نمایشگاه/رویداد Nintendo Direct | دایرکت نینتندو سوییچ 2 | 13 فروردین | 16:30

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
139379

Nintendo Direct Center | نینتندو دایرکت سنتر
تاپیک خبری پیرامون پوشش اخبار و معرّفی های برنامه نینتندو دایرکت

نینتندو دایرکت برنامه های ضبط شده نینتندو برای ارائه اطّلاعات پیرامون برنامه های شرکت در ماه های آتی و معرّفی و تبلیغ بازی های آینده دستگاه های این کمپانی است که در تاریخ های مشخّصی در شبکه های آنلاین استریم و پخش می شوند
این مجموعه برنامه از اکتبر سال 2011 میلادی به دست ساتورو ایواتا، مدیر کل وقت نینتندو در آن زمان، کلید خورد و تا به اکنون ادامه دارد.
برنامه های دایرکت نینتندو به 4 دسته تقسیم می شوند:
  • دایرکت های عادی: از 25 تا 50 دقیقه طول می کشند و عموماً تمرکز بر بازی ها، نرم افزار و سخت افزار و برنامه های آتی کمپانی نینتندو و شرکای ترد پارتی دارد. به طور طبیعی نینتندو هر ربع سال یک دایرکت عادی برگزار می کند
  • مینی دایرکت: از لحاظ محتوا، مشابه دایرکت های معمولی است، با این تفاوت که طول مدت آن به شدّت کوتاه تر است و از 5 تا 15 دقیقه متغیّر است.
  • دایرکت های مخصوص: این مدل دایرکت ها عموماً مختص به تنها یک بازی می شود و اطّلاعات جزئی و کلّی این بازی را به اشتراک قرار می دهد. Fire Emblem, Super Smash Bros, Pokemon از نمونه بازی هایی هستند که طی این سال ها، دایرکت مختص به خود را دریافت کرده اند.
  • نیندی دایرکت: دایرکت های مختص به عناوین مستقل که اسامی شان با توجه به سه ریجن پخش آن کمی متفاوت است. هدف این دایرکت ها، پوشش عناوین مستقل در انتظاری هستند که برای سیستم های نینتندو منتشر می شوند و در میان دایرکت های معمولی نمی توان قرارشان داد. طول این دایرکت ها عموماً 20 دقیقه است.
این تاپیک به قصد پوشش خبری موارد معرّفی شده در دایرکت ها، اعلام زمان پخش هر کدام، پوشش شایعات و بحث و صحبت پیرامون اخبار آن ایجاد شده.

Direct Template 02.jpg

قسمت جدید برای چهارشنبه 13 فروردین، ساعت 16:30 عصر تایید شده

برای مشاهده دایرکت های نینتندو در زمان پخش از لینک های زیر می توانید استفاده کنید

Twitch | YouTube

آخرین ویرایش:
وفتی رسما اعلام کرده قیمت سوییچ رو قرار نیست کاهش بده بعد میاد سوییچ 2 رو با همون قیمت می ده؟
بنظر من 450 دلاره. اگر 400 بده بهترین قیمت ممکنست
من خبر نداشتم این مسئله و اصلا یادم رفته بود قیمت سوییچ یک رو :D الان چک کردم سوییچ یک هست ۳۵۰ نسخه oled ! نینتندو دهن سرویس یه تخفیف نزده سر معرفی.
من حالا میترسم بیشتر از این حرفا بشه و روی ۵۰۰ یا حتی ۶۰۰ حساب کنیم :((

• Like
Reactions: benjohn
من خبر نداشتم این مسئله و اصلا یادم رفته بود قیمت سوییچ یک رو :D الان چک کردم سوییچ یک هست ۳۵۰ نسخه oled ! نینتندو دهن سرویس یه تخفیف نزده سر معرفی.
من حالا میترسم بیشتر از این حرفا بشه و روی ۵۰۰ یا حتی ۶۰۰ حساب کنیم :((

بیشتر از ۵۰۰ عملا نینتندو رو از بازار سخت افزار در دسترس میندازه بیرون
در حقیقت بالای ۴۰۰ دلار هم همین کار رو می کنه. ولی باز تا ۵۰۰ دلار یه جای مانوری داره نینتندو برای جذب مخاطب

بالای ۵۰۰ دلار رسماً پرونده کنسول رو در نطفه می بنده

اگه نینتندو بخواد خریدار رو بچاپه، لوازم جانبی به شدت زمین بازی خیلی سودمندتر و کم ریسک تریه تا این نوع قیمت گذاری برای سخت افزار اصلی.

یک ساعت مدت زمان برای دایرکت هم برای دومین باره تو تاریخ شوکیس های نینتندو اتفاق می افته
اولیش برای شوکیس ژانویه ۲۰۱۷ و معرفی کامل سوییچ ۱ بود

امیدوارم سوییچ ۲ هم کپیخور بشه
تیم اکسکیوتر رو خب کلا نینتندو زد ترکوند و با توجه به حساسیت زیاد نینتندو روی مسئله جیلبریک میترسم هیچ گروهی جرات نکنه روی جیلبریکش کار کنه
ولی کاش سوییچ ۲ هم به وضعیت سوییچ ۱ دچار بشه از جنبه جیلبریک و مابقی جنبه ها!

خوبه که یه بازنگری به دوران سویچ بکنیم
-زلدا رشد افسانه ای داشت
- توی سری ماریو بازی های متفاوت تری مثل واندر منتشر شدن
- انیمال کراسینگ بالاخره روی کنسول اصلی نینتندو جواب داد
- اسمش به اوج محبوبیتش رسید
- ماریو کارت ۸، اسپلاتون و… بازی های انلاین نینتندو رو وارد یه لول جدید کردن
- متروید دو بغدی و سه بعدی برگشت
- بازیایی مثل ادونسد وارز و… که مخاطب های محدودی داشتن شانس دیده شدن پیدا کردن
- ساپورت ثردپارتی از ۲۰۱۹ به بعد به بهترین حالت خودش بعد سوپرنینتندو رسید
-زنوبلید به یه بازار ثابت رسید
- سویچ به بهترین پلتفرم بازیسازای ایندی تبدیل شد
و…

شاید بشه گفت دوران نینتندو سویچ تونسته از سوپرنینتندو و گیم کیوب هم از نظر کیفی جلو بزنه

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
هیچی تو دنیای گیم اندازه کنسول جدید نینتندو و یه Mario سه‌بعدی جدید هیجان‌انگیز نیست!

انتظار زیاد دیگه‌ای ندارم.
آهان! یه خورده بخوام خیال‌بافی کنم میگم مثلا F-Zero جدید دست پخت Ryu Ga Gotoku!
یا مثلا برگشتن Wave Race با افکت‌ها و فیزیک خفن آب!

از Zelda جدید هم بعیده خبری باشه. فقط امیدوارم مسیر و شکل و شمایل جدیدی براش تعریف کنن.

به عنوان کسی که از Wii به اینور کنسول نینتندو نداشته خرسندم که قاچاقی تونستم سوار Hype Cruise Ship بشم :>

با تشکر از @Z-fan :D

من از نمایش فردا انتظار زیادی ندارم فقط چند مورد

یه ماریو 3D جدید معرفی کنن(یه کربی 3D هم بدن که دیگه چه شود، فردا هم نشون ندن قطعا تا پایان چرخه عمر سوییچ 2 میاد :-")

سخت افزار کنسول طوری باشه که حداقل MHWilds رو با کیفیت قابل قبول 30 فریم اجرا کنه :-"(لیک هارو نخوندم ولی عملا باید 1.5 برابر از Steam Deck قوی تر باشه که همچین فریمی بده)

قیمت پایه کنسول نهایت 400 دلار باشه

3rd party هرچی بیشتر بهتر

مورد خاصی تو ذهنم نیست جز گنشین، با اینکه دو سالی میشه دیگه بازی نمیکنم، ولی بیاد واسه سوییچ 2 حداقل، رو 1 که هیچقوت نیومد بر خلاف قولی که دادن :-"(یه انیمه هم قرار بود MAPPA بسازه نمیدونم خبری شد یا نه :-")

آها و اینکه سیلک سانگ هم یهو فردا شدو دراپ کنن TYVM :-"

فقط خیلی روز و ساعت بدیه خداییش، شخصا نمیتونم زنده دایرکت ببنیم :D

آخرین ویرایش:
بیشتر از ۵۰۰ عملا نینتندو رو از بازار سخت افزار در دسترس میندازه بیرون
در حقیقت بالای ۴۰۰ دلار هم همین کار رو می کنه. ولی باز تا ۵۰۰ دلار یه جای مانوری داره نینتندو برای جذب مخاطب

بالای ۵۰۰ دلار رسماً پرونده کنسول رو در نطفه می بنده

اگه نینتندو بخواد خریدار رو بچاپه، لوازم جانبی به شدت زمین بازی خیلی سودمندتر و کم ریسک تریه تا این نوع قیمت گذاری برای سخت افزار اصلی.

یک ساعت مدت زمان برای دایرکت هم برای دومین باره تو تاریخ شوکیس های نینتندو اتفاق می افته
اولیش برای شوکیس ژانویه ۲۰۱۷ و معرفی کامل سوییچ ۱ بود
البته شما یه نکته رو هم در نظر بگیر. سوییچ تنها کنسول تاریخه که ۸ سال از لانچش گذشته یه قرون کاهش قیمت نداشته. البته قیمت رسمی منظوره. گاها تخفیف های مقطعی داده

اگر بتونه به فروش Ps2 هم برسه که این قضیه پشم ریزون تره.

حالا اینا رو گفتم که اشاره کنم الان نینتندو مثل قدیم نیاز نداره قیمت رو پایین نگه داره. هم موقعیت خودش خیلی مستحکمتره هم بازار داره به قیمتای بالا عادت می کنه.

خب منم پیش بینیم رو درباره دایرکت فردا بگم. دایرکت نینتندو سوییج ۱ هم ۶۰ دقیقه بود ولی یادم نیست فرمتش چطور بوده. بنظرم نمایش فردا اینطوره که نیم ساعت اول خود کنسوله نیم ساعت دوم بازیا. و در آخر هم قیمت کنسول رو میگن. امکان نداره زیر ۴۰۰ دلار و بالای ۵۰۰ باشه. حس میکنم دو نسخه داره با حافظه های متفاوت و اونی که حافظه بیشتر داره مثلا ۴۵۰ دلاره و اون یکی هم ۴۰۰ دلار.

بنظرم یکی دوتا وسیله جانبی هم توش معرفی میکنن از جمله پرو کنترلر. کنترلر پرو سوییچ ۱ یکی از خوش دست ترین دسته هاییه که داشتم و شارژ وحشتناک بالایی هم داره فکر کنم من هر ۲۰-۳۰ ساعت شارژش میکنم. امیدوارم نسخه بعدیشم به همین خوبی باشه و فقط یکم این ویبره و فیدبکش رو بهتر کنن. اگر خود کنسول از هدست های بلوتوثی پشتیبانی کنه (مث چیزی که بعدها برای سوییچ ۱ آوردن) جک ۳.۵ هم رو کنترلر نداشته باشه برام مهم نیست.

ویژگی ها و قدرت سخت افزاری کنسول برای من یکی که مهم نیست. همین که کنسول نینتندو هست و انحصاریاش میاد کافیه برام. تنها چیز جالب برام این قابلیت موس شدن جویکان ها هست. البته مطمینم که اینبار سخت افزار کنسول در حدی هست که ثردپارتی ها راحت تر بتونن روش بازی بدن و اصن همین ثردپارتی ها هم تو نمایش فردا فکر میکنم نقش پررنگی داشته باشن. نمایش پر و پیمون از الدن رینگ بنظرم قطعیه. احساس میکنم یوبیسافت هم حضور پر رنگی خواهد داشت مثلا با یه نسخه دانگرید شده اسسینز شدو.

نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه یه چیزی از بتمن و همینطور رزیدنت ایول ۹ هم نشون میدن حالا نمیدونم دیگه شاید زیادی جوگیر شدم:D بنظرم گیم پلی از متروید پرایم میبینیم. خیلی دوست دارم ماریوی سه بعدی بعدی ماریو گلکسی باشه. از زلدا واقعا بعیده چیزی نشون بدن. ولی ماریو کارت ۹ قطعیه. خدارو چه دیدی شاید لوییجی منشن ۴ هم نشون دادن.

یه نکته ای که خیلی براش کنجکاوم اینه که آیا بعضی از بازیای سوییچ ۱ برای سوییچ ۲ قراره آپدیت پر و پیمونی بگیرن و تفاوت ها چشمگیر باشه یا صرفا در حد ۶۰ فریم هست و اینکه قرار برای این اپدیتها پولی بگیره یا اپگرید به نسخه نسل بعدی رایگانه. این خیلی برام مهمه چون الان دارم زینوبلید ایکس بازی میکنم و تصور ۶۰ فریم شدن این بازی هم فوق العاده هست چه برسه به اینکه کیفیتشم بخواد بالا بره.

درکل ماه هاست به طرز وحشتناکی برای مراسم فردا هایپم و دیگه داره صبرم لبریز میشه. کاش اخر مراسم بگن از همین هفته بعد کنسول ریلیز میشه خدایی دیگه نمیکشم بازم یکی دو ماه منتظر باشم.

در نهایت بگم مراسم فردا در حدی خوب خواهد بود که نه تنها کشتی کروزمون غرق نمیشه بلکه از یه جایی به بعد اوج میگیره و به سبک کشتی مانستر هانتر وایلدز پروازم میکنه:D

آقا همینجا بگم که جوگیر نشید
کل مراسم فردا اینه
معرفی کنسول و مقاییسه اش با سوئیچ 1
معرفی ماریو کارت 9 و اعلام چند ترد پارتی و بازی قدیمی مثل رزیدنت اویل 4 ریمیک و اینجور بازیا
قیمت 450 دلاری دستگاه با حافظه 128 گیگ
4 تا تیزر از بازی های جدید برای سوئیچ 2 مثل ماریو سه بعدی جدید و دو سه تا ریمیک بازی قدیمی

کل مراسم فردا اینه
معرفی ماریو کارت 9 و اعلام چند ترد پارتی و بازی قدیمی مثل رزیدنت اویل 4 ریمیک و اینجور بازیا
4 تا تیزر از بازی های جدید برای سوئیچ 2 مثل ماریو سه بعدی جدید و دو سه تا ریمیک بازی قدیمی
1743577593851.png

Out of this ship

البته شما یه نکته رو هم در نظر بگیر. سوییچ تنها کنسول تاریخه که ۸ سال از لانچش گذشته یه قرون کاهش قیمت نداشته. البته قیمت رسمی منظوره. گاها تخفیف های مقطعی داده

اگر بتونه به فروش Ps2 هم برسه که این قضیه پشم ریزون تره.

حالا اینا رو گفتم که اشاره کنم الان نینتندو مثل قدیم نیاز نداره قیمت رو پایین نگه داره. هم موقعیت خودش خیلی مستحکمتره هم بازار داره به قیمتای بالا عادت می کنه.
قبلا شرایط کنسولا متفاوت بود
الان میشه گفت PS5 هم تکنیکا اولین کنسول تاریخه که بعد عرضه ش تقریبا توی تمام ریجن ها افزایش قیمت رسمی داشت. الان هم تورم توی اروپا و امریکا وجود داره و هم بحث تعرفه های آمریکا روی کالاهای خارجی مطرحه.
سال 2014-2015 اینا وضعیت تورم و اقتصاد جهانی پایدار تر بود برای همینم سونی و نینتندو جفتون کاهش قیمتای عجیبی داشتن. یادمه باندل سه تا بازی با پی اس فور میشد 300 دلار که دیوانه واره.

کل مراسم فردا اینه
حس میکنم همه پررو شدیم
ماریو کارت 9/ ماریو جدید عملا برای هر کنفرانسی رویایی به حساب میاد

• Like
Reactions: pouria.sh and Z-fan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or