Multi Platform No Man's Sky

no-mans-sky.jpg

نام بازی: No Man's Sky

طراح: Gareth Bourn

استدیو سازنده:Hello Games

ناشر: Hello Games

پلتفرم: PlayStation 4, Microsoft Windows

سبک:Adventure

• بازی No Man's Sky در نمایشگاه E3 سال 2014 برای PS4 معرفی شد و مدتی بعد برای PC تایید شد.
  • بازی داری 2 مد سینگل و مالتی پلیر هست.
  • بازی داستان ندارد و شما در این بازی داستان مخصوص به خود را خواهید ساخت.
  • دیدن کل جهان بازی 5 میلیارد سال زمان میبرد.
  • سیاره های گوناگونی در این بازی قرار خواهد داشت که هر کدام دارای ویژگی هایی مانند زندگی، محیط زیست، دریاچه ها، غارها، آبشارها و دره ها هستند.
  • شما توانایی پرواز و فرود بر روی هر سیاره ای را خواهید داشت.
  • تعداد سیارات بازی 18 Quintillionـه !
  • امکان آپگرید اسلحه ها و سپر ها و ... در بازی وجود دارد.
  • گیم پلی بازی بر سه پایه مبارزه,گشت و گذار ,مبادله هست.
  • در زمان ورود به سیاره میشه اسمش رو عوض کنیدو همینطور اسم موجودات اون سیاره رو.
  • اگر موجودات زیادی بکشید,میزان Wanted لولتون بالا میره و اول نگهبان های سیاره میان سراغتون و بعد پلیس فضا و بعد هم ارتش!
  • اگر بمیرید تمام اطلاعاتی که در Atlus سیو نکرده باشید از بین میره.
  • وقتی بازی تموم بشه, میتونید به گشت و گذار ادامه بدید.
  • بازی در تاریخ 9 , 10 و 12 آگوست در آمریکا ,اروپا و انگلستان منتشر خواهد شد.
  • قیمت این عنوان 60 دلار تعیین شده و به صورت فیزیکی و بر روی دیسک نیز عرضه خواهد شد.
با تشکر از mamad2010 و Heska

Last edited by a moderator:
خب الان حرفی از این زدن که نیو نسخه اصلیه؟گفتن علاوه بر این چیزی که هست ممکنه اپدیتای دیگه ای بگیره حرفی از اینکه ما از بازی زدیم و قراره اون قسمتای حذف شدرو روی نیو بیاریم نزدن!
نسخه اصلی و غیر اصلی یه حرف کاملا بی اساسه!پس حتما نسخه های ps4 بازیایی مثل TLOU یا TR و بوردرلندز و ... نسخه اصلی بودن و ما رو نسل قبل نسخه دمو بازی کردیم لول
شما یه بار دیگه پست من و مخصوصاً قسمت ویرایش رو بخون.من یه چیزی شنیده بودم بعد رفتم تو زومیت دیدم اصل قضیه چیه.سر کلاس هم(معلم ابتدائی هستم)از این جور ایراد گرفتن ها زیاد می شنوم
می دونید چیه تقصیر خودمه که با 36 سال سن میام اینجا پست میدم و سوال می پرسم :|

این پایگاه های اطلس رو کجا میشه پیدا کرد تو فضا؟از تو مپ کهکشان مشخصن؟
ایتدایه بازی یه beacon جلویه سفینه هست که بهت اجازه انتخاب بینه path of atlas و free explorer میده . اگر atlas انتخاب کنی تو فضا یه سری distress signal پیدا میشه و ... لول
سخت نیست

آقا یه سوال :D

این همه محیط های بزرگ و این همه سیاره و آیتم و موجودات و کوفت و درد رو چجوری ساختن؟ :D بعد چجوری توبازی این همه جا شده؟ من اصلا درک نمیکنم :|
این بازی به جایه استفاده از polygon از voxel استفاده میکنه که نوعه دیگری از سیستم مدل سازی هست که به نسبت polygon ها یه سری مزایا داره ولی خوب نکاته منفی خودش هم داره. یکی از اصلی ترین نکاته منفیش این هست که نمیشه به دقیقی و زیبایی polygon ها انیمشنها رو پیدا کرد و یه سری سیستمهایه دیگه به همین منظور هم هست که مثلا کیفیت اب تو بازی به شدت پایینه ولی این سیستم با استفاده از engine که طراحی کردن اجازه میده محیطها به این صورت رندر میشه و Loading اینا نباشه. البته به همین نسبت هم voxel یه مقداری از cpu بیشتر میتونه استفاده و این باعث میشه مشکلاتی مثله texture pop in اینا پیش بیاد. اینجا میتونی بخونی :
Tech Analysis: No Man's Sky

منم بازی رو گرفتم البته تو steam
ولی در کل اون چیزی که انتظار میرفت نیست ولی بازیه بدی هم نیست .

چقدر کرش می کنه حین بازی. چندین بار روی PS4 در حالی که 2.3 میلیون Unit هم جمع کرده بودم بی خود و بی جهت کرش کرده , نتنها انداخته منو بیرون از اون بدتر ایتم های Exo Suit و البته تمام Unit هایی که جمع کردم هم پریده. به شخصه تا وقتی اپدیت جدید ندن مشکلات تکنیکی و کرش کردن های اینچنینیش برطرف نشه تو بازی نمی رم ( زور داره 20 . 30 میلیون Unit که باهاش می شد بهترین سفینه های بازی رو خرید فقط سر کرش کردن از دست بدیlol!)
نکته ی منفی دیگه به نظرم محدود بودن Slot های Exo Siut به 48 تاست. بعد از خریدن یه سفینه ی 31 Slot ه یکی از انگیزه هام این بود که Slot Exo Suit رو ببرم بالا که اونم نهایتش 48 تاست.
بازی خیلی پتانسیل داره که با اپدیت دادن و اضافه کردن قابلیت های جدید و البته مهمتر از همه بر طرف کردن مشکلی فنی و کرش کردن های بی مورد , می تونه بیش از پیش نمایانش کنه. به نظرم از اون بازیاست که اگر پشتیبانی بشه با گذر زمان ارزش هاش ثابت بشه( البته میگم به شرطی که پشتیبانی بشه و با اپدیت دادن مشکلاتش بر طرف بشن. و الا اون چیزی که در حال حاضر هست , ممکنه اتفاقی تو بازی براتون بیوفته کاملا به صورت رندوم , که تمام لذت بازی رو براتون از بین ببره و دیگه رقبت نکنین برین تو بازی.)
اگر بخوام یه نمره هم بدم به بازی 7 میدم , اگر مشکلات فنیش مثل افت فریمش و کرش کردن و بعضی باگ های دیگش و البته قیمت 60 دلاریش نبود حقش بالای 8 بود به نظرم. منتهی این ایراد هایی هستن که به تجربه ی کلی بازی ضربه می زنن.

آخرین ویرایش:
اگر بخوام یه نمره هم بدم به بازی 7 میدم , اگر مشکلات فنیش مثل افت فریمش و کرش کردن و بعضی باگ های دیگش و البته قیمت 60 دلاریش نبود حقش بالای 8 بود به نظرم. منتهی این ایراد هایی هستن که به تجربه ی کلی بازی ضربه می زنن.
امیدوارم به همین اندازه ای که قیمت بازی هست براش update و dlc مجانی بدن !_! بازی پتانسیل بالایی داره برایه بهبود تو خیلی از زمینه اگر بتونن براش کاری بکنن . مثلا بزارن space station بسازیم یا multi بازی رو درست حسابی کنن عالی میشه ×_× اینکه به نفر دیگه بریم یه سیاره رو بگردیم حسه دیگه ای میده تا تنهایی باشه. به نظرم یه مقدار سیستمهای random هم مثل event و چندتا side quest اینا اضافه کنن بد نیست. بازی خیلی وقته در دسته ساخت بوده و انتظار میرفت محتوایه بیشتری تو بعضی از زمینه ها داشته باشه TT_TT
در ضمن من که هنوز سیاره ای به زیبایی اون سیاره تریلر 2014 ندیدم ×_× همه خشک و خالی و طوفانی بود

من دارم بازی را روی pc انجام میدم.
رم:6gb
گرافیک:gt740m
و core i5
نسخه codex هم هست.
به جز اول بازی که فریم قشنگ تا صفر می رفت،فریمم ثابت بوده.بازی هم مطلقا کرش نکرده.تنظیمات گرافیک هم پیش فرض روی مدیومه و aaهم فعاله. حدود 1 ساعت هم بازی کردم و 2 را سیاره را هم گشتم.
در کل بازی خیلی خوبیه.اما خیلی کنده و جنبه های رئال بازی بهش ضربه زده.

این کرش کردنای بازی واقعا روی مخه!امروز باید به یه منظومه دیگه میرفتم برای همین اطلس اصلا اون منطقرو به هیچ وجه نمیذاشت برسم آخر راهو عوض کردم همش کرش میکرد!
این Atlas Stone به دردی میخوره؟من گرفتم بعدشم رفتم اون پایگاهی که کروی ماننده و Atlas Pass رو هم بهم دادن ولی این سنگرو هنوز دارمش.برای فروشه فقط؟
یه سفینه دیدم 12 میلیون بود لامصب تانکی بود واسه خودش:Dهم Stat هاش خیلی قوی بود هم 35 تا جا داشت.

این کرش کردنای بازی واقعا روی مخه!امروز باید به یه منظومه دیگه میرفتم برای همین اطلس اصلا اون منطقرو به هیچ وجه نمیذاشت برسم آخر راهو عوض کردم همش کرش میکرد!
این Atlas Stone به دردی میخوره؟من گرفتم بعدشم رفتم اون پایگاهی که کروی ماننده و Atlas Pass رو هم بهم دادن ولی این سنگرو هنوز دارمش.برای فروشه فقط؟
یه سفینه دیدم 12 میلیون بود لامصب تانکی بود واسه خودش:Dهم Stat هاش خیلی قوی بود هم 35 تا جا داشت.
خوشبختانه من هنوز به کرش برخورد نکردم D:
اگر میخوای برسی به center of galaxy نیازه 10 تا داشته باشی اخره کار. اگر نه که میتونی بفروشی بره !

خوشبختانه من هنوز به کرش برخورد نکردم D:
اگر میخوای برسی به center of galaxy نیازه 10 تا داشته باشی اخره کار. اگر نه که میتونی بفروشی بره !
من كلي كرش كردم چند بار كه پشت هم بود:))
الان ام خسته شدم واقعا يه ذره مونده برسم به مركز:d
اون ١٠ تا براي انلاك كردن انديتگ بازيه ، حالا نداشته باشي هم مهم نيست ، با Space anomaly و بدون Path of atlas هم ميشه رسيد فقط يكم سخت تره
Atlas pass منم روي ورژن ٢ مونده ديگه Space anomaly ام نديدم تا ٣ بشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or