Blood Brothers
کاربر سایت
شما بحث هات منطقیه؟ خرید نوکیا(بازار موبایل. پتنت ها) رو با خرید احتمالی نینتندو که بازار اصلیش در حال حاضر ژاپن مقایسه میکنی ؟ کلیت و وجود این بحث خرید نینتندو زیر سوال دوست عزیز. انحصاری این تاپیک و امثالش هم هستاینهمه بازی AAA با داستان غنی هم روی کنسولهای نسل هشت و PC داریم و اتفاقا تو سالهای اخیر سازنده ها دارن خیلی بیشتر به داستان توجه میکنن! جالبه دوستان اینجا انگار هیچ کدوم رو بازی نکردن.
مثلا همین مس افکت اندرومدا که برای سوییچ نمیاد، داستانش نجات دادن دختر پادشاه نیست
یه چیز جالب دیگه اینکه میگن 100% بازخوردها مثبت بوده، توجهتون رو به این مقاله جلب میکنم:
Switched off: out-of-touch Nintendo’s going at it arse-backwards again
البته بگردید بازم هست.
داداش وقتی طرف High ـه با مسخره بازی و الفاظ زشت پست میده میگه نینتندو خوب میریزن لایکش میکنن انتظار بحث منطقی نداشته باش.
جالبه به پیروی از همون همه رو فن سونی میبینن.
"خوب" به عنوان یک معیار برای یک کنسول هیچ وقت شبکه انلاین مثل psn/live نبوده. نینتندو فازش فرق داره/داشته همیشه.زدن کنسول قوی هم بعید میدونم اگه اهل خرج و ریسک بود تو این چند سال اخیر تا الان یه کنسول قوی با شبکه آنلاین عالی بیرون داده بود
وقتی یک ناشر کنسول ساز مثل نینتندو که مخاطب خاص داره از سخت افزار میکشه بیرون به سخت ترین دوره تجارتش وارد میشه. چون باید تو بستر ها و پلتفرم های جدید بازی بفروشه که سلیقه بسیار متفاوتی نسبت به پلتفرم سخت افزاری خودش دارند. یحث فقط سوپر ماریو و پول نیست. بحث کیفیت و موفقیت ip های نینتندو. قسمت ایشالا هم موافقم این ها به کنار کلا منطق شما بسیار جالبهنینتندو ایشالا مثل نوکیا نمیشه فوقش ناشر شه-کاری که به نفعشم هست و پول پارو میکنه با این بازیهایی که داره
اصلا کاری به حرفای قبلیتون ندارم. ولی مس افکت را بایوویر می سازه و بایو ویر هم تا حالا گیم با داستان ضعیف نساخته. پس میشه پیش بینی کرد احتمال قریب به یقین MA:A داستانش خیلی خوبه.
والله اگر به اینجوری تعریف کردن باشه:
witcher: یه آقایی که میخواد دخت خوندشو نجات بده
MGS: یه سرباز که میخواد جلو ساخته شدن یه صلاح کشتار جمعی را بگیره
bloodborne: یه نفر که مریض شده و دنبال علاج مریضیش میگرده!
اصلا اگر اینجوری تعریف کنی ادبیات کلاسیک جهان هم به نظر چرت میاد
کنت مونت کریستو: یه نفر که از زندان فرار میکنه و از دشمناش انتقام میگیره
پیر مردو دریا: یه ماهیگیر پیر که میخواد یه ماهی بزرگو صید کنه
سه تفنگدار: یه جوون روستایی که میخواد جزو تفنگدارای شاه بشه.
این که نشد داستان تعریف کردن دوست عزیز. مهم مسیری هست که قهرمان داستان برای رسیدن به هدفش میره و اتفاقایی که در طول مسیر می افته و رابطش با محیط اطراف و بقیه کاراکترها.
درسته بازی مثل ویتچر خیلی داستان محور تر از بازی مثل آنچارتد هست ولی آنچارتد هم به نوبه خودش داستان خوب و جذابی داره.
"خوب" به عنوان یک معیار برای یک کنسول هیچ وقت شبکه انلاین مثل psn/live نبوده. نینتندو فازش فرق داره/داشته همیشه.
اینی که گفتی نمیدونم چیه ولی من خودم دوست دارم اینجا رو ببینم . خیلی قشنگهاوه چه جای باحالی ... اینجا جاییه که هر اوتاکویی ارزو داره از نزدیک ببینه
این محل بیشترین کاربردش برای نمایشگاه های سرگرمی هست.اینی که گفتی نمیدونم چیه ولی من خودم دوست دارم اینجا رو ببینم . خیلی قشنگه
کجا همچین چیزی تایید شده؟؟؟؟الان دستگاه صفحه 6.2 اینچی داره با res 720p??????
من دیگه چیزی نمی گم اصلا نیازی به ترول دیگه نداره
\کجا همچین چیزی تایید شده؟؟؟؟
فکر کنم شایعه هست اصلا دیگه استاندارد این روزا شده Full hd بخوااد کمتر از این بزنه خودشو برده زیر سوال\
Nintendo Switch has a 6.2" 720p multi-touch screen
The Nintendo Switch, Nintendo’s recently unveiled ‘hybrid’ platform, will sport a 720p 6.2″ multi-touch screen according to a report from Eurogamer.
کلا یه کلاس باید بذاریم فرق شایعه با خبر رسمی رو یاد بچه ها بدیم\
Nintendo Switch has a 6.2" 720p multi-touch screen
The Nintendo Switch, Nintendo’s recently unveiled ‘hybrid’ platform, will sport a 720p 6.2″ multi-touch screen according to a report from Eurogamer.