Multi Platform No Man's Sky

no-mans-sky.jpg

نام بازی: No Man's Sky

طراح: Gareth Bourn

استدیو سازنده:Hello Games

ناشر: Hello Games

پلتفرم: PlayStation 4, Microsoft Windows

سبک:Adventure

• بازی No Man's Sky در نمایشگاه E3 سال 2014 برای PS4 معرفی شد و مدتی بعد برای PC تایید شد.
  • بازی داری 2 مد سینگل و مالتی پلیر هست.
  • بازی داستان ندارد و شما در این بازی داستان مخصوص به خود را خواهید ساخت.
  • دیدن کل جهان بازی 5 میلیارد سال زمان میبرد.
  • سیاره های گوناگونی در این بازی قرار خواهد داشت که هر کدام دارای ویژگی هایی مانند زندگی، محیط زیست، دریاچه ها، غارها، آبشارها و دره ها هستند.
  • شما توانایی پرواز و فرود بر روی هر سیاره ای را خواهید داشت.
  • تعداد سیارات بازی 18 Quintillionـه !
  • امکان آپگرید اسلحه ها و سپر ها و ... در بازی وجود دارد.
  • گیم پلی بازی بر سه پایه مبارزه,گشت و گذار ,مبادله هست.
  • در زمان ورود به سیاره میشه اسمش رو عوض کنیدو همینطور اسم موجودات اون سیاره رو.
  • اگر موجودات زیادی بکشید,میزان Wanted لولتون بالا میره و اول نگهبان های سیاره میان سراغتون و بعد پلیس فضا و بعد هم ارتش!
  • اگر بمیرید تمام اطلاعاتی که در Atlus سیو نکرده باشید از بین میره.
  • وقتی بازی تموم بشه, میتونید به گشت و گذار ادامه بدید.
  • بازی در تاریخ 9 , 10 و 12 آگوست در آمریکا ,اروپا و انگلستان منتشر خواهد شد.
  • قیمت این عنوان 60 دلار تعیین شده و به صورت فیزیکی و بر روی دیسک نیز عرضه خواهد شد.
با تشکر از mamad2010 و Heska

Last edited by a moderator:
برای من که فرقی نداشته.
کوآپ که نمیشه، سیاراتی هم که کشف کردم برای اولین بار خودم کشف کردم و چیزی در مورد کشفیات دیگران ندیدم.
تنهای تنها.... یه موجود زنده در دنیایی که توسط هوش مصنوعی تولید شده...
اگر اجازه میدادن دو نفری بشه گشت و گذار کرد خیلی بهتر بود. خودش میشه یه انگیزه برای ادامه بازی
امکان داره تو اپدیتای بازی اضافه بشه!وقتی قراره ساخت پایگاه اضافه بشه بواسطه همین میتونن گزینه های برای دیدن یا همکاری با بقیه بازیکنارم اضافه کنن.
NMS کلا از اون بازیاس که به مرور با اپدیتا خیلی تغییر میکنه.همینجوری نمیمونه بازی همونطور که بازیی مثل ماینکرفت مثل روز اولش نیست

یعنی به عقلشون نرسیده یه Storage Box بزارن؟:d
بازی که رو Survival تاکید داره تا Exploration ولی نصف امکانات بازی های دیگه Suvival رو نداره. کاری هم ندارم بعدا اضافه میشه یا خیر. اینی که من بازی میکنم از نظر بازی Survival ضعیفه .مجبور نبودن روی Survival این همه تمرکز کنن که اینجوری بشه حداقل میتونستن از ایده های بازی های Survival دیگه هم استفاده کنن.
قسمت های هر سیاره حالا Event یا mission کلیتشون یکی هست و فرقی ندارن به مرور تکراری میشن. توی 12 تا سیاره ای که من رفتم فرقی نداشتن.
مگه اینکه بعضی وقت ها توی space با Space anomaly یا Battle یا Atlas مواجه بشید که یکم تنوع ببخشه.
مولتی هم کلا وجود خارجی نداره انگار .http://kotaku.com/two-no-mans-sky-players-wound-up-on-the-same-planet-bu-1785051898
inventory بازی واقعا کوچیکه!
از یه طرف ایتمای مرحله یا چیز خاصی رو باید داشته باشی یا بسازی از طرف دیگم Material برای سوخت و انرژی رو حداقل تا حد نیاز باید نگه داری!چجوری میشه جای خالیای inventory رو باز کرد کسی میدونه؟یکی از دوستام اپگرید شد یدونه براش باز شد ولی خودشم نفهمید چجوری!:D
سفینه های بزرگتر که جای بیشتریم دارنو دیدم خیلی گرون بودن!از 500 هزار تا بالای 1 میلیون میخواستن!
یه سری upgrade توی shelter ها هست از اونا باید استفاده کنی.
میشه با استفاده از اسکنر روی سیاره پیدا کرد.

آخرین ویرایش:
مولتی هم کلا وجود خارجی نداره انگار .http://kotaku.com/two-no-mans-sky-players-wound-up-on-the-same-planet-bu-1785051898
در مورد مولتی که خود شان موری از روز اولم گفته بود امکان داره حتی یک نفرم نبینید پس انتظار مولتی نداشته باشید!اون دوتا استریمر هم روی دوتا سرور مختلف بودن که نتونستن همدیگه رو ببینن!

در مورد مولتی که خود شان موری از روز اولم گفته بود امکان داره حتی یک نفرم نبینید پس انتظار مولتی نداشته باشید!اون دوتا استریمر هم روی دوتا سرور مختلف بودن که نتونستن همدیگه رو ببینن!
گفته بود به علت گستردگی زیاد بازی احتمال این که کسی رو ببنید نزدیک به صفره.
این یعنی غیرممکن نیست و اگر دو نفر به احتمال صفر درصد در یک زمان در یک نقطه باشند میتونن همدیگه رو ببینن.
ولی اینجور که معلومه بازی کلا مولتی به اون معنی که ما دوست داریم نداره .

گفته بود به علت گستردگی زیاد بازی احتمال این که کسی رو ببنید نزدیک به صفره.
پس مریضن اصلا مولتی رو گذاشتن؟ که چی بشه اگر امکان نداره کسی رو ببنید؟! من حس می کنم هنوز درست و حسابی نتونستن مولتی رو انجام بدن و الکی دارن وقت می خرن.

پس مریضن اصلا مولتی رو گذاشتن؟ که چی بشه اگر امکان نداره کسی رو ببنید؟! من حس می کنم هنوز درست و حسابی نتونستن مولتی رو انجام بدن و الکی دارن وقت می خرن.
همون روزی که اعلام کردن مولتی این بازی احتیاجی به پلاس نداره باید فکر اینجاش رو می کردیم

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

به نظر من بازی رو اگر نخریدین ،فعلا بیخیالش بشین.بزارین چند تا آپدیت براش بیاد ایراداتش رفع بشه و راحت تر بشه کار باهاش بعد بخرین.

ولی اینجور که معلومه بازی کلا مولتی به اون معنی که ما دوست داریم نداره .
خب مگه قرار بوده داشته باشه طبق منبع معتبری؟:D
یعنی واقعا کسی بوده که بخاطر مولتی NMS رو خریده باشه؟اگه اره که بهتره اخبار بازیو دنبال میکرده وقتی خود سازنده گفته دیدن یک نفر دیگه بخاطر عظمت بازی نزدیک به صفره!
بازی قرار نبوده PVP داشته باشه یا حتی Coop اینا ساخته تخیلات خود دوستانه!دلیل نمیشه برفرض هربازی میاد من بازیش کنم و من انتظاراتی واسه خودم بسازم که بازی از اول قرار بوده نداشته باشه اونارو!
والا من و بقیه دوستامم هایپ بودیم برای بازی ولی دیگه تخیلات PVP و لشکرکشی فضایی و کلن وار اینارو نداشتیم که یه عده برای خودشون ساخته بودن!سازنده بدبخت یه کلمه درباره مولتی هایپ نکرده اونوقت یه عده میان بازی رو میکوبونن که چرا فلان چیزو نداره!
مثل اینه من گرافیک خفن از ماینکرفت انتظار داشته باشم ولی مگه این چیزیه که بازی میخواد نشون بده؟یا من انتظار زامبی تو بازی دویژن داشتم ولی مگه قرار بوده داشته باشه؟
از 10-20 نفر یه عده انتظار فانتزیی رو دارن که 1 درصدم اون بازی بر اون اساس ساخته نشده خب کسی مجبور نیست بازی کنه بعد بکوبونتش!سبک مورد علاقه شخص ناراحت نیست نیست برای هزاران نفر دیگه هست!
هایپ معنای جدیدی پیدا کرده انگار!چیزی که اصلا بازی برای اون تبلیغ نکرده ما طبق تحلیل ذهنی خودمون بسازیم و اگر نداشت تا میتونیم اون بازی رو بکوبونیم!خیلی هم خوب:)

• Like
Reactions: Masta_killa
البته مارکتینگ بازی هم از شدت خوب بودن واقعا بد بود:دی نباید این همه تبلیغ می کردن. با اینهمه هایپی که اینا کردن TLOU هم درست می کردن به انتظارات ملت نمی رسید:دی

یعنی واقعا کسی بوده که بخاطر مولتی NMS رو خریده باشه؟اگه اره که بهتره اخبار بازیو دنبال میکرده وقتی خود سازنده گفته دیدن یک نفر دیگه بخاطر عظمت بازی نزدیک به صفره!
بازی قرار نبوده PVP داشته باشه یا حتی Coop اینا ساخته تخیلات خود دوستانه!دلیل نمیشه برفرض هربازی میاد من بازیش کنم و من انتظاراتی واسه خودم بسازم که بازی از اول قرار بوده نداشته باشه اونارو!
والا من و بقیه دوستامم هایپ بودیم برای بازی ولی دیگه تخیلات PVP و لشکرکشی فضایی و کلن وار اینارو نداشتیم که یه عده برای خودشون ساخته بودن!سازنده بدبخت یه کلمه درباره مولتی هایپ نکرده اونوقت یه عده میان بازی رو میکوبونن که چرا فلان چیزو نداره!
مثل اینه من گرافیک خفن از ماینکرفت انتظار داشته باشم ولی مگه این چیزیه که بازی میخواد نشون بده؟یا من انتظار زامبی تو بازی دویژن داشتم ولی مگه قرار بوده داشته باشه؟
از 10-20 نفر یه عده انتظار فانتزیی رو دارن که 1 درصدم اون بازی بر اون اساس ساخته نشده خب کسی مجبور نیست بازی کنه بعد بکوبونتش!سبک مورد علاقه شخص ناراحت نیست نیست برای هزاران نفر دیگه هست!
هایپ معنای جدیدی پیدا کرده انگار!چیزی که اصلا بازی برای اون تبلیغ نکرده ما طبق تحلیل ذهنی خودمون بسازیم و اگر نداشت تا میتونیم اون بازی رو بکوبونیم!خیلی هم خوب:)

من به خاطر مولتی نخریدم، میگم اگر بود بهتر بود.

ضمنا این که الان تو دهن و بقیه مولتی میچرخه تقصیر سازنده ها و تبلیغاتشونه!

نزدیک بودن احتمال به صفر با غیر ممکن بودن خیلی فرق داره! یعنی اگر دو نفر با هم در یک زمان یکجا باشن مکانیک بازی اجاره میده همدیگه رو ببینن.
در حال حاضر اصلا همچین مکانیکی وجود نداره.

یا از کارگردان پرسیدن میشه چندنفری بازی و اکتشاف کرد، گفته probably!!! خب یک کلمه عین آدم میگفت نه!

یه هفته پیش خبرش پخش شد که مولتی NMS نیاز به پلاس نداره!
خب اصلا مولتی نداره که نیازی داشته باشه، نکنه بابت آپلود کردن اطلاعات رو اطلس هم میخواستن پول واقعی بگیرن؟

تمام این اخبار و هایپ ها و مصاحبه هایی که اطلاعات درستی به خریدار ندادند باعث شده الان بحث مولتی پیش بیاد.

منابع پره، اونم حرفای خود سازنده هست، کسی از ذهنش نساخته. برای مثال یه بار گفته تنها کسی که می تونه بگه کارکتر شما چه شکلیه یه بازیکن دیگه هست. روی جعبه فیزیکی بازی هم اشاره به مولتی شده بود که حالا اونو برداشتن. اینم منبع:
[Updated] [Rumor] Players Unable to See Each Other In No Man’s Sky

تابلو بود می دونستن همه انتظار مولتی دارن، ولی یا نتونستن انجام بدن یا از اول در نظر نداشتن ولی نگفتن.

راهی نیست inventory سفینه م رو ارتقا بدم؟ دهنم سرویس شد به خدا! تا تکون میخورم پر میشه.
نه پول دارم و نه علاقه به سفینه جدید، میخوام مثل لباس ارتقا بدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or