NukeZone

سلام دوستان . بعد از چند وقت که درگیر کار ها بودم گفتم هم سلامی کنم هم در مورد یک بازی که ایرانی های کمی در مورد اون اطلاع دارن و اون رو انجام میدن صحبت کنم .
میخواستم بدونم کدام یک از دوستان در رابطه با بازی NukeZone اطلاعات داره ؟
بعد با هم در مورد این بازی حرف بزنیم و اگر بشه یک کلن بزرگ و قدرت مند که تشکیل شده از 10 ها ایرانی تشکیل بدیم .

نوشته شده توسط [DOG];130197:
هنوز خان نشدم رعیتم انشا الله در اینده
ما هم منظورمون این نیست که کسی عضو کلن شما شه می تونیم با هم همکاری کنیم(جنگ)
بعدش کی می فهمه ما مولتی بازی می کنیم دنیا که این قدر خر تو خره که ما ادما توش گمیم

همونی که منه مولتی رو بن کرد و یه ای دی داداشم رو بن کرد . کلن تو 1 ساعت 3 تا ای دی بن شد .

اول از همه بگم که این که من با شما در این باره حرف زدم به علت این بود که فقط من یه نمایدنده هستم و من تمامی اطلاعات رو به Co میدم و بعد تایید اون افراد اینوایت میشن .
در مورد همکاری بین دو کلن هم باید بگم که به Co گذارش داده شده و بعد تایید اون تمامی هماهنگی ها انجام میشه .

ببخشید وسط بحثتون یه سوال داشتم!

نیگا کنید:

[DESE]*********** (#******) was attacked by Someone.

این کسی که حمله کرده و ما نمی تونیم ببینیم (Someone) چطوری اینقدر قدرت داشته خودشو مخفی کنه؟

آره! قبلا هم یدونه دیگه دیدم تو کلنمون!

از هر 10 تا پرتاب 9 تاش شناسایی نمیشه . البته به شرطی شناسایی میشه که تحقیق در اون رابطه انجام شده باشه .
و در قسمت HQ تو آپشن اولین گذینه 1-100% شانس براي شناسايي فرستنده موشك:( هزينه:1000$ در ساعت) رو فعال کرده باشین .

آقا من همين الان چشمم به تاپيک خورد و ييهو علاقمند به اين بازي نمادين شدم
ميخواستم يکم من تازه کار را راهنمايي کنيد
البطه يه چيزايي فهميدم ولي راهنمايي درست و حسابي ندارين بدين به من؟
که اجالتآ فارسي باشه!
در ضمن ميخواستم بدونم براي خريد اکانت بايد کجا ماني واريز کرد؟!
و دور بعدي کي هست؟
کجا ميتونم زمين بخرم
و بهتره تنهايي بازي کنم يا برم تو کلن البطه اگه رام بدن
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اينا فقط چنتا سوال بود بزاريد يکم وارد گود بشم تا ...
راستي بچه ها بهتره امريکايي ها را شناسايي کنيد و بريزيد سرشون مطمئنآ اگه همگي با هم بهشون حمله کنيد سريع کيل ميشن اونم از نوع کيل زون

آقا من همين الان چشمم به تاپيک خورد و ييهو علاقمند به اين بازي نمادين شدم
ميخواستم يکم من تازه کار را راهنمايي کنيد
البطه يه چيزايي فهميدم ولي راهنمايي درست و حسابي ندارين بدين به من؟
که اجالتآ فارسي باشه!
و دور بعدي کي هست؟
کجا ميتونم زمين بخرم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اينا فقط چنتا سوال بود بزاريد يکم وارد گود بشم تا ...
راستي بچه ها بهتره امريکايي ها را شناسايي کنيد و بريزيد سرشون مطمئنآ اگه همگي با هم بهشون حمله کنيد سريع کيل ميشن اونم از نوع کيل زون

Code:
 راهنمايي درست و حسابي ندارين بدين به من؟
دارم روش کار میکنم .
Code:
اکانت چی رو استاد ؟
Code:
و دور بعدي کي هست؟
فکر کنم 65 تا 70 روز دیگه .
Code:
کجا ميتونم زمين بخرم
تو خود بازی میتونین زمین خریداری و بفروشین
Code:
پیشنهاد میشه تا 30 روز اول کاریتون تو کلن نرین . بعد اون به کلن وارد شین . البته من پیشنهاد نمیکنم . چون عضو کلن شدن وظیفه سختی رو بر روی دوشتون میزاره . بعدش هم به نظر من شما بعد 30 روز عضو کلن شو برای کسب تجربه . البته انفرادی بازی کردن خیلی کیف داره .
Code:
فکر خوبیه ولی اول به تعداد راند هایی که هر فرد بازی کرده نگاه کن و بعد اسپایش کن و بعد حمله کن .

بچه ها من با همین یوزری که اینجا پست میزنم(alikarimi) عضو شدم فقط یه چیزی:
نمیدونم چرا دیگه چیزی نمیتونم بسازم :confused:
و وقتی حمله را میزنم مینویسه (شما تحت حفاظت ناک(Nuke) هستید بنابراین نمیتونید حمله کنید):eek:
الان به نظر شما من باید چه کارایی بکنم
راستی من اصلآ نمیخواستم کارخونه ی جنگی بسازم ولی خودم 50 تا برام ساخته در صورتی که اولش هیچی نداشتم ;)
بازی باحالیه خدایی فقط یکم وقت میخواد :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or