NukeZone

سلام دوستان . بعد از چند وقت که درگیر کار ها بودم گفتم هم سلامی کنم هم در مورد یک بازی که ایرانی های کمی در مورد اون اطلاع دارن و اون رو انجام میدن صحبت کنم .
میخواستم بدونم کدام یک از دوستان در رابطه با بازی NukeZone اطلاعات داره ؟
بعد با هم در مورد این بازی حرف بزنیم و اگر بشه یک کلن بزرگ و قدرت مند که تشکیل شده از 10 ها ایرانی تشکیل بدیم .

Persian warriors

بچه ها من یکی از افراد Persian warrior هستم که سه تا ID داشتم .(sparda ,esfahan,rainman)
اولین مشکل ما این بود که اتحاد نداشتیم مثلا dog یه غلطی میکرد dww یه غلطی من
هم یه غلط دیگر.......
دومین مشکل: همه چند ID داشتند .
سومین مشکل هیچ یاری نداشتیم که کمکمان کنه ولی با این حال تا last blood جنگیدیم.(( 6ا در مقابل 13 تا ))
چهارمین :مشکل ما ایرانی بودیم .

اما ما توانستیم قدرت ایرانی را به همه نشان بدیم.

این راند که هیچی (but we came back very soon ) ))

از 3 كلن مختلف برام دعوتنامه امده:eek::eek::eek:
Insomnia-Black Knight-The GodS

اگر گفتی سی چی ؟
6.gif

نوشته شده توسط [DOG];132428:
یه سوالی چه نوع یونیتی رو ÷یشنهاد میکنید ؟ لطفا همه نظر بدن

من پیاده نزام رو پیشنهاد میکنم .

بچه ها من یکی از افراد Persian warrior هستم که سه تا ID داشتم .(sparda ,esfahan,rainman)
اولین مشکل ما این بود که اتحاد نداشتیم مثلا dog یه غلطی میکرد dww یه غلطی من
هم یه غلط دیگر.......
دومین مشکل: همه چند ID داشتند .
سومین مشکل هیچ یاری نداشتیم که کمکمان کنه ولی با این حال تا last blood جنگیدیم.(( 6ا در مقابل 13 تا ))
چهارمین :مشکل ما ایرانی بودیم .

اما ما توانستیم قدرت ایرانی را به همه نشان بدیم.

این راند که هیچی (but we came back very soon ) ))

نمیدونم پست های این چند صفحه آخر رو خوندی یا نه , ولی من از همون روزی که استاد داگ ( اگر اشتباه نکرده باشم محمد ) تو تاپیک گفت پرسین واریور من گفتم هیچی . ولی خوشحالم حتی برای چند روز اسمتون تو تاپ لیست بود .
استاد عزیز خوبه که شما میدونی مشکل کلنتون چی بود . یه سوال شما با هر 4 تا ای دی تو کلن عضو بودی ؟ یا فقط یکی از اون 4 تا ؟
ایرانی بودن هم هیچ مشکلی نداره . ایرانی نبودن مشکل داره . یک هفته هستش که هر 24 ساعت یه دوشمن عوض میکنیم و کک مون هم نگزیده . همه هم کلن هایی بودند که بالای 5000 تا پوین داشتن . همین M_G_S دیروز یکی شون رو به درک فرستاد و مایه خوشنودی ما شد .

من از همه دوستانی که NZ بازی میکنم میخوام که اگر میگین ایرانی هستیم با درست بازی کردن ثابت کنین که میتونین .

دمت گرم با این غیرت ایرانیت.:evil: :evil:

اين همه گفتيم با چند تا ID بازي نكنيد...كرديد:mad:
گفتيم به راهنمايي بازيكنان ايراني ارشد تر گوش كنيد...نكرديد:mad:
فكر كرديد با چند روز بازي كردن حرفه اي شديد...كه نشديد:mad:
بعد با يه باد نابود شديد و ID هاتون بن شد :)
بعد وقتي به شوخي حرفي مي زنيم بهتون بر مي خوره:evil::evil::evil:

N e M e S i S
بابا چرا ترش می کنی
منظورم از ایرانی این بود که هیچ وقت ما به حق هم نبودیم.
من با هر سه آی دی تو کلن بودم .....
سوال : اگر disconect بشی و بعد با آیدی دیگر وارد بشی مشکل داره.
thankyou

M1 Abrams Tanks
P.S مگه من تو BK کاره ای هستم که حالا دعوتنامه هم بفرستم:)

به نظر من Inf بهترین انتخابه . چند تا دلیل هم دارم .

1 : شما با هر ترن میتونی 20 تا از این نیرو رو بسازی .
2 : هر ساختمان 20 تا Inf توش جا میگیره .
3 : به دلیل کم بودن ارزش مالی این یونیت نتورک شما خیلی کم بالا میره .
4 : بهترین دفاع هم هستند . میشه هم بجای دفاعی ازشون استفاده کرد هم بجای نیروی حمله ای .

N e M e S i S
بابا چرا ترش می کنی
منظورم از ایرانی این بود که هیچ وقت ما به حق هم نبودیم.
من با هر سه آی دی تو کلن بودم .....
سوال : اگر disconect بشی و بعد با آیدی دیگر وارد بشی مشکل داره.
thankyou

نه بابا چه ترشی . من فقط میگم هی من گفتم نکنین هی این دکتر سگ گفت نه . بگزریم .
خوب شما چند تا از ای دی هات تو این درگیری کشته شد ؟
تونستی خوب با هر سه تا مبارزه کنی ؟
بله . مشکل داره . مشکلش اینه که حتی اگر از دیال آپ هم استفاده کنی باز هم یه روزی لو میری . فقط کافیه چند بار یه چند تا ای دی با یه ای پی کانکت شن .
خود من هم راند پیش فقط 10 روز مونده به آخر راند یه ای دی جدید ساختم که داداشم بازی کنه و اشتباهم هم این بود که با همین پیسی ساختم و دقیقا 1 ساعت مونده به اخر راند هر دو ای دی بن و بعد یک هفته از لیست ای دی ها خارج شدن . کلی داد زدم . نامه دادم . بابا مثلا من تو روزای اخر و تو اولین راند بازیم 1 بار مرده بودم و یک نفر رو کشته بودم .

:love:

یک سوال . چرا کلن 6 نفره ما که فقط 4 تاعضو فعال داره تو این 20 روزی از شورع بازی و تو این 7 روزه که جنگ های کلن شروع شد تا حالا حتی یک بار هم نشده کشته بده ؟ چرا ما فقط کشته میگیریم ؟ چرا کسی به ما حمله نمیکنه با این که قدمت ما به راند 18 میرسه ؟
اقا شما که می گید ما تا حالا کیل نشدیم بیایید و یه کار کنید
یه 7 تا دیگه عضو کلنتون کنید و بعد ببینید چه اتفاقی می افته
منظورم اینکه شاید شما تا به حال هیچی تان نشده ولی از یه حد هم بالاتر نرفتی تا ببینید
که چی می شه.

یک سوال . چرا کلن 6 نفره ما که فقط 4 تاعضو فعال داره تو این 20 روزی از شورع بازی و تو این 7 روزه که جنگ های کلن شروع شد تا حالا حتی یک بار هم نشده کشته بده ؟ چرا ما فقط کشته میگیریم ؟ چرا کسی به ما حمله نمیکنه با این که قدمت ما به راند 18 میرسه ؟
اقا شما که می گید ما تا حالا کیل نشدیم بیایید و یه کار کنید
یه 7 تا دیگه عضو کلنتون کنید و بعد ببینید چه اتفاقی می افته
منظورم اینکه شاید شما تا به حال هیچی تان نشده ولی از یه حد هم بالاتر نرفتی تا ببینید
که چی می شه.

وقتی میگم بازی بلد نیستین میگین چرا فوش میدی . خوب استاد ما اگر 15 نفر هم بشیم ولی NW بالا نباشه بیشتر از شما که 10 نفر هستین و NW بالا تره در خطر هستیم . چرا ؟ چون اگر یه نگاه به لیست کلن هایی بندازی که از نظر point قویترین هستند بیشترشون NW کمتری دارن . وقتی NW کم باشه هم بهتر میتونی هدف انتخاب کنی . هم بهتر میتونی کیل کنی و هم بهتر هدف میشی .
این رو یادت باشه استاد گرام .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or