ببین سینا جان مثلا من در مورد 3D Max هیچی نمیدونم ...یه چیزی که به نظر شما ابتدایی میاد من ازتون بپرسم شما باید من رو مسخره کنید یا درست جواب ندید؟؟؟ نه این طوری نیست...هیچ کسی اطلاعات کاملی نداره ...من از شما سوال میکنم شما کمکم میکنی شما سوال میکنی من هم با کمال میل جواب میدم...پس دیگه هی این حرف ها رو تکرار نکن ..شرمنده میشم این حرفها رو میشنوم:blushing:
یه چند تا عکس گرفتم:
اولا اینکه امروز متوجه شدم اینترنت رو خودم درست نکردم ..یعنی در واقع دارم از اینترنت بی سیم همسایه استفاده میکنم فعلا هم کاری ندارم تا ببینم چی میشه
امروز صبح متوجه شدم که از نینتندو یه مسیج تو مسیج بورد اومده که میگه Wii Forecast Channel فعال شد :biggrin1: خوب این رو ما دیروز میدونستیم
مرورگر اپرا(امین باز هم دلت بسوزه این جمعه موجود هست ولی نکته جالبش اینه که میتونید مجانی دانلود کنید !! البته نسخه Beta هست و نسخه کامل در Jan 2007 بیرون میاد
دستگاه واقعیتا بچه آرومی هست و اصلا صدا در نمیاره ..اما اعتراف میکنم که بعضی وقتها که عصبانی میشه یه کم وضعیت خرابه
همون طور که همه میدونن کنسول خیلی کوچیک هست ولی من اعلام میکنم که با توجه به حجم جرم خیلی زیادی داره!! یعنی اصلا باور نمیکنید که یه همچین چیزی یه همچین وزنی رو داشته باشه ....کنسول اصلا گرم نمیکنه!!حتی آداپتور گرماش چند درجه بیشتر از هوای محیط نمیشه!!(قابل توجه بعضی ها!! )
در ضمن من کنسول رو تو اتاق خوابم نگه میدارم...اما نکته اش اینجاست که شب ساعت 3 کنسول بدون دلیل یه دفعه شروع به کار کرد و چراغ های آبی جلوش (که واقعیتا خیلی کنسول رو قشنگ میکنه) روشن شده بودن ..چون کار داشتم نتوستم دلیلش رو در بیارم
توی پک اینها رو یادم میاد که هست (میخونید میفهمید که نینتندو کیفیت کار رو در حداکثر نگه داشته ..خیلی چیز های اضافی هم هست)
1-کنسول
2-آداپتور برق
3-وی موت
4-نانچاک
5-Console stand
6-یه صفحه مدور که زیر Console stand میزارید برای اطمینان که کنسول نیافته!
8-سنسور بار
9-یه تیکه پلاستیک که زیر سنسور بار میزارید برای اینکه موج ها راحت تر برسن بهش
10-یه تیکه چسب که به زیر بخش های 6 و 9 میچسبونید برای محکم کاری که چیزی نیافته!
11-دو دفترچه راهنما
12-باطری وی موت
13- کابل AV
14-تبدیل AV به اسکارت*
15-دستبند وی موت
16-VIP 24:7
*کابل اسکارت یه چیزی هست مخصوص انگلیس این هم عکسش:
و واقعیتا نیازی نبود که بزارنش تو پک اما خوب دیگه دیگه!!
یه چیزی تو مایه های این هست:
امیدوارم همه چی رو گفته باشم
یه چند تا عکس گرفتم:
اولا اینکه امروز متوجه شدم اینترنت رو خودم درست نکردم ..یعنی در واقع دارم از اینترنت بی سیم همسایه استفاده میکنم فعلا هم کاری ندارم تا ببینم چی میشه
امروز صبح متوجه شدم که از نینتندو یه مسیج تو مسیج بورد اومده که میگه Wii Forecast Channel فعال شد :biggrin1: خوب این رو ما دیروز میدونستیم
مرورگر اپرا(امین باز هم دلت بسوزه این جمعه موجود هست ولی نکته جالبش اینه که میتونید مجانی دانلود کنید !! البته نسخه Beta هست و نسخه کامل در Jan 2007 بیرون میاد
دستگاه واقعیتا بچه آرومی هست و اصلا صدا در نمیاره ..اما اعتراف میکنم که بعضی وقتها که عصبانی میشه یه کم وضعیت خرابه
همون طور که همه میدونن کنسول خیلی کوچیک هست ولی من اعلام میکنم که با توجه به حجم جرم خیلی زیادی داره!! یعنی اصلا باور نمیکنید که یه همچین چیزی یه همچین وزنی رو داشته باشه ....کنسول اصلا گرم نمیکنه!!حتی آداپتور گرماش چند درجه بیشتر از هوای محیط نمیشه!!(قابل توجه بعضی ها!! )
در ضمن من کنسول رو تو اتاق خوابم نگه میدارم...اما نکته اش اینجاست که شب ساعت 3 کنسول بدون دلیل یه دفعه شروع به کار کرد و چراغ های آبی جلوش (که واقعیتا خیلی کنسول رو قشنگ میکنه) روشن شده بودن ..چون کار داشتم نتوستم دلیلش رو در بیارم
توی پک اینها رو یادم میاد که هست (میخونید میفهمید که نینتندو کیفیت کار رو در حداکثر نگه داشته ..خیلی چیز های اضافی هم هست)
1-کنسول
2-آداپتور برق
3-وی موت
4-نانچاک
5-Console stand
6-یه صفحه مدور که زیر Console stand میزارید برای اطمینان که کنسول نیافته!
8-سنسور بار
9-یه تیکه پلاستیک که زیر سنسور بار میزارید برای اینکه موج ها راحت تر برسن بهش
10-یه تیکه چسب که به زیر بخش های 6 و 9 میچسبونید برای محکم کاری که چیزی نیافته!
11-دو دفترچه راهنما
12-باطری وی موت
13- کابل AV
14-تبدیل AV به اسکارت*
15-دستبند وی موت
16-VIP 24:7
*کابل اسکارت یه چیزی هست مخصوص انگلیس این هم عکسش:
و واقعیتا نیازی نبود که بزارنش تو پک اما خوب دیگه دیگه!!
یه چیزی تو مایه های این هست:
امیدوارم همه چی رو گفته باشم
آخرین ویرایش: