Multi Platform No Man's Sky

no-mans-sky.jpg

نام بازی: No Man's Sky

طراح: Gareth Bourn

استدیو سازنده:Hello Games

ناشر: Hello Games

پلتفرم: PlayStation 4, Microsoft Windows

سبک:Adventure

• بازی No Man's Sky در نمایشگاه E3 سال 2014 برای PS4 معرفی شد و مدتی بعد برای PC تایید شد.
  • بازی داری 2 مد سینگل و مالتی پلیر هست.
  • بازی داستان ندارد و شما در این بازی داستان مخصوص به خود را خواهید ساخت.
  • دیدن کل جهان بازی 5 میلیارد سال زمان میبرد.
  • سیاره های گوناگونی در این بازی قرار خواهد داشت که هر کدام دارای ویژگی هایی مانند زندگی، محیط زیست، دریاچه ها، غارها، آبشارها و دره ها هستند.
  • شما توانایی پرواز و فرود بر روی هر سیاره ای را خواهید داشت.
  • تعداد سیارات بازی 18 Quintillionـه !
  • امکان آپگرید اسلحه ها و سپر ها و ... در بازی وجود دارد.
  • گیم پلی بازی بر سه پایه مبارزه,گشت و گذار ,مبادله هست.
  • در زمان ورود به سیاره میشه اسمش رو عوض کنیدو همینطور اسم موجودات اون سیاره رو.
  • اگر موجودات زیادی بکشید,میزان Wanted لولتون بالا میره و اول نگهبان های سیاره میان سراغتون و بعد پلیس فضا و بعد هم ارتش!
  • اگر بمیرید تمام اطلاعاتی که در Atlus سیو نکرده باشید از بین میره.
  • وقتی بازی تموم بشه, میتونید به گشت و گذار ادامه بدید.
  • بازی در تاریخ 9 , 10 و 12 آگوست در آمریکا ,اروپا و انگلستان منتشر خواهد شد.
  • قیمت این عنوان 60 دلار تعیین شده و به صورت فیزیکی و بر روی دیسک نیز عرضه خواهد شد.
با تشکر از mamad2010 و Heska

Last edited by a moderator:
راهی نیست inventory سفینه م رو ارتقا بدم؟ دهنم سرویس شد به خدا! تا تکون میخورم پر میشه.
نه پول دارم و نه علاقه به سفینه جدید، میخوام مثل لباس ارتقا بدم
تو سیاره یه جعبه هایی هست ازش نور زده بیرون که یه ایتمی ازت میگیره در ازاش مارک میکنه برات جاهای مهمو.اخریش اسمش Shelter هست فکر کنم اونو بزن جای یکسری Drop Pod رو برات مشخص میکنه اونجاها بری میتونی لباستو ارتقا بدی جا باز بشه براش.
هربار که ارتقا بدی دفعه بعد 10 هزارتا اضافه میشه به پولش

اینکه نمیتونین دو نفرو ببینید یه گول زدن محض :D
دو نفر همو دیدن ولی انگار اصلا نتونستن چهره های همو ببینن فقط تشقیص دادن که یکی اونجاست!
ازون بدتر اینه که سرور های بازی به صورت رندوم باز میشن و در حدی که چیز های جدیدی که پیدا کردید اپلود کنید آنلاین میمونین
پس با این حساب راست گفتن اصلا ممکن نیست همو ببینین یا ممکنه همو ببینید بعد از چند دقیقه طرف محو میشه :|
در کل مشخصه بازی نسبت به هایپ هایی که شده خیلی چیزه کمتریه و قراره کم کم بیاد و همین بیشتر میزنه تو ذوقم!
حد اقل انقدر حرف و هایپ مفت نمیزدن که آدم اینطوری نشه نسبت به بازیش!
رو 4 گرفتنش اشتباست برید نسخه ی GOG پی سی رو بگیرید مجانی و بدون کرک بشینید بازی کنید واقعا بنظرم ارزش 60 دلار رو نداره این بازی !!

• Like
Reactions: GHOST OF SPART
حداقل سرور های Local و غیر رسمی باید اضافه کنن واسه چند نفره مثل Minecraft به نظرم. خود شان موری گفته که همین که سرور هامون داون نشدن و می تونن کشفیات رو ثبت کنن جای شکر داره. مثل اینکه خیلی شلوغ شده بازی:دی

اینکه نمیتونین دو نفرو ببینید یه گول زدن محض :D
دو نفر همو دیدن ولی انگار اصلا نتونستن چهره های همو ببینن فقط تشقیص دادن که یکی اونجاست!
ازون بدتر اینه که سرور های بازی به صورت رندوم باز میشن و در حدی که چیز های جدیدی که پیدا کردید اپلود کنید آنلاین میمونین
پس با این حساب راست گفتن اصلا ممکن نیست همو ببینین یا ممکنه همو ببینید بعد از چند دقیقه طرف محو میشه :|
در کل مشخصه بازی نسبت به هایپ هایی که شده خیلی چیزه کمتریه و قراره کم کم بیاد و همین بیشتر میزنه تو ذوقم!
حد اقل انقدر حرف و هایپ مفت نمیزدن که آدم اینطوری نشه نسبت به بازیش!
رو 4 گرفتنش اشتباست برید نسخه ی GOG پی سی رو بگیرید مجانی و بدون کرک بشینید بازی کنید واقعا بنظرم ارزش 60 دلار رو نداره این بازی !!
بازی بدی نیست ولی یه بازی معمولی در حد بازی هایی هست که رو استیم پر شده با همین سبک. فقط به خاطره تلبیغات صدا کرده وگرنه Space Engineers کاری شبیه این انجام داده تا حالا مولتی هم داره کاملا.

• Like
Reactions: bernoos
تو سیاره یه جعبه هایی هست ازش نور زده بیرون که یه ایتمی ازت میگیره در ازاش مارک میکنه برات جاهای مهمو.اخریش اسمش Shelter هست فکر کنم اونو بزن جای یکسری Drop Pod رو برات مشخص میکنه اونجاها بری میتونی لباستو ارتقا بدی جا باز بشه براش.
هربار که ارتقا بدی دفعه بعد 10 هزارتا اضافه میشه به پولش
با دراپ پادها فقط میشه لباس رو ارتقا داد.
من میخوام بتونم سفینه رو ارتقا بدم...

دارم حس میکنم بازی تکراری شده...
رنگ سیاره ها فرق میکنه، بعضی ها صحرایی هستند بعضی ها برفی، تعداد کمی هم اوضاع خوبی دارند.
بعضی ها باران سمی دارند یا رادیواکتیون... ولی در انتها همه شون شبیه هم هستند.
برای این که شباهت رو واضح تر ببینید کافیه وارد یه غار بشید که در تمام سیاره ها یک شکله.
مواد معدنی و ایزوتوپ ها و... همشون یه شکل هستند. در تمام کیهان یک شکلند و فقط از نظر اندازه فرق دارند.

با وجود تمدن های مختلف، در هیچ جا جمعیت نیست و شهر و روستایی وجود نداره و ساختمان های مختلف ولی یکسان در سطح سیاره پراکنده شدند و حس زندگی وجود نداره.

بقیه هم همین حس رو پیدا کردند؟

دارم حس میکنم بازی تکراری شده...
رنگ سیاره ها فرق میکنه، بعضی ها صحرایی هستند بعضی ها برفی، تعداد کمی هم اوضاع خوبی دارند.
بعضی ها باران سمی دارند یا رادیواکتیون... ولی در انتها همه شون شبیه هم هستند.
برای این که شباهت رو واضح تر ببینید کافیه وارد یه غار بشید که در تمام سیاره ها یک شکله.
مواد معدنی و ایزوتوپ ها و... همشون یه شکل هستند. در تمام کیهان یک شکلند و فقط از نظر اندازه فرق دارند.

با وجود تمدن های مختلف، در هیچ جا جمعیت نیست و شهر و روستایی وجود نداره و ساختمان های مختلف ولی یکسان در سطح سیاره پراکنده شدند و حس زندگی وجود نداره.

بقیه هم همین حس رو پیدا کردند؟
بله! اینجوری که من خوندم بعد از مدتی دیگه تکراری می شه. خوب طبیعی هم هست همه اینا از یه سری asset از پیش تعیین شده ساختن که با الگوریتم ریاضی دارن سر هم می شن خوب طبیعیه که تکراری می شه. کلا بعد از 10 ساعت بازی چیز جدیدی نخواهد داشت دیگه.

بله! اینجوری که من خوندم بعد از مدتی دیگه تکراری می شه. خوب طبیعی هم هست همه اینا از یه سری asset از پیش تعیین شده ساختن که با الگوریتم ریاضی دارن سر هم می شن خوب طبیعیه که تکراری می شه. کلا بعد از 10 ساعت بازی چیز جدیدی نخواهد داشت دیگه.

این میشه پاشنه آشیل این بازی و بزرگترین نقطه ضعفش
وقتی روی وسعت و عظمتش مانور میدادن خیلی ها میگفتن سیاره ها اکثرا تکراری میشن و این همه مانور دادن روی این تعداد سیاره بیخوده.
کارگردان میگفت نه اینجوری نمیشه و الگوریتم ما خیلی خوبه.
منم براشون دعا میکردم که موفق بشن و این بازی تا مدت ها من و خیلی های دیگه رو سرگرم کنه که متاسفانه موفق نشد...

• Like
Reactions: sadegh93
حالا از رو 12 تا نقد نمیشه در مورد بازی قضاوت کرد . سایتای درست درمون هنوز نمره ندادن اکثرا.Giant bomb هم خیلی تعریف میکرد ! منکه میگیرمش از بچگی ارزو داشتم همچین بازی ساخته شه:-?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or