NukeZone

سلام دوستان . بعد از چند وقت که درگیر کار ها بودم گفتم هم سلامی کنم هم در مورد یک بازی که ایرانی های کمی در مورد اون اطلاع دارن و اون رو انجام میدن صحبت کنم .
میخواستم بدونم کدام یک از دوستان در رابطه با بازی NukeZone اطلاعات داره ؟
بعد با هم در مورد این بازی حرف بزنیم و اگر بشه یک کلن بزرگ و قدرت مند که تشکیل شده از 10 ها ایرانی تشکیل بدیم .

بچه ها چرا نمیاید یه کلن به نام بازیسنتر درست کنیم و همگی ییهو بریزیم توش و فعالیت کنیم؟
در ثانی فکر میکنم عده ی زیادی این تاپیک را ندیدن بهتره بزاریمش تو امضامون :confused:
منم کم کم میخوام یکم جنگ کنم(یعنی موقعی که 48 ساعتم تموم بشه) حوصلم سر رفت بس که مثل آدم هایه سر و بی حال نشستم :biggrin1:
منم چنتا ضد تانک و موشک ساختم برای خطرات احتمالی

بچه ها چرا نمیاید یه کلن به نام بازیسنتر درست کنیم و همگی ییهو بریزیم توش و فعالیت کنیم؟
خوبه ولی اسم بازی سنتر یکم ضایع نیست؟ باور کن نصف اونایی که با کلن ما جنگ داشتن واسه اینکه کلنمون اسمش ایرانی بود بهمون پیله کرده بودن...همینش باحال بود که آخر سرم حالشونو می گرفتیم
در ثانی فکر میکنم عده ی زیادی این تاپیک را ندیدن بهتره بزاریمش تو امضامون :confused:

اینم خوبه ولی کی توجه میکنه...اگه می خواستن بیان با همین اسم تاپیک که تو صفحه اول میاد باید میومدن

راستی یه انگلیسی برام مسیج داده بود و گفته بود بیا با هم به چنتا یوزر(که اسمشون را یادم نیست حمله کنیم)
چی جوابشا بدم؟
آره واسه اینکه Clanless ای ازین پیغاما میدن ولی مسه اینکه خیلی شوت بوده نفهمیده هنوز تو Nuke Protection ای و نمی تونی حمله کنی
بهش بگو برو جم کن بابا یهو من خودم با چن تا یوزر بهت حمله کردم:biggrin1:

بابا طرف هلندی بود من بهش پیغام زدم و گفتم من بازیکن آماتور و بدرنخوری هستم ولم کن :biggrin1:
اونم نوشت که من یک بازیکن Semipro هستم
منم دیگه چیزی براش نمینویسم شاید دور منا خط بکشه ;)
میخواستم شما که حرفه ای هستید ببینید که کلنش چطوره شاید دندونگیر باشه و برم!!!
اینم متن پیامش همراه با ادرس کلن:
Message:Survivor Hell Demon (#400282) invites you to join the clan Dynamic Duo (#106033).

Accept / Decline

آخرین ویرایش:
بهتره اول کارهای تحقیقاتی و ساخت ساختمان و نیرو رو کامل کنی .
در مورد کلن هم باید بگم من یا دیگران نیستیم که میخوایم اونجا جنگ کنیم . این تو هستی که میخوای جنگ کنی . پس بهتره خودت هم کلنت رو انتخاب کنی . البته قبلش نگاه کن ببین افراد کلن چند وقته دارن بازی میکنند و چقدر زمین دارن و چقدر نتورث دارن .

من و محمد رامین امید اسی سورنا رسول
من به یه دلایلی مثل همینی که زیر هست :biggrin1: کلنم رو عوض نمیکنم!:
1h 58min [BK]Dark HELLMASTER (#269974) attacked [Queen]Otherdeath (#485429) and gained 16 clan points.
1h 59min [BK]Dark HELLMASTER (#269974) attacked [Queen]Otherdeath (#485429) and gained 16 clan points.
3h 3min [BK]black hell knight (#471102) attacked [Queen]Otherdeath (#485429) and gained 15 clan points.
3h 4min [BK]black hell knight (#471102) attacked [Queen]Otherdeath (#485429) and gained 15 clan points.​
یعنی پدر طرف در اومد:)

كسي از من چيزي نپرسيده :confused:
CO تون همه رو گذاشته سر كار:mad:
سر کار که آره:biggrin1:
الان دوباره بهش گیر می دم بفرسته
راستی چرا خودت یه درخواست نمی دی که منو دعوت کنین:mad: منم همین طوری رفتم
اگه درخواست میدی بگو دیگه بهش هیچی نگم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or