NukeZone

سلام دوستان . بعد از چند وقت که درگیر کار ها بودم گفتم هم سلامی کنم هم در مورد یک بازی که ایرانی های کمی در مورد اون اطلاع دارن و اون رو انجام میدن صحبت کنم .
میخواستم بدونم کدام یک از دوستان در رابطه با بازی NukeZone اطلاعات داره ؟
بعد با هم در مورد این بازی حرف بزنیم و اگر بشه یک کلن بزرگ و قدرت مند که تشکیل شده از 10 ها ایرانی تشکیل بدیم .

نمیدونم چرا دیگه چیزی نمیتونم بسازم
براي ساخت و ساز به مقداري زمين خالي و پول و ترن نيازمندي
و وقتی حمله را میزنم مینویسه (شما تحت حفاظت ناک(Nuke) هستید بنابراین نمیتونید حمله کنید)
در 48 ساعت اول نه ميتوني به كسي حمله كني و نه كسي مي تونه بهت حمله كنه
الان به نظر شما من باید چه کارایی بکنم
تحقيق كن
راستی من اصلآ نمیخواستم کارخونه ی جنگی بسازم ولی خودم 50 تا برام ساخته در صورتی که اولش هیچی نداشتم
:confused:

تحقيق كن
مشکل اینجاست که وقتی میخوام تحقیق کنم اصلآ نموداره پیشرفتی از تحقیقاتم نمیبینم و انگاری همون موقع که تحقیق میکنم تحقیقم تموم میشه و عددش ثبت میشه!
اصلآ تحقیق این بازی چطوره کارش؟
و مثلآ من در مورد شغل شریف دزدی:biggrin1: وقتی تحقیق میکنم چه سودی برام داره؟
و کجا و چگونه میتونم ازش استفاده ببرم!
بین تحقیق کردن و آزمایشگاه تحقیق که رابطه ای هست؟
و.و.و :confused:

در مقابل ساخت هر 50 تا ازمايشگاه تحقيق مي تواني در هر ترن 1 واحد بيشتر تحقيق كني
در قسمت دزدي هم اگر تحقيقاتتو تكميل كني دزدات تا %300 بيشتر دزدي مي كنن
پيشنهاد مي كنم اول در قسمت Money Production تحقيق كني تا درامد ساعتي پولت بيشتر به شه

راستی من اصلآ نمیخواستم کارخونه ی جنگی بسازم ولی خودم 50 تا برام ساخته در صورتی که اولش هیچی نداشت

شما به عنوان جایزه این رو انتخاب کردی
بین تحقیق کردن و آزمایشگاه تحقیق که رابطه ای هست؟
در ازای هر HQ می تونی یک واحدم بیشتر تحقیق کنی برای تحقیقاتم اول روی ÷ول بعدم ماهواره(چون با ساخت یک ماهواره تحقیقاتی 5 تا به سرعت تحقیقاتت اضافه میشه)
بعدم better security برای امنیت بیشتر بعدشم سلیقه ای است

آقا ما نفهمیدیم که باید نسبت نیروگاههایه پیشرفته یه معمولی یا بهتر بگم:
نسبت Pp به App باید 3 به 1 باشه یا اصلآ فقط باید نیروگاه پیشرفته(app)ساخت؟
و فرق ماهواره و موشک چیه تو این بازی؟

اين بيشتر بستگي به انتخاب خودت داره
هر App ه 15000 واحد نيرو توليد مي كنن و Life شون 40 هست با هزينه 1400
در صورتي كه هر Pp ه 3500 واحد نيرو توليد ميكنن و Life شون 85 هست با هزينه 450

فرق ماهواره و موشک چیه تو این بازی
همه موشك ها به جز EMP خاصيت تخريبي دارند و ميتوني با مقداري پول و ترن اونها را تهيه كني
البته 12 ساعت طول ميكشه تا ساخته بشن.در صورتي كه طرف مقابل از ساختمان Anti-Missile System به اندازي كافي داشته باشه مي تواند اون را خونثئ كند

اما در مورد ماهواره اول بايد در قسمت Satellite Technology تا %50 تحقيق كني تا بتوني ماهواره بسازي. از زمان سفارش 48 ساعت طول ميكشه تا ساخته شود و 1 ساعت طول ميكشه تا به مدار زمين برسه
ماهواره ها انواع مختلف دارند
1-EMP Satellite
اين ماهواره با %100 توانش باعث قطع شدن %30 از برق حريفت براي 6 ساعت ميشه

2-Laser Beam Satellite
اين ماهواره با %100 توانش 9000 واحد تخريبي به جا مي زاره و هيچ دفاعي هم نداره

3-Orbital Research Laboratory
ماهواره تحقيقاتي كه با ساختش مي تواني در هر ترن 5 واحد بيشتر تحقيق كني

4-Spy Satellite
ماهواره جاسوسي كه قبل از حمله مي تواني بفهمي حريف چند تا Unit و از چه نوع Unit استفاده ميكنه

5-Anti-Missile Satellite
با ساخت اين ماهواره از شر موشك در اماني

6-
Stealth Satellite
با %100 توانش
base تو را تا 7 ساعت پنهان ميكنه

و فرق ماهواره و موشک چیه تو این بازی؟

من به شما تعداد 100 عدد PP و تعداد 50 عدد APP رو پیشنهاد میکنم .
PP از قدرت بیشتری در برابر حملات برخورداره و به راحتی نابود نمیشه ولی APPنیروی بیشتری تولید میکنه و جون کمتری داره .
در اول بازی تا پایان تحقیقات شما تعداد 100 عدد APP بسازین و بعد اون تعداد 100 عدد PP دوباره بسازین . با این کار هم پاور شما زیر 30% میمونه و هم قدرت بیشتری دارین .

من به شخصه از APP خیلی بیشتر خوشم میاد!
در ضمن اگه مثل من دارید از Nuclear Bomb استفاده میکنید دیگه واسه Laser Beam به خودتون زحمت ندید...یکی از این دو رو انتخاب کنید ...Makes Life Easier:)

نوشته شده توسط [DOG];:
راستی مهرداد کوش نیست
ها من اینجام کارم داشتی:biggrin1: تو NZ هستم اینجا زیاد پست نمی دم
امید الان واقعا می خوای بری تو کلن PW ؟ خوب اگه همه دوس دارن باهم باشن و تیم باشیمو از این حرفا چرا همه جم نمی شیم تو همین Persian Army ؟ که یه کلن مسنجمه و CL و CT هاش همیشه هستن و سر می زنن چرا دوباره کاری کنیم؟ من و محمد رامین امید اسی سورنا رسول(رسول کیه؟:biggrin1: ) با علی کریمی بیام تو همین کلن(خیلی باحال میشه) که به اندازه همه جا داره البته اونایی که هنوز اماده نیستن و تازه با نوک آشنا شدن می تونن صبر کنن تا به استاندارد پرشین آرمی برسن
در ضمن این مولتی لعنتی رو هم کنار بزارین بیاین مسه همه(بچه آدم:biggrin1: ) عادی بازی کنیم
بد میگم؟

[من و محمد رامین امید اسی سورنا /QUOTE]

الان 10 20 تا کلن دنبالم هستن و هی Pm می دن و خواهش می کنن Join شم ولی من دلم واسه کلن فعلیم( Desert Eagles) می سوزه چون اگه من از اونجا بیام بیرون بجز اینکه افسرده میشن خیلی ضعیف می شن چون منم که دارم کلن رو بالا نگه می دارم:biggrin1:

[من و محمد رامین امید اسی سورنا /QUOTE]

الان 10 20 تا کلن دنبالم هستن و هی Pm می دن و خواهش می کنن Join شم ولی من دلم واسه کلن فعلیم( Desert Eagles) می سوزه چون اگه من از اونجا بیام بیرون بجز اینکه افسرده میشن خیلی ضعیف می شن چون منم که دارم کلن رو بالا نگه می دارم:biggrin1:

شیطونه میگه همین الان دو تا نوک بفرستم کیل شدن قبلیش یادش نرفته دوباره کیل شه :biggrin1:

شیطونه میگه همین الان دو تا نوک بفرستم کیل شدن قبلیش یادش نرفته دوباره کیل شه :biggrin1:
تو سیاست مارو درک نمی کنی...من خودم رو فدای کلن کردم :biggrin1: :biggrin1: و برای اینکه توجه دشمن از رئیسمون ورداشته شه چندتا حمله به رییس اون کلن دشمن کردم تا توجهشون به من جلب شه و نوکم کنن( :-" )
:biggrin1:
تازه الان نمی تونی نوکم کنی هنوز تحت حفاظتم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or