ehsanservat
کاربر سایت
الان دو تا جمله کاملا متناقض گفتی رسما. اگه طرفدار نینتندو بودی و کنسول هاش رو تا حالا خریدی خودت بهتر از هر کس می دونی که کسی برای بازی های multiplatform نمیره سراغ کنسول های نینتندو. مثلا شما رفتی Wii گرفتی که COD 4 روش بازی کنی اون زمان؟ از این نتیجه می گیریم که یا نبودی طرفدار نینتندو و یا بودی قبلا الان دیگه نیستی.
من فن نینتندو هستم و باشم بلاخره آدمم و عقل دارم اگر چیزی واقعا ارزشو نداشته و اون کمپانی که طرفدارشم اون کار کرده باشه میگم و انتقاد میکنم ازش
مثل بعضی بچه ها کم سن نیستم وقتی فن یه کنسول هستن چشمشونو و مغزشونو تعطیل میکنن و دهن باز میکنن تا آخر برج حقوقشون از اون کمپانی براشون ریخته بشه
آدم بخاطر چنتا انحصاری کنسول نمیخره شاید من اینطوری باشم , آدم کنسول میخره که هم انحصاری ها خود کمپانی سازنده کنسول , هم انحصاری ها کمپانی ها دیگه برای اون کنسول , و بازیا مولتی روش بازی کنه
خود من روی wii هم انحصاری ها تاپ و محشرشو بازی کردم هم مولتی ها مثل کالاف دیوتی مدرن وار 3 و ........... یه نسل نسل کامل نمیشه که آدم فقط چنتا عنوان انحصاری فقط بازی کنه و بخاطرش این همه پول بده ( این پول برای خارجی ها کمه اما برای ما زیاده )