NukeZone

سلام دوستان . بعد از چند وقت که درگیر کار ها بودم گفتم هم سلامی کنم هم در مورد یک بازی که ایرانی های کمی در مورد اون اطلاع دارن و اون رو انجام میدن صحبت کنم .
میخواستم بدونم کدام یک از دوستان در رابطه با بازی NukeZone اطلاعات داره ؟
بعد با هم در مورد این بازی حرف بزنیم و اگر بشه یک کلن بزرگ و قدرت مند که تشکیل شده از 10 ها ایرانی تشکیل بدیم .

ما با تمام وجود ازبین رفتن قویترین کلن ایرانی را به تمام ایرانیای با غیرت تسلیت می گیم.
چه جالب:) مولتی رو جا انداخت

DemogorgonWildWolf(ره)...persian warriors (ع)و(عج)
اون فحش ها و اینا چیه میگی قربونت برم نکنه پنج تا پست نداده دلت بن می خواد;)

dww یکی از اعضای کلن pw بود که به رحمت خدا پیوست روحش شاد
در ضمن ما کاری نکردیم . کلن های دیگه چشم قدرت گرفتن ایرانی ها را نداشتند
و همچنین چرا دقیقا روز 22 بهمن این بلا را سر ما آوردند
و در اخر می خواستم بگم:
ایرانی ها هیچ وقت اتحاد در کار های گروهی پیدا نمی کنند

و در اخر می خواستم بگم:
یک سوال . چرا کلن 6 نفره ما که فقط 4 تاعضو فعال داره تو این 20 روزی از شورع بازی و تو این 7 روزه که جنگ های کلن شروع شد تا حالا حتی یک بار هم نشده کشته بده ؟ چرا ما فقط کشته میگیریم ؟ چرا کسی به ما حمله نمیکنه با این که قدمت ما به راند 18 میرسه ؟ نه دوست عزیز حتی ما 4 نفر به قدری باهم هماهنگیم که میدونیم مثلا فلانی باید ساعت فلان چیکارکنه . این درست نیست که شما میگین که ایرانی ها هیچ وقت اتحاد در کار های گروهی پیدا نمی کنند .
من همین جا از تمامی بچه های PW و لیدرشون میخوام که اول از همه از این نابودی درس بگیرن و بعد هم یاد بگیرن متحد باشن . شما متحد بودن رو بلدنیستین .

و در اخر می خواستم بگم:

اين چه كلن قدرتمندي بود كه با اولين باد نيست و نابود شد :lol::lol:

باد بودنش که باد بود ولی خونش همچین بستاش شول بوده .

قبول دارم ما بازی انفرادی قوی (توهم) داریم اما کلنمون بد بود امید شما تجربه بالایی داشتید منم بدم نمیاد ازت چیزی یاد بگیرم چون ما ادما دوتا چشم ودو تا گوش داریم کمی هم در مورد روشتون توضیح بدی بد نیست راستی راهنمایی که می نوستی چی شد ؟

انمی خوام اشتباه خودمون رو گردن کسی بندارم اما اگر اون موقع یه کلن دیگه مثل شما به ما کمک میکرد شاید وضعیت فرق میکرد توقع زیادی است اما شدنی بود
در هر حال از همتون ممنون همین که با همیم یه دنیا می ارزه من شخصا فکر نکنم تا 20 روز اینده وارد کلنی بشم سعی می کنم اصولی کار کنم

بازم ممنون اگرم تند حرف زدم ببخشید عصبانی بودم (ادمم دیگه)
منم اسمم محمد است معروف به دکتر سگه

همتون رو دوست دارم اندازه وسعت قلبم

ما با تمام وجود ازبین رفتن قویترین کلن ایرانی را به تمام ایرانیای با غیرت تسلیت می گیم.جملاتی چند از وصیتنامه لیدر سابق persian warriors:
ای برادران من ای پارسیگویان میدانم دشمنان ما بسیارند و میدانم خارجی ها (ایشا الله کور شند)نمیتوانند قدرت ما ایرانیان راببینند.ولی ما ایرانی هستیم وهر گز به آنها اجازه نخواهیم داد دست کم بر قدرت ما بگزارند (تخم چشماشون را در میاریم اگه بخوان به ما چپ نگاه کنند) .حال بر تمام شما عزیزان و فرزندانم که این نامه سرگشوده را می خوانید واجب است تا آخرین قطرهءی Networth از شرف ایرونمون دفاع کنید و به هرچی خارجی توله سگ پدر سگ عوضی و ... بگید تو روح همتون
تکبیر ... الله اکبر....الله اکبر.....الله اکبر....
و حال شما را به خدا قسم میدم نگزارید بیگانگان رتبه اول تاپ لیست را بگیرند .ای برادران من نگزارید خون آن عاشقان غریب (ع)که تا آخرین Networth در مقابل 4کلن به تنهای از رتبه خود و از ابهت ایرانی دفاع کردند بیهوده طلف شود.
تکبیر....الله اکبر....الله اکبر.....الله اکبر....
ای فرزندانم اگر به مقامات عالیات در تاپ لیست نائل گشتید هرگز نگویید ما (کلن خودتون )به این مقام رسیدیم بلکه بگویید ایرانی به این مقام رسیده است.
والسلام DemogorgonWildWolf(ره)
تقاضا میشود هرکه صداش قشنگه در مدح شهدای persian warriors (ع)و(عج)مداحی کنه
امیدوارم الان آتیشی شده باشید و برید اول شید

تو چجور ایرانی هستی که الله و اکبر میگی!:mad:

------------
چرا کلن PW نابود شد هم یک دلیل خیلی مسخره داره و اونم اینه که فرمانده ای که سربازش بهش میگه من بازی کردن یادت دادم همون حقشه که نابود شه !!

کلن PA هم همین بلا سرش میاد چون یکیتون میگین CL کاره ای نیست اون یکی میگه اگه CL نبود الان فلان و.... .

اگر قدرت اینو ندارید که رهبر باشین حداقل از رهبراتون پیروی کنید!

نوشته شده توسط [DOG];132239:
قبول دارم ما بازی انفرادی قوی (توهم) داریم اما کلنمون بد بود امید شما تجربه بالایی داشتید منم بدم نمیاد ازت چیزی یاد بگیرم چون ما ادما دوتا چشم ودو تا گوش داریم کمی هم در مورد روشتون توضیح بدی بد نیست راستی راهنمایی که می نوستی چی شد ؟

انمی خوام اشتباه خودمون رو گردن کسی بندارم اما اگر اون موقع یه کلن دیگه مثل شما به ما کمک میکرد شاید وضعیت فرق میکرد توقع زیادی است اما شدنی بود
در هر حال از همتون ممنون همین که با همیم یه دنیا می ارزه من شخصا فکر نکنم تا 20 روز اینده وارد کلنی بشم سعی می کنم اصولی کار کنم

بازم ممنون اگرم تند حرف زدم ببخشید عصبانی بودم (ادمم دیگه)
منم اسمم محمد است معروف به دکتر سگه

همتون رو دوست دارم اندازه وسعت قلبم

کمی هم در مورد روشتون توضیح بدی بد نیست
روش ما روش خاصی نیست ولی یک چیز هایی توش رعایت میشه که اگر نشه ما هم کلامون پس معرکه هستش .

راهنمایی که می نوستی چی شد ؟
راهنمایی که من مینویسم فقط برای مبتدی هاست و برای اون هایی خوبه که تازه با NZ آشنا شدن . البته فکر کنم بعضی چیز ها رو هم توش وارد کنم که دیگه دوستان با مشکل روبرو نشن .

اما اگر اون موقع یه کلن دیگه مثل شما به ما کمک میکرد شاید وضعیت فرق میکرد
اگر میگفتی شاید ( شاید برای این که باید مدیران قبول کنند که ما انجام بدیم ). ولی من از کجا متوجه میشدم که شما دارین کوبیده میشین ؟

وارد کلن نشی که بهتره . چون باید بشینی و از اول شروع کنی . اگر میخوای اصولی شروع کنی فقط یادت باشه اول از همه مولتی بودن رو فراموش کن . مولتی بودن باعث میشه که تو نیروت رو روی چند قسمت تقسیم کنی و نمیتونی تمرکز کنی . و اگر هر کدام از اون ای دی ها با مشکل روبرو بشن تو کم میاری .

امیدوارم که هرجا میری و هرکاری میکنی همیشه موفق باشی .

کلن PA هم همین بلا سرش میاد چون یکیتون میگین CL کاره ای نیست اون یکی میگه اگه CL نبود الان فلان و.... .

با ازون حرفا زدی جیمز. اینو الان بهانه دسته امید میدی به من گیر بده;) من شوخی کردم منظورم این بود که CO تو این کار ها هستو درگیرتره

البته اينو در نظر داشته باشين كه كلن PA چند رانده سر پاست و با اين چيزهاي جزئي زمين نميخوره:biggrin1:
m_g_s حالا اميد پوستشو مي كنه تا ديگه احساسي پست نده:biggrin1:
تو PA اميد به اندازه ده تا CL و Co گير ميده.:((
در اخرشما نگران PA نباش خودشون مي دونن چيكار مي كنن

البته اينو در نظر داشته باشين كه كلن PA چند رانده سر پاست و با اين چيزهاي جزئي زمين نميخوره:biggrin1:
شما تو چه کلنی هستی؟

من شرمندم . خدایی نمی خواستم توهین کرده باشم .
اگر اون دوتا ساختمون یا یکی از اوندوتا و یونیت هاتون آماده شدن من پیغام رو بفرستم.:love:

من شرمندم . خدایی نمی خواستم توهین کرده باشم .
اگر اون دوتا ساختمون یا یکی از اوندوتا و یونیت هاتون آماده شدن من پیغام رو بفرستم.:love:

حالا جو منو گرفت يه چيزي گفتم تو چرا جدي گرفتي:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
بنده قصد ناراحت كردن شما را نداشتم :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

سلام
منم تازه این بازی رو شروع کردم
یکی یه مقدار توضیح بده اول کاری چیکار کنم! فعلا یکم تحقیق کردمو یکم چرتو پرت خریدم!
تو قسمت Main هم به یه چیز جالب برخوردم.

You are under Nuke Protection for 46 more hours.
(Click here to receive your Starting Bonus)
(Click here to remove your Nuke Protection)

فکر نمی کردم بشه محافظت رو ورداشت !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or