Nintendo Wii Fan Club

پس معلومه که از اول هم نداشته.
چون اون موقعی که 360 اومده بود این یارو کنج فقط دسته ی خالی 360 رو داشت و بعد از یه سال و اندی، تازه دستگاه رو آورد. اینم حتما همین کار رو داره می کنه. الان که وی تازه اومده، فقط یه بازی ازش آورده بعد از یه سال ( خدا کنه کمتر ) خود دستگاه رو میاره.

اگه شما 1 سال دیگه بتونید بخرید مال تو 2 سال هم شاید نتونیم همون طور که الان تو اینجا حتی شاید نتونید 3 تا گیم کیوب پیدا کنید
ولی شاید از تهران گرفتم

For the people who say that Wii and GC is just the same
CubeVsWii.jpg

آره من هم اول فکر کردم ریجن فری هست
خیلی خوشحال شدم
بعد دیدم همه جا دارن ریجن ریجن می کنند.فهمیدم که بله
فری ریجن نیست و بدبخت شدیم دیگه...

حالا کسی جواب من را نمیده /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

من یه چیز بگم wii حتما موفق است د لیل چون اگر wii می خواست از نظر سخت افزاری با دو رقیب خود رقابت کند حتما یه چیز می ساخت که از اون دوتا کم نیاره شما خودتون حتما دیدید که GC از نظر گرافیکی ازPS2 بالا تره و اگر می خواست این کار بکنه می تونست ولی این کار را نکرد و یک نو آوری کرد اونم دسته هاش که زود ps3 از اون تقلید کردشرکت nintendo خیلی زرنگ تر از این حرف هاستن نینتندو نمی خواهد شما مثلا بین ps3و xbox360وwii یکی را انتخاب کنیدنینتندو می خواهد شما اگرps3یا xbox360دارین یا هر دو شو کنار اونا یه wii هم داشته باشید تا از بازی کردن به شیوه نو لذت ببرید واینم دلیل خیلی خوب برای موفقیت wii

سلام ....چه خبر؟! ما میبینید که یه چند روزی به دلیل این اینترنت خراب و مدرسه گم . گور بودیم:)
الان که جواب یه چند تا سوال رو بدم(ببخشید که PM رو دارم عمومی میگم....فقط برای اینکه بعدا دوباره کاری نشه )
- فرق ریجن های مختلف وی چیه و بهتره کدام ریجن را بخریم ؟
تا اونجایی که اطلاع دارم بهتری یک رجیون وابسته به قیمت وسایل اضافی و تعداد بازی های موجود در بازار برای اون هست...مورد سوم رو خط بزنید چون فعلا بازی در بازار ایران وجود نداره:) (به غیر از یه چندتایی که با قیمت خیلی بالایی فروش میره) اما باید دقت داشته باشید که وقتی شما رجیونت J که از ژاپن میاد(بقیه J ها رو اطلاع ندارم:)) رو دریافت میکنید بازی Wii Sports توش نیست.در حالی که Region های UC و Pal یک عدد بازی رو به همراه پک به شما ارائه میدن.
از نظر قیمت J بدون در نظر گرفتن بازی WS به صرفه است اما وقتی بازی روش میاد UC بهتر هست در عین حال قیمت Pal چندان جالب نیست و اگر قیمت برای شما مهم هست پیشنهاد میکنم که به طرق این Region نرید و یه چیزی رو که 250$ در آمریکا هست به قیمت 340$ نخرید:)( قیمتهایی که گفته شد و میشه مال بازار جهانی هستن حالا ایرانی ها چی کار میکنن باهاشون نمیدونم!)
لیست کامل قیمت خود کنسول و لوازم جانبی در تمام جهان :

دقت کنید که کشورهای Under Develop قیمت های بیخودی دارن و به اونها نگاه نکنید:)
- بازیهای GC را فقط با دسته کلاسیک می تونیم بازی کنیم ؟
یه عکسی یه جایی گزاشته بودم که کاملا لیست کنسولهای که جزو Backward
compatibility وی هستن گزاشته بودم و برای هر کدوم دسته مورد نیاز رو نوشته بودم اما به هر حال:
بازی های GC فقط با دسته های GC انجام میشه (WaveBird هم میتونید استفاده کنید:))
بازیهای NES با دسته های GC,Classic,Wii-Mote انجام میشه
بازی های ThirdParty هم با Classic و در بعضی بازی ها با GC هم میشه انجام داد
بازی های بقیه کنسولها با GC ,Classic انجام میشه
- PAL یعنی چی ؟
Region منطقه اروپا;)
- قیمت وی موت اضافه چنده ؟
تو لیستی که بالا گزاشتم موجود هست:cheesygri
- قضیه این point ها چیه ؟باهاش چکار می تونیم بکنیم؟
- برای وصل شدن به اینترنت به وی حتما باید wireless داشته باشیم یا با ADSl هم میشه ؟
- LAN Adaptor برای چی هست ؟
این سه تا بهم مربوط هستن:biggrin1:
شما اگه اینترنت ADSL بیسیم دارید که هیچی ....فقط دستگاه رو بدید که Search کنه و به بعد از یه تست به اینرنت وصل شید
اگه ADSL معمولی دارید یکی از بزرگترین مصائب موجود در دنیا رو خواهد کشید رو خواهید کشید:) دو راه وجود داره....یکی اینه که اینترنت خودتون رو با استفاده از Nintendo Wi-Fi USB Connector به Wireless تبدیل کرده ....مشکلی که داره اینه که PC باید روشن باشه و قیمتش هم چندان ارزون نیست( تو انگلیس که دیدم 30 پوند [50و خورده ای تومن] بود) راه دیگه استفاده از همون چیزی که اسمش رو بردی به اسم LAN Adaptor هست.....که از یه طرف متصل به LAN و از طرف دیگه به یکی از USB های موجود در پشت کنسول هست.دقت داشته باشید که حتی اگه مودم ADSLتون از USB ساپورت کنه باز هم نمیتونید از ایتنرنت استفاده کنید.
وقتی به اینترنت وصل شدید اگهخ میخواهید از این بازی های VC استفاده کنید باید این Wii Point رو داشته باشید . حالا یا به صورت کارت در بیرون خریداری میشه یا با استفاده از Credti card(only Visa or Master ) باید خریداری بشه.....علاوه بر این خرید Opera که بر روی چشممون هست :cheesygri و هر جوری شده 500 پوینت تهیه کنید و این رو بخرید:biggrin1: !
در ضمن از اونجایی که ایران اصلا تو این لیست کشورها نیست نمیدونم ارز چجوری حساب میشه و شاید یه سری مشکلات هم به وجود بیاد که در هر حال چون من کنسول رو در ایران به اینترنت وصل نکردم اطلاعی ندارم چه جوری میشه پس بعدا نیایید بنازید گردن من!که چجوری شد و ......

در آخر به همه توصیه میکنم که حداقل یکبار هم که شده کنسول رو به اینترنت وصل کنن و Opera مجانی (هنوز نمیدونم Betaش باقی هست یا نه) از اینترنت استفاده کنن ....شبکه خبر که فعال نشده و لی Forecast واقعا عالی هست!! تهران رو هم تو نقشه داره!چون واقعا یه لذت داره که نگو! باید اینترنت رو تو TV تون مشاهده کنید تا بفهمید من چی میگم!! در ضمن وقتی که کنسول رو وصل کردید یه سری آپدیت هایی انجام میشه که خیلی وقت گیره ...حدود نیم ساعت طول میکشه و خطی که میاد چند بار باید از اول پر بشه....من که واقعا اعصابم خورد شد...

تا چند وقت دیگه از دوبی ( اگه داشته باشه ) وی میخرم با یه چند تا بازی درست و حسابی که از بازی کردنش سیر نشم ( چون توی ایران که بازیاش نیست. اگرم باشه صد برابر جاهای دیگه میفروشن ).

حالا آخر میشه با LAN Adaptor به اینترنت وصل شد یا نه؟؟؟
اینهمه وقته دارم چی میگم؟...آره دیگه!
اما برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به دفترچه راهنما از اونجایی هم که دفترچه در اختیارتون نیست من از صفحه مربوطه عکس گرفتم:)
(کمی حجمش زیاده;) )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or