DSM
کاربر سایت
و این حرف گرون بودن کنسول رو دوستانی میگن که 700$ پول ایفون میدن و لی 300$ پول کنسول گرونه
ehsansverat
اتفاقا این دفعه پکتر حسابی از لاین اپ نیتندو تعریف کرده گفته لاین اپ بسیار بهتری داره مسبت به Wii u عرضه همزمان زلدا و با فاصله نزدیک ماریو جدید و بازی های دیگه لاین اپ خوبی رقم زده بهترین اتفاق همین عرضه همزمان زلدا هست که خوبه
یه موضوع دیگه اکثر بازیسازهای سوئیچ احتمالا دولوپرهای ژاپنی باشن. اونایی که اهل این طور بازیان میدونن چقدر انواع و اقسامشون روی موبایل ریخته از ویژوآل ناول بگیر تا نقش آفرینی
لاقل امیدوارم از این لحاظ خیلی سرتر باشه
اینو جدی گفتی؟ یه سر به سایت های تخصصی موبایل بزن چه خارجی چه داخلی
اینهمه بازیساز یعنی بیکارن بازی برای گوشی میسازن؟
تو همین ایران اینهمه با موبایل بازی میکنن و کمتر کسی کنسول دستی میشناسه
و این حرف گرون بودن کنسول رو دوستانی میگن که 700$ پول ایفون میدن و لی 300$ پول کنسول گرونه
جو الکیه قیمتش درسته یکم شاید زیاد باشه ولی برای فن های نیتندو مناسبه مخصوصا کشایی که عشق زلدا و ماریو دارن همینم نمیمونه بلاخره نیتندو بعد مدتی میاره قیمت پایین و رو امون 250 دلار الان یکم جو منفی الکی دورش ایجاد شده همه چیش از Wii u بهتره و جلوتره از همه نظرما که بچه ها 12 ساله عشق اسمارت فون و اسمارت فون گیمنگ ( کژوال ) نیستیم , ما گیمریم و کنسول از ابتدا تا الان همین حدود قیمتی بودن
حتی قیمت آتاری ببینی اون زمان 200 خورده ای دلار بوده - کنسول ها گرون بودن الان چون فراگیر شدن تکنولوژی پیشرفت کرده همون قیمت ها موندن
ولی به نظر من 300$ اونقدیم گرون نیس چون الان همه کنسولا 300-400 $
من حاظرم 1000$ بدم بهم همین نینتندو سوییچ رو بدن که جویکان هاشو تکی بگیر دستم لم بدم رو مبل یه دستمو بزارم پشته سرم یکیشم بزارم رو بالش و بازی کنم
این یه چیزش خیلی حال میده
تبلت و موبایل چه ربطی داش به 22 بهمنبا این وضع شما تبلت یا موبایل بخر باهاش بازی کنی خیلی بهتره
بعضی پستا واقعا جوریه که آدم رغبت جواب دادنم نمیکنه. همین مونده بود که آیفون با سوییچ مقایسه شه از لحاظ لزوم خریدش. مقایسه یه وسیله صرفا برای بازی با یه گوشی که صدتا کار باهاش میشه کرد. آیفون ادعای کنسول خونگی بودن نکرده آخه. من بشخصه بخوام کنسول برای بگیرم PS4 pro میگیرم که همین کارم بعد عید میکنم-قبلا هم PS4 و کل کنسولای خونگی و دستی سونی رو داشتم محض اطلاع بعضی دوستان.
Sent from my Redmi Note 3
چه بازی باهاش اجرا کردی که 4k با همه امکانات جواب داد؟ من xenoblade خواستم اجرا کنم حتی به منوی اول بازیم نرسید.اگه امولاتور cemu با همین قدرتی که داره پیش میره (4K) بتونه(بنظرمن میتونه) لوازم جانبیو بازیهای سوییچ رو ساپورت کنه ، بازار نینتندو رو با سخت افزار جدید (PC) به راحتی خراب میکنه .
اوایل بهش اعتقاد نداشتم ، ساپورت بد ، افت فریم ، نبود صدا ، ولی الان خیلی خوب از پس بازیها حتی 4K براومده .
اینم یکی دیگه از دلایلیه که نینتندو و بازیهاشو بدون کنسولش هم حتی بهتر میشه بازی کردو از لحاظ امنیتی نفوذپذیره .