Nintendo Switch کنسول جدید نینتندو معرفی شد

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اینجوری که دوستان از اهداف کنسول جدید نینتندو میگویند من شک کردم همون چیزی که نینتندو نمایش داده رو من دیده باشم برای همین رفتم سایت نینتندو و دیدم نوشته "first look at nintendo new home gaming system" یعنی مخاطب این کنسول قراره افرادی باشند که میرند بازیهای روز رو میخرند، مینشینند پای یک تلویزیون 46 اینچی و به بازی کردن میپردازند ! هدف کنسول خانگی همین هست و برای رسیدن به این هدف، کنسول باید قدرت کافی را داشته باشه تا حمایت ترد پارتی های تنبل رو بدست بیاره و بازیهای روز رو بتونه با کیفیت خوب اجرا کنه ! (اونم حداقل برای 4 سال اینده) همین بحث خیلی سادست نمیدونم چرا یکسری دوستان قضیه رو پیچ میدند وگرنه اینکه قبول کنیم این کنسول خانگی نیست و یک کنسول دستی در اصل حساب میشه که مسله فرق میکنه.

الان ps4 و xbox one حمایت کامل بازی ساز های بزرگ رو دارند، حمایت بازیساز های مستقل رو دارند، از شبکه انلاین قوی بهره میبرند ! یک پکیج تمام و کمال برای گیمر هایی که قصد خرید کنسول خانگی دارند ! حالا سوییچ به جز تبلت همراش که برای افرادی تدارک دیده شده که تو خیابون و اتوبوس و پارک میشنند بازی میکنند چه ویژگی ارزشمندی داره ؟

همین الان دوتا از بزرگترین بازیهای 2017، رد دد و مس افکت براش تایید نشده ! اگر قرار نیست این بازیهای با کیفیت نیان پس قراره چی برای کنسول بیاد؟ اگر به خوده بازیهای نینتندو محدود میشه که همونا روی wii u هم بودند و تو بخش کنسول خانگی چه تفاوتی با قبل داره(شکست) !

بحث اصلی این هست که در واقع این کنسول یک کنسول خانگی نیست بلکه همراه هست و هیچ نکته جذابی در بخش خونگی نداره و همه چیز به همون بخش تبلت مانند کار برمیگرده، و برای کسایی که دنبال کنسول دستی هستند جذابه.

قرار هم نیست برسه. این کنسول هدف دیگه ای داره و اون رو هم داره به بهترین سطح اجرا میکنه.

مشکل اینه دید شما نسبت به این کنسول درست نیست. به چشم جایگزین وان یا 4 بهش نگاه نکنید

خود نینتندو این Nintendo Switch کنسول خوگی معرفی کرده - اما کنسول خونگی چه عرض کنم حتی کنسول دستی هم نیست بیشتر تبلته
کنسول خونگی یعنی مثلا nintendo 64 قدرتمند - یعنی گیم کیوب قدرتمند و ..............
خودم به زودی میخوام یه wii u بخرم بخاطر چنتا عنوان فاتال فریم 5 انحصاری این کنسول - بایونتا 2 و ........ - اما دارم میگم wii u چه بد چه خوب , چه ضعیف چه قویی , چه از wii قویتر چه از wii ضعیفتر --- بلاخره حداقل کنسول خونگی بود
من همیشه انتخاب اولم کنسول خونگی بود اگر پول دستم میومد و زیادی بود کنسول دستی میخریدم
( کنسول دستی هیچوقت لذت کنسول خونگی نداره )

خبر مهم وجدید :

در حالی که کمتر از 5 ماه دیگر Nintendo Switch، کنسول جدید شرکت نینتندو، وارد بازار خواهد شد، ما اطلاعات کمی از آن در دست داریم. نام رسمی و ظاهر آن جزو مواردی هستند که تابحال از این کنسول مشخص گردیده و مواردی نظیر قیمت و تاریخ انتشار و جزئیات سخت افزاری هنوز به صورت رسمی از سوی نینتندو انتشار نیافته است. همچنین هنوز نمی‌دانیم باید انتظار چه بازی‌هایی را برای این کنسول داشته باشیم. با توجه به این مورد، شرکت نینتندو اعلام کرده که روز پنج شنبه 23 دی ماه [12 ژانویه 2017 میلادی] نشستی با محوریت کنسول Nintendo Switch برگزار خواهد کرد و در جریان آن اطلاعاتی نظیر قیمت و تاریخ عرضه‌ی دقیق آن را اعلام خواهد کرد.

آقای تاتسومی کیمیشیما [Tatsumi Kimishima]، رئیس شرکت نینتندو، در جریان نشستی که با سرمایه گذاران این شرکت داشت اعلام کرد:" جزئیات عمده و جدید Nintendo Switch، سیستم بازی خانگی جدید نینتندو، در اوایل سال 2017 میلادی در جریان کنفرانسی مخصوص ارائه خواهد شد." وی ادامه داد:" این نشست که با شرکت رسانه‌ها، تحلیلگران مالی و شرکای تجاری در توکیو برگزار خواهد شد روز پنج شنبه 23 دی ماه [12 ژانویه 2017 میلادی] اتفاق خواهد افتاد. در این نشست، قیمت و تاریخ عرضه‌ی Nintendo Switch و همچنین بازی‌هایی که برای این کنسول در دست توسعه است معرفی و اعلام می‌گردد."

اگرچه در جریان رونمایی اولیه از این کنسول که در قالب یک ویدئو صورت گرفت، نینتندو به نمایش گیم پلی برخی از بازی‌های این سیستم پرداخت، اما این شرکت بیان کرد که ممکن است برخی از آن‌ها هیچ گاه به واقعیت تبدیل نشوند [دموی تکنیکی]. تاکنون تنها تائید شده که بازی Legend of Zelda: Breath of the Wild برای کنسول Nintendo Switch عرضه خواهد شد که البته کنسول Wii U نیز جزوی از پلتفرم‌های مقصد این بازی‌ست.

هنوز مدت زمان این نشست خبری اعلام نگردیده است اما پس از آن اطلاعات بیشتری با رسانه‌ها در آمریکا به اشتراک گذاشته خواهد شد.

لینک خبر تو همین فروم
قیمت و تاریخ انتشار Nintendo Switch روز 12 ژانویه اعلام خواهد شد

------------------------

نمایش فیک , اجرا بازی ها روی یم پد خاموش ( تصویر ادیت کرده بودن روی گیم پد و tv , در اصل کنسول خاموش بوده )
دقیقا کاری نینتندو با wii u کرد گیم پلی کوتاه از زلدا اما فوق العاده باحال و با کیفیت نشون داد بعد از سال ها گفتن اون الکی بوده و دمو تکنیکی بوده
یا بازی H.A.M.M.E.R برای wii قابل بازی بود اما هیچوقت عرضه نشد
و.....................

الانم سر Nintendo Switch هم خودشون دارن میگن برخی از بازیا رو دوباره الکی نشون دادن حتما همون اسکاریم هستش

آخرین ویرایش:
دوستان مد نظر دارن که سوییچ اصالتا یه کنسول دستیه دیگه نه؟
رزولوشن 720 برای یه کنسول دستی به شدت مناسبه. 1080 مسلما بهتره ولی با توجه به فیدلتی که قراره سوییچ ارائه بده در حال حاضر غیر ممکنه. نگاه نکنید گوشیا رزولوشن 1080 براشون عادی شده اونا قرار نیست گرافیکی در این سطح ارائه بدن
قراره رو یه صفحه تبلت بازی کنیم،رزولوشن 720P واسه تبلت 7 اینچی یعنی فاجعه!!! پیکسلا دیده میشن،خب میتونن رزولوشن صفحه رو 1080 بذارن بازیا همه رو 720 و یا پایین تر رندر بشه!!
نمیدونم چرا از این کیفیت پایین صفحه نمایش دفاع میکنی!! تو سال 2017 رزولوشن 720P جایگاهی نداره...:دی

ps4vsnintendoswitch.gif

:D

خبر مهم وجدید :
اگرچه در جریان رونمایی اولیه از این کنسول که در قالب یک ویدئو صورت گرفت، نینتندو به نمایش گیم پلی برخی از بازی‌های این سیستم پرداخت، اما این شرکت بیان کرد که ممکن است برخی از آن‌ها هیچ گاه به واقعیت تبدیل نشوند [دموی تکنیکی]. تاکنون تنها تائید شده که بازی Legend of Zelda: Breath of the Wild برای کنسول Nintendo Switch عرضه خواهد شد که البته کنسول Wii U نیز جزوی از پلتفرم‌های مقصد این بازی‌ست.

این که دیگه خیلی ضایع هست. البته فکر کنم منظورشون به همون اسکایریم بوده.

این که دیگه خیلی ضایع هست. البته فکر کنم منظورشون به همون اسکایریم بوده.

نریمان جان این کار نینتندو سابقه طولانی داره و اولین بارش نیست این کارو میکنه , سر خیلی از کنسول هاش این کارا رو کرده
من هر بار چندتا از این کارا نینتندو میگم بقیه باور نمیکنن امثال آیت میگن منبع بده و افراد دیگه
دقیقا همونی شد که فکر میکردم
کلیپ معرفی wii سال 2005 که گذاشتم رو دیدی؟ موشن پلاس اون موقع بوده اما نیتندو همراه کنسول ندادش تا سال ها بعد با قیمت زیاد بفروشه
بنظر من که قبلا فن سرسخت نینتندو بودم میگم زیاد خودتو منتظر و هایپ Nintendo Switch نگه ندارید

Nintendo Switch چیز جالبی نیست اگر نظر منو بخوای - بخاطر اینکه مصرف باتری تبلت بالاست با داک وصل میشه به tv اسم کنسول خونگی گذاشتن تا بعد به مشکل نخورن بگن ما که گفتیم کنسول خونگیه و باید به برق وصل باشه - با این کارشون خواستن هم قشر اسمارت فون باز رو طرف خودشون بکشن هم فن ها کنسول دستی ها نینتندو نگه دارن هم با گذاشتن اسم کنسول خونگی بقیه فن ها نینتندو نگه دارن
( از منی که نینتندو میشناسه سال ها سرسختانه عاشق نینتندو بوده و هر روز با نینتندو زندگی کرده و اخبار نینتندو دنبال کرده این حرف قبول کن )
وقتی قراره بازی ها اسمارت فونی مثل pokemon go روی Nintendo Switch بیاد معلومه این چیه دیگه

wii u هر چی باشه حداقل کنسول خونگیه , خودم خیلی دوست دارم wii u بخرم اما دو دلم شاید ارزش نداشته باشه -- چون دیگه ساپورت نمیشه این کنسول حتی 2 تا بازی عالی wii u قراره برای 3ds پورت بشه از اون ور شاید چنتا بازیش روی نینتندو سویچ پورت شن - یعنی وضع wii u خیلی خرابه

آخرین ویرایش:
مدیرعامل نینتندو در جواب اینکه سوییچ جایگزین 3ds میشه ( با توجه به بخش قابل حمل) یا نه که منکر این قضیه شده

Tatsumi Kimishima, the man who succeeded the late Satoru Iwata as Nintendo's President, gave an answer of sorts in an interview with Bloomberg.

"Thanks to our software, the 3DS hardware is still growing. So that business still has momentum. And certainly rather than being cannibalised by the Switch, we think the 3DS can continue in its own form," Kimishima said.

یکجورایی قضیه عجیب شده اینجور که می‌بینیم، نینتندو راه و روش و بهتر بگیم بازاز دستی رو میخواد با 3ds حفظ کنه ولی از اینور کنسولی جدیدی معرفی میکنه که کل قابلیت ویژه و خفنش تو همون بخش دستی و قابل حملش هست. هر چی که هست فعلا باید صبر کرد دید این قسمت پرتابل کارایی خفنی برای بخش کنسول خونگی داره یا نه!

Nintendo isn't replacing 3DS with Switch

نینتندو هر چی میکشه از حماقت خودش میکشه. اون همه سود برد از wii و بازیاش به جای اینکه خودش رو برگردونه به بازار اصلی گیمینگ همون راهی که سونی و ماکرو دارن میرن. یه کنسول ضعیف داد تو بازار که نابود شد. میتونست با یه کنسول در حد قدرت ماکرو و سونی با همکاری شرکت های 3rd و انحصاریای ناب خودش بازار غبضه کنه. حیف که هر چی میکشن این شرکت ها از مدیران احمقشون میکشن. نوکیا یاهو و نینتندو همه غول هایی بودن که از حماقت مدیرانشون نابود شدن.

نینتندو هر چی میکشه از حماقت خودش میکشه. اون همه سود برد از wii و بازیاش به جای اینکه خودش رو برگردونه به بازار اصلی گیمینگ همون راهی که سونی و ماکرو دارن میرن. یه کنسول ضعیف داد تو بازار که نابود شد. میتونست با یه کنسول در حد قدرت ماکرو و سونی با همکاری شرکت های 3rd و انحصاریای ناب خودش بازار غبضه کنه. حیف که هر چی میکشن این شرکت ها از مدیران احمقشون میکشن. نوکیا یاهو و نینتندو همه غول هایی بودن که از حماقت مدیرانشون نابود شدن.
فکر نکنم نینتندو تو بازار کنسولایه قوی ترم جایی داشته باشه حداقل نسل شیش که اینجوری بوده :-" گیم کیوب هم یه کنسول قوی با انحصاریاش بود چرا موفق نشد؟؟؟

فکر نکنم نینتندو تو بازار کنسولایه قوی ترم جایی داشته باشه حداقل نسل شیش که اینجوری بوده :-" گیم کیوب هم یه کنسول قوی با انحصاریاش بود چرا موفق نشد؟؟؟
خودمون رو که نمی خوایم گول بزنیم. اولا نسل 6 رو سونی کلا غبظه کرد. جوری که همه شرکتا رفتن تو باقالی. سگا که کلا صنعت کنسول رو تعطیل کرد. ولی wii و ds واقعا فکرای خوبی بودن اون موقع. زمانی بود که تازه داشت سیستم تاچ و اکشن موی جای می افتاد و نینتندو از خلا وجود در بقیه کنسول ها استفاده کرد. ولی دیگه زمان wiiu این بازار اشباع شده از اپل و سامسونگ. نینتندو باید برمیگشت به بازار اصلی گیم و مردم هم اون اعتماد رو پیدا کرده بودن. این همه فن نینتندو تو دنیا بخاطر wii و ds زیاد شده بود. میتونست از همین استفاده کنه و برگرده به مسیر اصلی ولی باید گفت هر چی کاشته بود رو نابود کرد.
wiiu اگه یه سیستم سخت افزاری در حد ps4 بود با هارد 500 و خروجی مناسب موفق میشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or