Nintendo Wii Fan Club

من فقط مونده یه یگانه رو نیگا کنم ببینم وی داره یانه. اگه داشت که هیچی. یا میگیرم یا به زور نمیگیرم ( چون بازیهاش نیست تو ایران ) ولی اگه از اول بازیهای اصل رو داشته باشه نمی دونم چی کار کنم. چون منم " شاید " بتونم دو تا بازی بگیرم. من RedSteel رو که حتما میگیرم. ولی توی اونای دیگه می مونم. چون دوست دارم که برای اولین بار، از هر سبک بازیی یکی داشته باشم. اول شخص که همون RedSteel هست. برای رانندگی هم ExcitTruck هست و برای سوم شخص هم زلدا. ولی دوتا بازی رو بزور شاید بتونم بخرم. برای همین بین رانندگی و سوم شخص می مونم.

من فقط مونده یه یگانه رو نیگا کنم ببینم وی داره یانه. اگه داشت که هیچی. یا میگیرم یا به زور نمیگیرم ( چون بازیهاش نیست تو ایران ) ولی اگه از اول بازیهای اصل رو داشته باشه نمی دونم چی کار کنم. چون منم " شاید " بتونم دو تا بازی بگیرم. من RedSteel رو که حتما میگیرم. ولی توی اونای دیگه می مونم. چون دوست دارم که برای اولین بار، از هر سبک بازیی یکی داشته باشم. اول شخص که همون RedSteel هست. برای رانندگی هم ExcitTruck هست و برای سوم شخص هم زلدا. ولی دوتا بازی رو بزور شاید بتونم بخرم. برای همین بین رانندگی و سوم شخص می مونم.
تو اول شخص CoD 3 هم میتونه بازی خوبی باشه.
بعدش من موندم که یه بازی رو بگیرم تو میخوای دو تا بازی بگیری؟:)عجب مایه دارهایی !! من امروز میخواستم وی رو بفروشم تا با پولش بتونم چند تا بازی وی بخرم :)
ببین LoZ رو نگیری نصف عمرت بر فناست!! یعنی در واقع تمامش بر فناست!

کجا من مایه دارم؟
CoD 3 رو چون توی PS2 تموم کردم واسه ی همین شاید نگیرم. منم مجبورم اقلا دو تا بگیرم چون می دونم تا صد سال دیگه هم بازیهای وی توی ایران نمیاد.

چرا وجود داره.خیلی هم وجود داره. همینطوری هم راههای ابتکاری براش میسازن.
اما مشکل اینجاست که چیزی به اسم بازی کپی وجود نداره! همه موندن که چطوری از دیویدی کپی بگیرن چون هردفعه دستگاه تلنگش در میره!
باتشکر....

چرا وجود داره.خیلی هم وجود داره. همینطوری هم راههای ابتکاری براش میسازن.
اما مشکل اینجاست که چیزی به اسم بازی کپی وجود نداره! همه موندن که چطوری از دیویدی کپی بگیرن چون هردفعه دستگاه تلنگش در میره!
باتشکر....
به به ...محمد حسین و این طرفها!! خیلی وقت بود ندیده بودیمتون!!(افعال رو یه بار دقت کنید!!)
لینک های تورنت الان موجود هستن و از همه معروفترش هم مال بازی RedSteel هست....بازی به راحتی رایت هم میشه و الان بازی کپی رو در اختیار دارید .....حالا میمونه که چجوری رو کنسول بیاریش بالا که تا الان راحی کشف نشده!!

سلام آقا احسان من تو چند تا سایت خونده بودم کهwii با تلویزیون های کوچک مشکل داره وباید تلویزیون بزرگ گرفت تلویزیون من 21" است آیا می شود توش بازی کرد تو این وبلاگتم خیلی وقت چیزی نمی گذاری چند بار ایمل برات زدم یه دستی هم به این وبلگت بزن

اره منک همینو می خواستم بدونم و اینکه چرا گفتی که بازی loz خوب نیست ( من که از حرفات این طور فهمیدم ) خود نینتندو که خیلی بهش میباله

wee اصلا به تلويزيون كار نداره.
يه sesor bar داره كه اونو ميزارين رو يا زير تلويزيون و وقتي weemote رو ميگيرن جلوش، در حقيقت دارين به اون sensor bar فرمان ميدين ولي فكر ميكنين به تلويزيون دارين فرمان ميدين.
البته اوني كه wee داره بهتر ميتونه توضيح بده.

سلام آقا احسان من تو چند تا سایت خونده بودم کهwii با تلویزیون های کوچک مشکل داره وباید تلویزیون بزرگ گرفت تلویزیون من 21" است آیا می شود توش بازی کرد تو این وبلاگتم خیلی وقت چیزی نمی گذاری چند بار ایمل برات زدم یه دستی هم به این وبلگت بزن
خیلی سرم شلوغه نمیرسم که وبلاگ رو آپ کنم
گلاب به روتون تلوزیون من 14" هست :lol: مشکلی نداره;) البته تلوزیون اصلی 29" هست که دسترسی ندارم بهش!
یه مشکلی هم ه هست اگه سنسونر بار رو کاملا ثابت نکنید یه کم تکون میخوره و تو بازی همه فرمان های شما درست دریافت نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or