Nintendo Wii Fan Club

ببین سینا جان مثلا من در مورد 3D Max هیچی نمیدونم ...یه چیزی که به نظر شما ابتدایی میاد من ازتون بپرسم شما باید من رو مسخره کنید یا درست جواب ندید؟؟؟ نه این طوری نیست...هیچ کسی اطلاعات کاملی نداره ...من از شما سوال میکنم شما کمکم میکنی شما سوال میکنی من هم با کمال میل جواب میدم...پس دیگه هی این حرف ها رو تکرار نکن ..شرمنده میشم این حرفها رو میشنوم:blushing:
یه چند تا عکس گرفتم:

اولا اینکه امروز متوجه شدم اینترنت رو خودم درست نکردم :-" ..یعنی در واقع دارم از اینترنت بی سیم همسایه استفاده میکنم:lol: فعلا هم کاری ندارم تا ببینم چی میشه:)
امروز صبح متوجه شدم که از نینتندو یه مسیج تو مسیج بورد اومده که میگه Wii Forecast Channel فعال شد :biggrin1: خوب این رو ما دیروز میدونستیم:p
مرورگر اپرا(امین باز هم دلت بسوزه :)) این جمعه موجود هست ولی نکته جالبش اینه که میتونید مجانی دانلود کنید !! البته نسخه Beta هست و نسخه کامل در Jan 2007 بیرون میاد
دستگاه واقعیتا بچه آرومی هست و اصلا صدا در نمیاره ..اما اعتراف میکنم که بعضی وقتها که عصبانی میشه یه کم وضعیت خرابه
همون طور که همه میدونن کنسول خیلی کوچیک هست ولی من اعلام میکنم که با توجه به حجم جرم خیلی زیادی داره!! یعنی اصلا باور نمیکنید که یه همچین چیزی یه همچین وزنی رو داشته باشه ....کنسول اصلا گرم نمیکنه!!حتی آداپتور گرماش چند درجه بیشتر از هوای محیط نمیشه!!(قابل توجه بعضی ها!!:) )
در ضمن من کنسول رو تو اتاق خوابم نگه میدارم...اما نکته اش اینجاست که شب ساعت 3 کنسول بدون دلیل یه دفعه شروع به کار کرد و چراغ های آبی جلوش (که واقعیتا خیلی کنسول رو قشنگ میکنه) روشن شده بودن ..چون کار داشتم نتوستم دلیلش رو در بیارم:-"
توی پک اینها رو یادم میاد که هست (میخونید میفهمید که نینتندو کیفیت کار رو در حداکثر نگه داشته ..خیلی چیز های اضافی هم هست)
1-کنسول
2-آداپتور برق
3-وی موت
4-نانچاک
5-Console stand
6-یه صفحه مدور که زیر Console stand میزارید برای اطمینان که کنسول نیافته!
8-سنسور بار
9-یه تیکه پلاستیک که زیر سنسور بار میزارید برای اینکه موج ها راحت تر برسن بهش
10-یه تیکه چسب که به زیر بخش های 6 و 9 میچسبونید برای محکم کاری که چیزی نیافته!
11-دو دفترچه راهنما
12-باطری وی موت
13- کابل AV
14-تبدیل AV به اسکارت*
15-دستبند وی موت
16-VIP 24:7

*کابل اسکارت یه چیزی هست مخصوص انگلیس این هم عکسش:
scart-buchsen.jpg

و واقعیتا نیازی نبود که بزارنش تو پک اما خوب دیگه دیگه!!
یه چیزی تو مایه های این هست:
scart-adapter.jpg

امیدوارم همه چی رو گفته باشم;)

آخرین ویرایش:
را همش فکر می کنی سوالات بی خودیه؟ خب وقتی نمی دونی ( بهتر بگم نمی دونیم ) باید سوال کرد دیگه.

راستی کانال گیم وان همش داره بازیهای وی رو نشون میده. توی برنامه ی لول وان. اون یاروهه که بازی میکنه خیلی دست و پا چلفتیه ولی همه ی بازیها رو اون تست می کنه. تا حالا RedSteel, Loz, Reyman,Wii Sports و تونی هاوک رو نشون داده. واقعا کف کرده بودم.
وی اسپرت رو که اسی توضیح داد.
ری من خیلی باحال بود. اولش توی یه زمین هستیم که دورتادورش درب وجود داره و تماشاچیه ( که همون خرگوشا هستن ) دارن سر و صدا می کنن. باید دونه دونه درها رو رد کنیم تا در اصلی باز بشه. توی هر در یه آموزش داده میشه. مثلا میگه ویموت رو اینجوری تکون بده تا فلان شه. بعد که بریم توی در اصلی بازی به صورت اول شخص! در میاد ولی خودمون نمیتونیم کاراکتر رو حرکت بدیم. مثل بازیهای شهر بازی هست که خودش میره جلو و ما باید تیر بزنیم. تیرها چیه؟ لوله باز کن!
رد استیل که خیییییییییلی عالی بود. از گرافیکش که هیچی نمیگم چون واقعا بی نظیر بود. اولش بدون اسلحه هستیم و باید از زیر یه میر یه کلف ورداریم. دور هر اسلحه ای که بی صاحب باشه زرد می کنه که بدونیم قابل ورداشتنه. بعدش رفت جلو با دشمنا جنگید. البته این بازی رو مثل ری من درست نشون ندادو تیکه تیکه نشون میداد. توی تیر اندازی ها سرعت عمل خیلی زیادی لازم داشت ( که این یارو مجریه عرضه ی کمی داشت ) بعدش شمشیر بازی رو نشون داد که مثل دموها هر طوری که می خواستیم ضربه می زدیم. قسمت شمشیر بازی هم مثل بوکس وی اسپرت بود. یعنی ویموت دست راست بود و نانچاک دست چپ.
تونی هاوک هم باحال بود. مدل مسابقه ای شده. یعنی مثل مسابقه ی ماشین باید با حریفا مسابقه بدیم و اول شیم. توی راه هم می تونیم با مشت و لگد همدیگه رو بزنیم. اینجا ویموت رو به صورت افقی باید گرفت. اگه ویموت رو یه لحظه ببریم بالا یارو میپره و اگه هی بالا پایین کنیم نیترو میزنه!
لجند آو زلدا هم جالب بود. اون رو درست نشون نداد واسه ی همین زیاد چیزی حالیم نشد ولی همین رو فهمیدم که عالی بود.
خلاصه بگم همین چند تا بازی خیییییلی حال داد. با اینکه فقط دیدم ولی باز هم حال داد. حیف که توی ایران نیست. یعنی من ندیدم. و فکر هم نمی کنم بیاد. اگر هم بیاد مثل گیم کیوب میشه که هیچ جایی نداره.

من الان بازی غیر از WS چیزی ندارم اما احتمالا از یه جایی اجاره میکنم..
بازی ها رو اولا بگم که Wii sports تو پک کنسول هست* و نیازی به خرید نیست Red steel رو هر جایی که خوندم نوشتن که ایراد اساسی در کنترل داره .....اگر از پس این مشکلات میتونی بر بیای بگیر ...مدت گیم پلی زیادی رو داره.(البته LoZ فعلا تو این رده بهترینه!)
LoZ رو که خودت میگی حتما میگیرم ...
من چند بازی پیشنهادی دیگه هم دارم که انتخاب رو میزارم برای خودت:
Rayman بازی عالی هستش ....یعنی تا ته دلت بخندی !!گیم فقط واسه قصابی نیست که ....یه کم هم شاد بشو!!
Madden NFL شاید تو چند سال اخیر تنها بازی EA بوده که یه نوآوری داشته ....و جالبش اینه که این نوآوری بازی رو خیلی جذاب تر کرده :) خودم این رو تو لیست دارم اما متاسفانه جایی که اجاره میده نداره :( این جور بازی ها تموم شدنی ندارن و با توجه به دسته میتونی هر چقدر دلت بخواد بازی کنی بدون اینکه برات تکراری بشه...مشکل اصلیش اینه که باز هم بعضی وقت ها کنترل درست کار نمیکنه و بعضی از دستورات رو نمیتونی رو درست بدی
اگر پول زیاد داری(این رو که داری :)) یا این بازی ها مورد علاقت واقع نشد :
NFS:Carbon
SCDA
Wii play (یه دسته اضافی توش داره )
ٍElebits
.
.
.

*در تمام پک ها به غیر از اینکه رجیون کنسول J باشه یعنی جاپونی ها بازی دریافت نمیکنن!!

این رو هم بهت بگم که من وقتی که پک رو باز میکردم متوجه شدم که پک سیل نداره پس به این نکته هم توجه کن;)

مگه وی بازیهای GC رو پلی میکنه؟

This version of the Nintendo Wii™ only plays back NTSC/U/C (USA/Canada) encoded discs (Wii™/Gamecube™ format)

Compatibility Guide
Wii™ Software NTSC/U/C only (USA/Canada)
GameCube™ Software NTSC/U/C only (USA/Canada)

باید اوریجینال باشه؟

آخرین ویرایش:
مگه وی بازیهای GC رو پلی میکنه؟
:lol:
کجای کاری؟:
143958406_e90eedef87_m.jpg

باید دسته رو داشته باشی;)
بازی های اریجنال که مشکلی ندارن بازی های کپی هم میتونن از همون راه کپی خور کردن GC بر روی Wii اجرا بشن

آخرین ویرایش:
به چه دسته ای احتیاج داره ؟
مال GC دیگه!!
من به هیچ کسی پیشنهاد نمیکنم که دسته کلایسک رو بخره ...چون تقریبا تمام بازی هایی که از دسته کلاسیک استفاده میکنن از دسته GC هم ساپورت میکنن بعدش شما میتونید بازی های GC رو هم بازی کنید که خوب خیلی عالی هست.......علاوه بر اینکه دسته کلاسیک به وی موت وصل میشه و از اون به دستگاه دستورات رو میفرسته و این واقعا خیلی میتونه مشکل ایجاد کنه در حالی که دسته های GC یا مستقیما به کنسول وصل میشه یا Wavebird رو میگیرد که کلا بی سیم هست!

در ضمن بعد از کلی مصیبت تونستم موس رو با استفاده از وی موت رو PC شبیه اسزی کنم اما اعتراف میکنم که کار کردن باهاش صبر ایوب میخواد!! گر چه که هنوز مدل IR که دقیق تر هست رو امتحان نکردم اما همین بی سیمه مصیبت داره که ....!!

نقل قول:
نوشته شده توسط jadogar
به چه دسته ای احتیاج داره ؟

مال GC دیگه!!
من به هیچ کسی پیشنهاد نمیکنم که دسته کلایسک رو بخره ...چون تقریبا تمام بازی هایی که از دسته کلاسیک استفاده میکنن از دسته GC هم ساپورت میکنن بعدش شما میتونید بازی های GC رو هم بازی کنید که خوب خیلی عالی هست.......علاوه بر اینکه دسته کلاسیک به وی موت وصل میشه و از اون به دستگاه دستورات رو میفرسته و این واقعا خیلی میتونه مشکل ایجاد کنه در حالی که دسته های GC یا مستقیما به کنسول وصل میشه یا Wavebird رو میگیرد که کلا بی سیم هست!
یعنی با دسته کلاسیک نمیشه بازی های گیم کیوب رو انجام داد ؟
قیمت دسته گیم کیوب و کلاسیک و اون یکی دسته که گفتی چنده ؟

Salam doostan ....... alan in post round daram ba in web browser wii daram midam ....motasefane aslan font haye arabi ro nemitoone bekhone :mad: va ba keyboard neveshtan ham mosibatiye
ye chandelier min bad miyam tozihate kamel round midam
--------------------------------------------
اصولا نینتندو همیشه این اعلامیه هاش رو ساعت 3 شب میفرسته تا همه رو بیدار کنه:) امشب کاریش نداشتم تا صبج که بلند شدم و اپرا (
love.gif
) رو دانلود کردم ...تا حالا از شبکه خریدش چیزی دانلود نکرده بودم .........اما یه مشکلی که این دانلود کردن داره اینه که هیچ خط دانلودی نیست و نمیدونید که چقدر از دانلود مونده !! البته یه ماریو از این ور به اونر میره و آجر های بالا سرش رو میرزه پایین که خوب آدم بازهم یه چیزیهایی حالیش میشه که کجا دانلود هست!
با صفحه های فارسی که کاملا مشکل داره اما بقیه صفحه ها رو به شکل عالی میاره ...انگاری پشت PC هستین .....سرعتش هم با جرائت میتونم بگم که با توجه به سرعت Wi-Fi از FF2 هم بهتره!!(عمق فاجعه رو ببینید!!)
قابلیت زوم کردن رو داره به همراه اینکه صفحه رو One-coloumn بکنید (مثل اینترنت موبایل) در حالی که اصلا نیازی بهش نیست! ...صفحهات مورد علاقه هم در اختیار شما هست !! اما یه مشکلی که داره اینه که شما نمیتونید صفحه اولیه رو به اختیار خودتون عوض کنید ...در حقیقت اصلا Home page نداره!
همین!

آخرین ویرایش:
خوب من دارم دست به یک سری کار های خطرناک میزنم:)امروز وساه اولین بار سر و کله فایل های iso پیدا شده و در تورنت هم اومدن....یکی از دوستان سری من رو خبر کرد که فایل Redsteel هست ....الان دقیقا یک ساعت هست که آپ شده و اصلا هیچیش معلوم نیست اما من دارم دانلودش میکنم ....سید هاش 1 لیچر هاش 2 :) هنوز هم کامنتی نداشته ...پس نتیجه میگیریم که 100% فیک هست :) اما من دارم دانلود میکنم ...61 ساعت مونده تا تموم بشه :)
از یه طرف دیگه میخوام بازی های VC رو انلود کنم ...الان دارم F-zero رو میگیرم تا بعدا ببینم چی میشه!

سلام آقا احسان این دسته wii به غیر از بلند گو شوک هم داره
دسته های وی همه چی دارن ...شوک(به کوری چشم sixaxis :)) بلندگو و غیره!!

برای بازی کردن بازیهای N64 و Nes و... باید بریزیمشون روی Cd؟
نه ....میری تو Shop channel=>Virtual console بعدش بازی رو انتخاب میکنی بعدش دانلود میکنی روی حافظه فلش دستگاه یا کارت SDیت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or