Multi Platform No Man's Sky

no-mans-sky.jpg

نام بازی: No Man's Sky

طراح: Gareth Bourn

استدیو سازنده:Hello Games

ناشر: Hello Games

پلتفرم: PlayStation 4, Microsoft Windows

سبک:Adventure

• بازی No Man's Sky در نمایشگاه E3 سال 2014 برای PS4 معرفی شد و مدتی بعد برای PC تایید شد.
  • بازی داری 2 مد سینگل و مالتی پلیر هست.
  • بازی داستان ندارد و شما در این بازی داستان مخصوص به خود را خواهید ساخت.
  • دیدن کل جهان بازی 5 میلیارد سال زمان میبرد.
  • سیاره های گوناگونی در این بازی قرار خواهد داشت که هر کدام دارای ویژگی هایی مانند زندگی، محیط زیست، دریاچه ها، غارها، آبشارها و دره ها هستند.
  • شما توانایی پرواز و فرود بر روی هر سیاره ای را خواهید داشت.
  • تعداد سیارات بازی 18 Quintillionـه !
  • امکان آپگرید اسلحه ها و سپر ها و ... در بازی وجود دارد.
  • گیم پلی بازی بر سه پایه مبارزه,گشت و گذار ,مبادله هست.
  • در زمان ورود به سیاره میشه اسمش رو عوض کنیدو همینطور اسم موجودات اون سیاره رو.
  • اگر موجودات زیادی بکشید,میزان Wanted لولتون بالا میره و اول نگهبان های سیاره میان سراغتون و بعد پلیس فضا و بعد هم ارتش!
  • اگر بمیرید تمام اطلاعاتی که در Atlus سیو نکرده باشید از بین میره.
  • وقتی بازی تموم بشه, میتونید به گشت و گذار ادامه بدید.
  • بازی در تاریخ 9 , 10 و 12 آگوست در آمریکا ,اروپا و انگلستان منتشر خواهد شد.
  • قیمت این عنوان 60 دلار تعیین شده و به صورت فیزیکی و بر روی دیسک نیز عرضه خواهد شد.
با تشکر از mamad2010 و Heska

Last edited by a moderator:
والا من 3 روزه دارم بازیش میکتم خسته که نشدم هیچ جذابیتش روز به روز برام بیشتر میشه!حدود 10-25 تا سیارم پیدا کردم بجز یکسری پوشش گیاهی هیچ شباهتی بهم نداشتن.
حالا بسته به سلقیه یا انتظارات یا تجربیات هرچی اگه خوشمون نیومده فکت صادر نکنیم که کلا بازی چرته.شما خوشت نیومده بازی نکن راحت:D
___
بازی یه باگ افتضاح داره که دوستم رفت تو پایگاه هایی که درشو باید نابود کنی رفتش تو در روش بسته شد و هرچی از دوتا سیو قبلی میزد بازم تو اتاق بسته میاوردش!بنده خدا مجبور شد سیو رو پاک کنه از اول بره درست کنن اینو کلی ایتم و چیزمیز کشف میکنی یهو همه چیت به باد میره یعنی چی:|

ببخشید شاید سوالم کلیشه ای شده باشه اما بازی رو بگیرم یا نه آخه شنیدم که میگن این نسخه ای که الآن هست نسخه اصلی نیست و نسخه اصلی با ای خیلی فرق داره!!

ویرایش:
خودم به جواب رسیدم.اون نسخه نئو هست که میگن شاید با این نسخه متفاوت باشه

آخرین ویرایش:
والا من 3 روزه دارم بازیش میکتم خسته که نشدم هیچ جذابیتش روز به روز برام بیشتر میشه!حدود 10-25 تا سیارم پیدا کردم بجز یکسری پوشش گیاهی هیچ شباهتی بهم نداشتن.
حالا بسته به سلقیه یا انتظارات یا تجربیات هرچی اگه خوشمون نیومده فکت صادر نکنیم که کلا بازی چرته.شما خوشت نیومده بازی نکن راحت:D
___
بازی یه باگ افتضاح داره که دوستم رفت تو پایگاه هایی که درشو باید نابود کنی رفتش تو در روش بسته شد و هرچی از دوتا سیو قبلی میزد بازم تو اتاق بسته میاوردش!بنده خدا مجبور شد سیو رو پاک کنه از اول بره درست کنن اینو کلی ایتم و چیزمیز کشف میکنی یهو همه چیت به باد میره یعنی چی:|
بازی چرت نیست ولی اون چیزی هم نیست که همه فکر می کردن. یه بازی survival معمولی هست که برای اولین تو این سبک می شه از یه سیاره به جای دیگه رفت. بازی های survival همه برای همه نیستن طرفدارای خودشون رو دارن.
باگ هم معلومه تازه اومده و با توجه به سیستم بازی نیاز به وقت داره درست بشه.

• Like
Reactions: sadegh93
ببخشید شاید سوالم کلیشه ای شده باشه اما بازی رو بگیرم یا نه آخه شنیدم که میگن این نسخه ای که الآن هست نسخه اصلی نیست و نسخه اصلی با ای خیلی فرق داره!!

ویرایش:
خودم به جواب رسیدم.اون نسخه نئو هست که میگن شاید با این نسخه متفاوت باشه
این از اون حرفا بود دیگه!نسخه اصلی و غیر اصلی داره مگه؟
نسخه نیو هم گفتن ممکنه اپدیتای بیشتری بگیره اینکه این نسخه با اون نسخه فرق داشته باشه دیگه ایراد مدل جدیده که دوستان به سطح بین المللی رسوندنش لول!مگه قرار بوده چی داشته باشه که این نداره؟مولتی کلا قرار نبوده داشته باشه گند قضیه دراومد بخدا!

ایده بازی خیلی خوب بود ولی در عمل زود خسته کننده میشه. اگه به بخش survival یکم میرسیدن به این وضع دچار نمیشد. یه crafting ساده میتونست لذت بخش ترش بکنه.
همه سیاره ها Terrain (ساختارشون میشه گفت تقریبا یکیه ومعمولا فقط روش تغییر میکنه.)معمولی با پستی و بلندی که رنگشون عوض شده. میزان خشکی و دریا عوض شده + یه سری تغییرات مثل حیوونا و...
من تنها Quest بازی Path of atlas هم تموم کردم هیچی نداشت.بعدش باز هم برمیگردیم به walking simulator روی سیاره ها:D
رسیدن به مرکز کهکشان هم بعد Path of atlas اسون میشه .دیگه دلیلی نداره روی سیاره های دیگه ول چرخید همون 20-30 تای اول که میرید خوبه لذت میبرید ولی بعدیا خسته کننده میشه.واقعا چیزی برای انجام دادن نداره.
در کل بازی خوبی هست و از این سیاره به سیاره های دیگه رفتن جالبه و جدیده اما خب گیم پلی survival اش به اون صورت کار نشده با اینکه بازی خودشو تو این زمینه جدی میگیره .
اندازه survival های 20-30 $ روی Steam میارزه نه پول یه بازی کامل:D

این از اون حرفا بود دیگه!نسخه اصلی و غیر اصلی داره مگه؟
نسخه نیو هم گفتن ممکنه اپدیتای بیشتری بگیره اینکه این نسخه با اون نسخه فرق داشته باشه دیگه ایراد مدل جدیده که دوستان به سطح بین المللی رسوندنش لول!مگه قرار بوده چی داشته باشه که این نداره؟مولتی کلا قرار نبوده داشته باشه گند قضیه دراومد بخدا!
زیاد عصبانی نشو اینو بخون جهت آگاهی:
نسخه پلی استیشن نئو No Man's Sky ممکن است با نسخه فعلی تفاوت های بنیادی داشته باشد - زومجی
لینک از GS:
No Man's Sky for PS4 Neo Would "Fundamentally" Change the Game, Director Says
شان موری، مدیر استودیوی هلو گیمز (Hello Games)، در مصاحبه‌ای جدید گفته است در صورت ساخته شدن No Man's Sky برای پلی‌استیشن نئو می‌توان انتظار مشاهده‌ی تغییرات بنیادی در بازی را داشت

آخرین ویرایش:
بازی یه جوریه من واقعا درک نمیکنم که اگر مثلا برای Neo میومد،قرار بوده چجوری بشه دقیقا! :دی
فکر نمیکنم بازی سنگینی باشه که PS4 فعلی نتونه خفن ترش رو اجرا کنه! :دی
مثلا اگر مولتی اضافه بشه،یا ماموریت های متنوع،دشمن های بیشتر تو محیط و خیلی چیزای دیگه، PS4 فعلی میترکه؟

البته من بازی نکردم،ولی بر اساس تریلرها،اصلا بازیی به نظر نمیاد که با کنسول خفن تر، واقعا بنیادی بخواد تغییر کنه:-"

آقا یه سوال :D

این همه محیط های بزرگ و این همه سیاره و آیتم و موجودات و کوفت و درد رو چجوری ساختن؟ :D بعد چجوری توبازی این همه جا شده؟ من اصلا درک نمیکنم :|

آقا یه سوال :D

این همه محیط های بزرگ و این همه سیاره و آیتم و موجودات و کوفت و درد رو چجوری ساختن؟ :D بعد چجوری توبازی این همه جا شده؟ من اصلا درک نمیکنم :|
همه ش با هوش مصنوعی به طور اتوماتیک ساخته شده.
بعد از بازدید کامل از ۲۰ ۳۰ تا سیاره یکم تکراری میشن.

زیاد عصبانی نشو اینو بخون جهت آگاهی:
نسخه پلی استیشن نئو No Man's Sky ممکن است با نسخه فعلی تفاوت های بنیادی داشته باشد - زومجی
لینک از GS:
No Man's Sky for PS4 Neo Would "Fundamentally" Change the Game, Director Says
شان موری، مدیر استودیوی هلو گیمز (Hello Games)، در مصاحبه‌ای جدید گفته است در صورت ساخته شدن No Man's Sky برای پلی‌استیشن نئو می‌توان انتظار مشاهده‌ی تغییرات بنیادی در بازی را داشت
خب الان حرفی از این زدن که نیو نسخه اصلیه؟گفتن علاوه بر این چیزی که هست ممکنه اپدیتای دیگه ای بگیره حرفی از اینکه ما از بازی زدیم و قراره اون قسمتای حذف شدرو روی نیو بیاریم نزدن!
نسخه اصلی و غیر اصلی یه حرف کاملا بی اساسه!پس حتما نسخه های ps4 بازیایی مثل TLOU یا TR و بوردرلندز و ... نسخه اصلی بودن و ما رو نسل قبل نسخه دمو بازی کردیم لول

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or