Nintendo Wii Fan Club

خوب راستش رو بخوای به همین راحتی ها هم که فکر میکنی نیست:) دسته که کنسول خیلی راحت هک میشه اما مسئله اصلی بازی هست که نمیشه درست ازش کپی گرفت :) از یه چند نفری پرسیدم همه گفتن که هر وقت تو Pc گزاشتن بازی رو کلا سیستم قاط زده و هیچ رقمه نتونستن از بازی ایمیج و کپی بگیرن .....در حقیقت اگه دیسک باشه میشه راحت بازی کرد اما مثل اینکه این تیکه به این راحتی ها نیست:)

پ.ن پست صفحه قبل رو ویرایش کردم دوباره نگاهش کنید

دليل سودش هم همينه چون راه رو براي مردم باز گذاشته.دنياي اوژن سورس دنياي خيلي جالبيه.

مطمئن باشيد از طريق همين كار نينتندو يه چيز خيلي خدا داخل Wii كشف ميشه.

اوژن؟:biggrin1:
اوپن دیگه:cheesygri
این wii از کی تا حالا open source شده؟؟
73.gif

عزيز من Wii كاري ميكنه كه اون دوتاي ديگه جلوش لونگ ميندازن.

اشتباه شما اينه كه فكر مي كنيد امنيت نداره.اينا راهو باز گذاشتن كه مردم حالشو ببرن.

خوب دوستان وی بلاخره به دست من رسید و دارم باهاش کیف میکنم:)
چون خیلی کیف دارم میکنم حوصله توضیح دادن ندارم اما هر سوالی(غیر از قیمت :) ) بود رو در خدمتیم :)

خوب دوستان وی بلاخره به دست من رسید و دارم باهاش کیف میکنم:)
چون خیلی کیف دارم میکنم حوصله توضیح دادن ندارم اما هر سوالی(غیر از قیمت :) ) بود رو در خدمتیم :)
redsteel چطور بازیه؟:biggrin1: اون طوری که تو تریلرهاش بود تو واقعیت هم هست؟!

فعلا بازی نگرفتم....احتمالا هم LoZ رو بگیرم شاید هم CoD (چون ارزون شده) ...فقط یه چیزهایی رو هم بگم ...مثل اینکه وی موتی که من دارم Strapش از سری اول هست که نازکه پس باید مواظب باشم ...بعدش در همین اول کار دادم مامانم یه درست Wii sports(baseball) بازی کنه که تلفاتش این بود که یه بخشی از لوستر شکست!!!وی موت واقعیتا وقتی اولین بار از پک در آوزدم خشکم زد چون از نزدیک خیلی کوچیک تر از اون چیزی هست که تو عکسها دیدید;)

چی ظریفه؟ وی موت؟
وی موت خر جون هست یعنی اگه روش با پا هم بپرید هیچ مشکلی پیش نمیاد ....Strap منظورم دست بند هست:
get-your-new-wii-strap-20061215112742906.jpg

ماله من ورژن قدیمی هست یه مشکل دیگه ای که من دارم اینه که دستهام زیاد عرق میکنه و بعد از یه ربع بازی کردن دیدم که دسته کاملا خیس هست!
wii sports هم بد نیست ...اگه بخوام اعتراف کنم خیلی از مواقع دستورات رو نمیگیریه:p هنوز تمام بازی ها رو انجام ندادم ...اما بوکسش خیلی با حال بود ..به اندازه ای که بعد از 15 دقیقه بازی کردن لباس ها رو در آوردیم که زیاد عرق کرده بودم :)

تمام تلاشم رو دارم میکنم که کنسول رو به نت وصل کنم ...چون مودم Wi-Fi ندارم باید یه کمی از خودم جانگول بازی در بیارم!!

ویرایش :
با استفاده از اینکه لپ تاپم مودم وای فای داره کنسول رو به وصل کردم و الان داره آپدیت میشه (مدت زیادی داره میکشه اما خوب امیدوارم!!)

آخرین ویرایش:
ببخشید اسی چون من یک کم پرتم
سوالم باید خیلی خنده دار باشه
سوالم اینه که نانچاک هم به حرکت حساسه یا فقط ویموت به حرکت حساسه ؟

خوب اصولا وقتی که عکسهای باز شده نانچاک رو بهت داد باید میفهمیدی :p
هر دوشون به جرکت حساسن;) مثلا تو بازی مثل بوکس وی موت دست راست هست و نانچاک دست چپ

خوب اصولا وقتی که عکسهای باز شده نانچاک رو بهت داد باید میفهمیدی :p
هر دوشون به جرکت حساسن;) مثلا تو بازی مثل بوکس وی موت دست راست هست و نانچاک دست چپ
اتفاقا چون عکس های توی نانچاک رو دیدبودم برام سوال شد
چون به نظرم میومد از نظر سخت افزاری توانایی این کار رو نداره
توی جعبش غیر از ویموت و نانچاک دسته دیگه ای هم بود ؟
البته میدونم که سوالام در حد منفیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or