 2 بن شد
اما به جهنم خخخخخخخخیییییییلللللی نامردید دیگه دوستون ندارم
22.gif
این خنده باسه اینه که من هی گفتم مولتی یوزر بودن بده و تو گفتی تو بد شانسی آوردی و ای دیت رو بستن . دیگه چی میگی .
این هم که میگی 650 تا حمله به شما شد باز هم همش به خاطره خودتونه . اگر درست عملکرد خودتون رو نکگاه کنین میبینین یک کاری کردین که این همه کلن یک دفعه بهتون حمله کردن دیگه .
آهان یادم رفت بگم . شما ها هنوز نمیدونین چجوری باید تو کلان بازی کرد . شاید بلد باشین انفرادی خوب بازی کنین ولی با این پیشامد معلوم شد که بلد نیستین . وقتی برگردی به لیدرت بگی تو هیچ کاره هستی و من بازی رو یادت دادم دیگه معلومه چی میشه .
تمامی این حرف ها رو به خاطر این میزنم که خدایی دوست ندارم حتی یک ایرانی تو این بازی دیفیت بشه . دوست ندارم اون هایی که تو این تاپیک پست میدن بگن که من این جور شدم اون بگه من اونجور .
بیاین یه کاری کنیم . همتون تک یوزره شین اول تا بتونین تمرکز بیشتری رو بازی داشته باشین . بد خودم بازی تو کلن رو به همتون یاد میدم .
16.gif

استاد دوگ این رو جدی گفتم .

ما با تمام وجود ازبین رفتن قویترین کلن ایرانی را به تمام ایرانیای با غیرت تسلیت می گیم.جملاتی چند از وصیتنامه لیدر سابق persian warriors:
ای برادران من ای پارسیگویان میدانم دشمنان ما بسیارند و میدانم خارجی ها (ایشا الله کور شند)نمیتوانند قدرت ما ایرانیان راببینند.ولی ما ایرانی هستیم وهر گز به آنها اجازه نخواهیم داد دست کم بر قدرت ما بگزارند (تخم چشماشون را در میاریم اگه بخوان به ما چپ نگاه کنند):mad: .حال بر تمام شما عزیزان و فرزندانم که این نامه سرگشوده را می خوانید واجب است تا آخرین قطرهءی Networth از شرف ایرونمون دفاع کنید و به هرچی خارجی توله سگ پدر سگ عوضی و ... :eek:بگید تو روح همتون
تکبیر ... الله اکبر....الله اکبر.....الله اکبر....
و حال شما را به خدا قسم میدم نگزارید بیگانگان رتبه اول تاپ لیست را بگیرند .ای برادران من نگزارید خون آن عاشقان غریب (ع)که تا آخرین Networth در مقابل 4کلن به تنهای از رتبه خود و از ابهت ایرانی دفاع کردند بیهوده طلف شود.:(( :((
تکبیر....الله اکبر....الله اکبر.....الله اکبر....
ای فرزندانم اگر به مقامات عالیات در تاپ لیست نائل گشتید هرگز نگویید ما (کلن خودتون )به این مقام رسیدیم بلکه بگویید ایرانی به این مقام رسیده است.
والسلام DemogorgonWildWolf(ره)
تقاضا میشود هرکه صداش قشنگه در مدح شهدای persian warriors (ع)و(عج)مداحی کنه:(( :((
امیدوارم الان آتیشی شده باشید و برید اول شید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or