Nintendo Switch کنسول جدید نینتندو معرفی شد

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از نظر سخت افزاری هیچ چیزی اعلام نکرد و شاید هم نکنه.
همین اعلام نکردن دلیلش میتونه ضعیف بودن سخت افزار باشه.
با توجه به سخت افزار احتمالا ضعیف هیچ بازی مهم ترد پارتی براش نمیاد و همین باعث میشه انتخاب اول گیمرها نباشه.
ولی غیر گیمرها اگر و اگر بخوان کنسول بخرن میتونند انتخابش کنند یا میتونه انتخاب دوم گیمرها باشه.البته قیمتش الان زیاده و احتمالا خیلی زود دراپ میخوره.
به نظر من الان سال 2006 نیست که غیر گیمرها wii رو انتخاب کنند الان iphone هست و اندروید و کلی بازی خوب دارند.
اگر شایعات در مورد سخت افزار درست باشه که احتمالا هست چیپ ستهای پارسال مثل اسنپ دراگون 820 از سوئیچ قوی تر هستند و کار فروش رو سخت میکنه.

ولی نینتندو بازی ساز فوق العاده ای هست. تصور کنید یه زلدا روی ps4 pro چقدر میتونست زیبا و وسیع باشه.این قدرت نینتندو هست.

• Like
Reactions: masoud101
متاسفانه بازیاش کمه نمیدونم حالا بعدا چه اتفاقی بیوفته به غیر از بازیهای ژاپنی دو عنوان اسکایریم که دیگه واقعا قدیمی شده و تمام پتانسیلش برا فروش تو دونسل استفاده شده و حتی ریمسترش هم دیگه قدیمی شده و مثلا fifa که خوب ea از انتشارش رو هیچ پلتفرمی صرفنظر نمیکنه هیچی نشون ندادن
متاسفانه بخاطر قدرت سختدافزاری ضعیفش باید پشتیبانی انحصاری خیلی بهتری بکنن ازش
ولی فقط فقط ماریو و زلدا! من به شخصه انتظار بیشتری داشتم هرچند شاید بگیرمش بخاطر ژینو بلید البته

• Like
Reactions: ehsanservat
عزیز اوردن بازی های کنسول قبلی رو جدید اصلا کار ساده و راحتی نیست با توجه به تفاوت های ساختاری و... ماکروسافت با اون مهندسان و سبقه تو نرمافزار تونست این کار رو X1 عملی کنه که بهگفته خودشون کار سختی بوده حتی یکسری بازی ها Geow پرفرمنسشون نسبت به 360 ضعیف ترم بود ولی سونی و نیتندو عملا نمیتونن این کار انجام بدن شدنی نیست

آوردن بازی ها کنسول نسل قبل روی کنسول فعلی ( کنسول نسل بعدی ) که تخصص نینتندوه و همیشه کرده این کار رو

چه کنسول ها کلاسیکش هر وقت کنسول جدیدی میداد بازیا مطرح کنسول رو پورت میکرد رو کنسول جدیدش
هم کنسول ها جدیدترش مثل wii که علاوه بر عناوین wii بازیا گیم کیوبم همه رو اجرا میکنه و بالا کنسول ۲ تا در هست برای اتصال مموری گیم کیوب و ۴ تا دسته گیم کیوب + کلی از عناوین گیم کیوب روش پورت شدن رسما با کنترل جدید

تازه wii یه ویژال کنسول داره که کلی از بازیا کنسول ها قبل نینتندو توش داره مثل بازیا نینتندو ۶۴ ، سوپر نینتندو و ....

یه بخشم داره به اسم wiiware که شامل بازیا مینی گیم جدید ، بازیا کلاسیک افزایش گرافیک داده و جدید شده ، بازیا کلاسیک که نسخه جدیدشون ساخته شده و ......
مثل ادونچر ایسلند همون میوه خور میکرو که نسخه جدید مخصوص wiiware ساخته شده

یا کنسول wii u که نینتندو بهش گنجینه نینتندو میگفت
Wii u بازی تمام کنسول ها خونگی از اولین کنسول تا wii u اجرا میکنه ، و بازیا کنسول ها پرتابل نینتندو از اولین کنسول پرتابل تا nintendo ds اجرا میکنه بدون نیاز به هیچ شبیه سازی
تو بک وارد داشتن نینتندو بهترینه

حتی تو کنسول ها کلاسیک نینتندو مثلا سوپر نینتندو ۲۶ سال پیش اومد خود نینتندو کارتریجی مبدلی داده بود بازیا کتسول پرتابل نینتندو به کنسول ها خونگی میخورد و ران میکرد

پس کمپانی تونسته تنها بازی نسل قبلشو رو کنسول این نسلش بیاره کار شاقی نکرده

اقا من صد درصد ميخرمش , نظر شما در مورد كنسول چيه ، قصد خريدش و داريد

Sent from my iPhone using Tapatalk

به احتمال ۹۵ درصد نمیخرم

آخرین ویرایش:
خونه پرش 200 دلار ارزش داشت سقف بازی هم 40 تا [-(

چه خبره این قیمت!!!!

یه موج همیشه تو خرید محصول جدید تو بازار بوجود میاد و زود هم میخوابه.
---

گوشی های امسال فوق العاده شدن و با صفحه های بزرگ و بازی هایی خوب رقیبی بس "کلفت":D واسه کنسول های دستی هستند.

اخره راه نزدیکه....x_xO:-)x_x

من شدیدا تحت تاثیر قرار گرفتم. شدیدا فان و جذاب میزنه این کنسول.
فکر کنم بتونه مثل تمام کنسولای نینتندو (فاکتور میگیریم وی یو رو :") مخاطب خاص خودشو پیدا کنه و موفق بشه.

• Like

چه خبره این قیمت!!!!

---

گوشی های امسال فوق العاده شدن و با صفحه های بزرگ و بازی هایی خوب رقیبی بس "کلفت":D واسه کنسول های دستی هستند.

البته موبایل ها با توجه به تاچ بودنشون و نقص کنترل اساسی که دارن هرگز جای کنسولای دستی رو نمیگرن

البته موبایل ها با توجه به تاچ بودنشون و نقص کنترل اساسی که دارن هرگز جای کنسولای دستی رو نمیگرن

اون که اره ولی دیگه اون فاصله ماورایی هم بینشون نیست.

یه عده هستند که خب هر چی بیاد میخرن و تو خونشون 3 تا کنسول ردیفه اونا بحثشون سواست
ولی الان اگه به هر گیمری حق انتخاب بدن بین 3 کنسول فعلی اکثریت گزینه سومشون میشه سوییچ

الان دوره رزولوشن و گرافیک و فریم و 4k شده دیگه دوره این مدل خلاقیتها گذشته و بازار به نسبت دوره wii حسابی تکون خورده.

امیدوارم و دوست دارم نینتندو از خره شیطون :D پیاده شه و بزنه تو کار بازیسازی صرفن و قید کنسول ساختنو بزنه.

کاری که توش موفقتره در شرایط فعلی.

از نظر سخت افزاری هیچ چیزی اعلام نکرد و شاید هم نکنه.
همین اعلام نکردن دلیلش میتونه ضعیف بودن سخت افزار باشه.
با توجه به سخت افزار احتمالا ضعیف هیچ بازی مهم ترد پارتی براش نمیاد و همین باعث میشه انتخاب اول گیمرها نباشه.
ولی غیر گیمرها اگر و اگر بخوان کنسول بخرن میتونند انتخابش کنند یا میتونه انتخاب دوم گیمرها باشه.البته قیمتش الان زیاده و احتمالا خیلی زود دراپ میخوره.
به نظر من الان سال 2006 نیست که غیر گیمرها wii رو انتخاب کنند الان iphone هست و اندروید و کلی بازی خوب دارند.
اگر شایعات در مورد سخت افزار درست باشه که احتمالا هست چیپ ستهای پارسال مثل اسنپ دراگون 820 از سوئیچ قوی تر هستند و کار فروش رو سخت میکنه.

ولی نینتندو بازی ساز فوق العاده ای هست. تصور کنید یه زلدا روی ps4 pro چقدر میتونست زیبا و وسیع باشه.این قدرت نینتندو هست.

چه خبره این قیمت!!!!

---

بچه ها اسمارت فون باز اومدن فرار کنید :D

حرف خیلی از گیمر ها تو این تاپیک اینه این کنسول nintendo switch فقط بدرد کژوال ها و تبلت باز ها و اسمارت فون باز ها میخوره یه گیمر واقعی همچنین چیزی نمیخره
حالا اسمارت فون باز ها میگن گوشی من قویتر از nintendo switch ه :))

مسئله اینجاست گوشی شما خود خدا ، اصلا خدا بزرگ آفریدگار گوشی شماست :D اما قرار نیست برای گوشی شما نینتندو ، مایکروسافت ، سونی ، نانتی داگ و .... بازی درست حسابی براش بسازه باید با استدیو ها ایندی ساز حال کنید بازی امثال کلش یا فوقش میشه mario run بازی که برای ۳۴ سال پیشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: miliii
آوردن بازی ها کنسول نسل قبل روی کنسول فعلی ( کنسول نسل بعدی ) که تخصص نینتندوه و همیشه کرده این کار رو

چه کنسول ها کلاسیکش هر وقت کنسول جدیدی میداد بازیا مطرح کنسول رو پورت میکرد رو کنسول جدیدش
هم کنسول ها جدیدترش مثل wii که علاوه بر عناوین wii بازیا گیم کیوبم همه رو اجرا میکنه و بالا کنسول ۲ تا در هست برای اتصال مموری گیم کیوب و ۴ تا دسته گیم کیوب + کلی از عناوین گیم کیوب روش پورت شدن رسما با کنترل جدید

تازه wii یه ویژال کنسول داره که کلی از بازیا کنسول ها قبل نینتندو توش داره مثل بازیا نینتندو ۶۴ ، سوپر نینتندو و ....

یه بخشم داره به اسم wiiware که شامل بازیا مینی گیم جدید ، بازیا کلاسیک افزایش گرافیک داده و جدید شده ، بازیا کلاسیک که نسخه جدیدشون ساخته شده و ......
مثل ادونچر ایسلند همون میوه خور میکرو که نسخه جدید مخصوص wiiware ساخته شده

یا کنسول wii u که نینتندو بهش گنجینه نینتندو میگفت
Wii u بازی تمام کنسول ها خونگی از اولین کنسول تا wii u اجرا میکنه ، و بازیا کنسول ها پرتابل نینتندو از اولین کنسول پرتابل تا nintendo ds اجرا میکنه بدون نیاز به هیچ شبیه سازی
تو بک وارد داشتن نینتندو بهترینه

حتی تو کنسول ها کلاسیک نینتندو مثلا سوپر نینتندو ۲۶ سال پیش اومد خود نینتندو کارتریجی مبدلی داده بود بازیا کتسول پرتابل نینتندو به کنسول ها خونگی میخورد و ران میکرد

به احتمال ۹۵ درصد نمیخرم
بهت قول میدم اولین نفری که میخری با این پیگیری و علاقه و تعصبی که به نیتندو داری و مخصوصا ماریو نمیدونم زلدا رو هم اندازه ماریو دوست داری یا نه ولی جز اولین نفراتی

• Like
اون که اره ولی دیگه اون فاصله ماورایی هم بینشون نیست.

یه عده هستند که خب هر چی بیاد میخرن و تو خونشون 3 تا کنسول ردیفه اونا بحثشون سواست
ولی الان اگه به هر گیمری حق انتخاب بدن بین 3 کنسول فعلی اکثریت گزینه سومشون میشه سوییچ

الان دوره رزولوشن و گرافیک و فریم و 4k شده دیگه دوره این مدل خلاقیتها گذشته و بازار به نسبت دوره wii حسابی تکون خورده.

امیدوارم و دوست دارم نینتندو از خره شیطون :D پیاده شه و بزنه تو کار بازیسازی صرفن و قید کنسول ساختنو بزنه.

کاری که توش موفقتره در شرایط فعلی.
نه بحث من این بود که کنسولای دستی نیاز بهشون کاملا هست با این وضعیت کنترل موبایل شما 3ds رو ببین که چه فروشی داره در حالی که از نظر سخت افزاری در حد اسمارت فون های ضعیف هم نیست حتی

بهت قول میدم اولین نفری که میخری با این پیگیری و علاقه و تعصبی که به نیتندو داری و مخصوصا ماریو نمیدونم زلدا رو هم اندازه ماریو دوست داری یا نه ولی جز اولین نفراتی

نه اتفاقا من nintendo switch به هیچ وجه نمیخرم
الویت اول و دوم و سومم کنسولوخونگیه ، وقتی کنسول خونگی خریدم اگر پولش باشه شاید کنسول دستی خریدم
Nintendo switch کنسول خونگی نیست در اصل
قیمت کنسول بالاست اصلا انقدر ارزش نداره فوقش ۲۲۰ دلار حداکثر ارزش داره
دوستان میگن nintendo switch قابلیت ها wii داره عالیه ، اما نمیگن wii که کنسول خونگی بود پک سری آخرش که موشن پلاس داخلی بود و ۲ تا بازی داشت ۱۲۹ دلار بود نه ۳۰۰ دلار

بنظر من ارزش خرید wii و wii u خیلی بیشتر از nintendo switch ه حداقل بک وارد قویی دارن و کنسول خونگین

الویت اول و دوم و سومم کنسولوخونگیه ، وقتی کنسول خونگی خریدم اگر پولش باشه شاید کنسول دستی خریدم
دوستان میگن nintendo switch قابلیت ها wii داره عالیه ، اما نمیگن wii که کنسول خونگی بود پک سری آخرش که موشن پلاس داخلی بود و ۲ تا بازی داشت ۱۲۹ دلار بود نه ۳۰۰ دلار

بنظر من ارزش خرید wii و wii u خیلی بیشتر از nintendo switch ه حداقل بک وارد قویی دارن و کنسول خونگین
احسان حالا اگه نخريدي نخر ولي چطور از زلدا با ماريو ميگذري :D

• Like
Reactions: sadegh93

مگه خارجی که نرخ ارز با جنس نوسان پیدا کنه ؟ :D قیمتها اونم کنسول نینتندو که بیشتر توی کشورمون جنبه ی خوشگلیو لوکس بودن داره قیمت نهاییش (تومان فقط) نهایتیه که باید باشس :D
ولی بخر بزار گوشه ی طاقچه ، تو نخری پس من بای بخرم ؟ !:D

من شاید خریدمش ولی xbox scorpion هم همون موقع میاد و فیمتش هم فکر کنم 400$ هست. چطور اون رو ول کنم بیام سراغ کنسولی که قدرتش در حد ps3 هست.
زلدا خیلی خوبه ولی mass effect / battlefield / .... نمیشه گذشت

• Like
اعلام کردن سرویس پولی نینتندو مثل گلد و پلاس هر ماه بازی رایگان میده. بازیها از عناوین nes و snes انتخاب میشن و فقط هم تو ماه عرضه شدنشون قابل بازی هستن، بعد از اون اگه بخواین بازم بازی کنین باید بازیو بخرید...
واقعا من نمیفهمم این مسولین نینتندو با خودشون چی فکر کردن.
اون از قیمت کنسول،‌ اون از قیمت لوازم جانبی. اون از لانچ لاین آپشون. اینم از سرویس پولیشون.~X(
بعضی از این خبرارو آدم میشنوه فکر میکنه نینتندو داره تمام تلاششو میکنه که سویتچ شکست بخوره. :-??

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or