Nintendo Switch کنسول جدید نینتندو معرفی شد

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه بحث تعصب و فن بازی مطرح هست به شرکت دیگه نه بحث تنفر از نینتندو.
من به عنوان یه گیمر 34 ساله واقعا دوست دارم نینتندو برگرده به رقابت همینجور که دوست دارم سگا برگرده به رقابت. دریمکست واقعا کنسول خوبی بود و من ناراحت شدم که شکست خورد. ماها دنیایی داشتیم با این شرکت های قدیمی. ولی بحث اینجاست واقعا منطقی من فکر میکنم این کنسول راه سختی داره واسه پیروزی. بازار دستگاهای لمسی و تبلت در غبظه اپل و سامسونگ هست و نینتندو واقعا بی تجربه. همه ما تو سفر با همون گوشی داریم آهنگ گوش میدیم بازی میکنیم و شبکه های اجتماعی میریم. آیا دیگه وقتی داریم با سیوئیج نینتندو وقت بگذرونیم؟ در مورد کنسول خونگی هم خب در کنار بازیای ایندی و کوچیک و خلاقانه که هر دو شرکت سونی و ماکروسافت خیلی زیاد روش مانور دارن (مثل ori از ماکرو یا journey از سونی) واقعا بازیای هاردکور لازمه. دیگه هر دو باید با هم باشه یکی بدون اون معنی نداره. من یکی نمی تونم نبود GTA یا RDR رو تحمل کنم.
نینتندو بعد از wii خیلی اشتباه کرد باید برمیگشت به مسیر اصلی گیمینگ. همون مسیری که سونی و ماکروسافت دارن میرن. این سوئیچ واسه کنسول دستی ایده آل هست و نه برای کنسول خانگی.

• Like
Reactions: Ostad fariborz
کلا یه کلاس باید بذاریم فرق شایعه با خبر رسمی رو یاد بچه ها بدیم

Let's start with the Nintendo Switch's screen. It is 6.2" in size, 720p and - for the first time in any Nintendo device - boasts a capacitive multi-touch screen
شما هم در این کلاس شرکت کنید بد نیست. منبع خبرم به اندازه کافی معتبر هست.

پ.ن:
فن بازی درنیارید:-bd

Let's start with the Nintendo Switch's screen. It is 6.2" in size, 720p and - for the first time in any Nintendo device - boasts a capacitive multi-touch screen
شما هم در این کلاس شرکت کنید بد نیست. منبع خبرم به اندازه کافی معتبر هست.

پ.ن:
فن بازی درنیارید:-bd
الان مثلا متن رو تکرار میکنی مثلا نشون میدی رسمیه؟ منبع معتبر خود نینتندو هست هر موقع رسمی اعلام کنه. همین کارا رو میکنید چهار نفر می خونن باورشون میشه فردا خبر درست درنیومد شروع میکنن میگن دروغ گفتن و این حرفا.
ربطش رو به فن بودن نفهمیدم هم.

• Like
Reactions: sadegh93
الان مثلا متن رو تکرار میکنی مثلا نشون میدی رسمیه؟ منبع معتبر خود نینتندو هست هر موقع رسمی اعلام کنه. همین کارا رو میکنید چهار نفر می خونن باورشون میشه فردا خبر درست درنیومد شروع میکنن میگن دروغ گفتن و این حرفا.
منبعی که این اطلاعات رو تایید کرده تقریبا 99 درصد معتبر هست، اگر اشتباه نکنم همون منبعی هست که شکل ظاهری کنسول رو اعلام کرده بود و دیدیم که به همون صورت شد

• Like
Reactions: ehsanservat
منبعی که این اطلاعات رو تایید کرده تقریبا 99 درصد معتبر هست، اگر اشتباه نکنم همون منبعی هست که شکل ظاهری کنسول رو اعلام کرده بود و دیدیم که به همون صورت شد
یه توضیح بده اون 99 درصد رو چجور حساب کردی؟ باز هم تا خود نینتندو نگه رسمی نیس یعنی اینقدر این قضیه سخته متوجه شدنش؟

یه توضیح بده اون 99 درصد رو چجور حساب کردی؟ باز هم تا خود نینتندو نگه رسمی نیس یعنی اینقدر این قضیه سخته متوجه شدنش؟
من کی گفتم رسمی هست؟ گفتم به احتمال 99 درصد درست هست. این جمله سخت بود متوجه شدنش؟

روش محاسبه 99 درصد : (نسبت اصلاعات درستی که این فرد منتشر کرده به کل اطلاعات منتشر شده توسط اون شخص) ضربدر 100 :D

اگه قرار باشه فقط اخبار رسمی خود نینتندو معتبر باشه و درموردش حرف بزنیم پس چی کار میکنیم الان اینجا؟ جمع کنیم بریم....

حالا یک حرفی میزنیم یک عده ای ناراحت میشن ولی مخاطب های اصلی این کنسول افراد کم سن و سال هستن و اصلا نمی دونن رزولیشن چی هست! اتفاقا نینتیدو هر چی از کنسولش بزنه و قیمتش رو بیاره پایین تر موفق تره

اگه قرار باشه فقط اخبار رسمی خود نینتندو معتبر باشه و درموردش حرف بزنیم پس چی کار میکنیم الان اینجا؟ جمع کنیم بریم....
مگه من گفتم حرف نزنید؟ اولا نیاز نیس فقط در مورد شایعه حرف زد که شما می خوای بری. دوما شایعات رو یه جوری نگید رسمی به نظر بیاد. میشه داستان اونی که اومده بود میگفت نینتدو گفته بود در حد نیو قویه دروغ گفته!

از خودم که حرف نمی زنم دارم منبع می ذارم دلیل اینکه از من شاکی می شید هم نمی فهمم ؟ در متن هم اشاره ای نشده که شایعه شده عملا تایید کرده اگر با شک صحبت می شد منم عینا به همین مسئله اشاره می کردم بعدا خودش هم تایید می کنید شما از لحنی که حرف زدید پشیمون می شید.

با توجه به سابقه ی nintendo هم در زمینه ی res پایین اصلا چیز تعجب بر انگیزی نیست.

The Nintendo Switch, Nintendo’s recently unveiled ‘hybrid’ platform, will sport a 720p 6.2″ multi-touch screen according to a report from Eurogamer.

Nintendo didn’t mention a touchscreen in its reveal trailer last week, but Eurogamer reports that several sources confirm a 10-point multi-touch display for the Switch – a first for a Nintendo device.

Allegedly, the Switch’s display is 720p and 6.2”

متن هایی که شایعه هستن با علامت سوال بیان می شه یا در متن بهشون اشاره می شه اما زمانی که از کلمه ی confirm استفاده می شه در متن یعنی خبر رسمی هست یا منابعی که اعلام کردن رسمی هستن یا اگر اطلاعات شما کامل تر این هست خوشحال می شم منم با ذکر منبع و دلیل توجیح کنید.

آخرین ویرایش:
حالا یک حرفی میزنیم یک عده ای ناراحت میشن ولی مخاطب های اصلی این کنسول افراد کم سن و سال هستن و اصلا نمی دونن رزولیشن چی هست! اتفاقا نینتیدو هر چی از کنسولش بزنه و قیمتش رو بیاره پایین تر موفق تره
چه کسی گفته نینتندو فقط برای کم سن و سال هاست؟! الان اسکایریم که برای سوییچ تایید شده رده سنیش +17 هست که فک نمیکنم کم سن و سال ها تو این رده قرار بگیرن!!
یا مثلا Fatal Frame 5 که برای Wii U بود رده سنیش مثبت 18 هست.
کلا یه جوی شده تا اسم نینتندو میاد همه یاد نونهالان میفتن

از خودم که حرف نمی زنم دارم منبع می ذارم دلیل اینکه از من شاکی می شید هم نمی فهمم ؟ در متن هم اشاره ای نشده که شایعه شده عملا تایید کرده اگر با شک صحبت می شد منم عینا به همین مسئله اشاره می کردم بعدا خودش هم تایید می کنید شما از لحنی که حرف زدید پشیمون می شید.

با توجه به سابقه ی nintendo هم در زمینه ی res پایین اصلا چیز تعجب بر انگیزی نیست.

The Nintendo Switch, Nintendo’s recently unveiled ‘hybrid’ platform, will sport a 720p 6.2″ multi-touch screen according to a report from Eurogamer.

Nintendo didn’t mention a touchscreen in its reveal trailer last week, but Eurogamer reports that several sources confirm a 10-point multi-touch display for the Switch – a first for a Nintendo device.

Allegedly, the Switch’s display is 720p and 6.2”

متن هایی که شایعه هستن با علامت سوال بیان می شه یا در متن بهشون اشاره می شه اما زمانی که از کلمه ی confirm استفاده می شه در متن یعنی خبر رسمی هست یا منابعی که اعلام کردن رسمی هستن یا اگر اطلاعات شما کامل تر این هست خوشحال می شم منم با ذکر منبع و دلیل توجیح کنید.

سخت نگیر داداش
آیت aiat_gamer نمیشناسی؟ این حرفی که میزنه رو 1 ماه دیگه حرف خودشو قبول نداره , حزب باد از این ساختن
تا باهاش صحبت میکنی حتی میگی سلام میگه منبع بده؟ مثل این مذهبیون افراطی تا دهنتو باز نکرده میگن منبع بده وقتی منبع میدی میگن اینکه فلانه اینکه بیساره - نه اینکه تمام حرف ها خودش با منبع معتبره

بعد اینکه Nintendo Switch که بعد از چند ماه معرفی نشدن الان یه کلیپ کوتاه از نشون دادن - که هیچ اطلاعات مهمی بازم ازش نگفتن - حتی نمایش روی صفحه گیم پد خاموش بوده ( الکی فیلم ادیت کرده بودن روش مثلا این کنسول داره بازی رو اجرا میکنه ) خوب از چی صحبت بشه؟ از اطلاعات نگفته از طرف نینتندو؟ حتی نمایش رسمی نینتندو خودش فیک بوده
معلومه شایعات صحبت میشه - و چی بهتر از منبعی که اطلاعاتی از nx گفته بود که درست بود کاملا

آخرین ویرایش:
به به این از اولیش گفتم که طبق معمول نینتندوئه و سخت افزاره چیپ :))
این خبرم واضحه که صد در صد درسته برای اینکه باتری گرون نبندن رو تبلت از رزولیشن زدن که قیمت بیاد پایین
قدرت نهایشم شک نکنید به ps4 , xbox one هم نمیرسه چه برسه به pro ,scorpio

دوستان مد نظر دارن که سوییچ اصالتا یه کنسول دستیه دیگه نه؟
رزولوشن 720 برای یه کنسول دستی به شدت مناسبه. 1080 مسلما بهتره ولی با توجه به فیدلتی که قراره سوییچ ارائه بده در حال حاضر غیر ممکنه. نگاه نکنید گوشیا رزولوشن 1080 براشون عادی شده اونا قرار نیست گرافیکی در این سطح ارائه بدن

به به این از اولیش گفتم که طبق معمول نینتندوئه و سخت افزاره چیپ :))
این خبرم واضحه که صد در صد درسته برای اینکه باتری گرون نبندن رو تبلت از رزولیشن زدن که قیمت بیاد پایین
قدرت نهایشم شک نکنید به ps4 , xbox one هم نمیرسه چه برسه به pro ,scorpio
قرار هم نیست برسه. این کنسول هدف دیگه ای داره و اون رو هم داره به بهترین سطح اجرا میکنه.

مشکل اینه دید شما نسبت به این کنسول درست نیست. به چشم جایگزین وان یا 4 بهش نگاه نکنید

• Like
Reactions: pbgame and fifa13

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or