نمایشگاه/رویداد Nintendo Direct | دایرکت نینتندو سوییچ 2 | 13 فروردین | 16:30

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
139379

Nintendo Direct Center | نینتندو دایرکت سنتر
تاپیک خبری پیرامون پوشش اخبار و معرّفی های برنامه نینتندو دایرکت

نینتندو دایرکت برنامه های ضبط شده نینتندو برای ارائه اطّلاعات پیرامون برنامه های شرکت در ماه های آتی و معرّفی و تبلیغ بازی های آینده دستگاه های این کمپانی است که در تاریخ های مشخّصی در شبکه های آنلاین استریم و پخش می شوند
این مجموعه برنامه از اکتبر سال 2011 میلادی به دست ساتورو ایواتا، مدیر کل وقت نینتندو در آن زمان، کلید خورد و تا به اکنون ادامه دارد.
برنامه های دایرکت نینتندو به 4 دسته تقسیم می شوند:
  • دایرکت های عادی: از 25 تا 50 دقیقه طول می کشند و عموماً تمرکز بر بازی ها، نرم افزار و سخت افزار و برنامه های آتی کمپانی نینتندو و شرکای ترد پارتی دارد. به طور طبیعی نینتندو هر ربع سال یک دایرکت عادی برگزار می کند
  • مینی دایرکت: از لحاظ محتوا، مشابه دایرکت های معمولی است، با این تفاوت که طول مدت آن به شدّت کوتاه تر است و از 5 تا 15 دقیقه متغیّر است.
  • دایرکت های مخصوص: این مدل دایرکت ها عموماً مختص به تنها یک بازی می شود و اطّلاعات جزئی و کلّی این بازی را به اشتراک قرار می دهد. Fire Emblem, Super Smash Bros, Pokemon از نمونه بازی هایی هستند که طی این سال ها، دایرکت مختص به خود را دریافت کرده اند.
  • نیندی دایرکت: دایرکت های مختص به عناوین مستقل که اسامی شان با توجه به سه ریجن پخش آن کمی متفاوت است. هدف این دایرکت ها، پوشش عناوین مستقل در انتظاری هستند که برای سیستم های نینتندو منتشر می شوند و در میان دایرکت های معمولی نمی توان قرارشان داد. طول این دایرکت ها عموماً 20 دقیقه است.
این تاپیک به قصد پوشش خبری موارد معرّفی شده در دایرکت ها، اعلام زمان پخش هر کدام، پوشش شایعات و بحث و صحبت پیرامون اخبار آن ایجاد شده.

Direct Template 02.jpg

قسمت جدید برای چهارشنبه 13 فروردین، ساعت 16:30 عصر تایید شده

برای مشاهده دایرکت های نینتندو در زمان پخش از لینک های زیر می توانید استفاده کنید

Twitch | YouTube

آخرین ویرایش:
دو تا چیز در مورد این دایرکت فردا خیلی خفن و پشم افکن ه

اولیش اینه که هر چقدر سخت افزار سوییچ ۲ لیک شده ما هییییییچی از نرم افزار نمی‌دونیم. یعنی یه قلم هم لیک نشده لامصب. حالا الان میگم دو ساعت بعد یه کله خری دست اش به ویدیوی کامل میرسه همه لیست رو لو میده

مورد دوم تعداد بالای ویدیوها و مقاله های پیش بینی برای دایرکته
یه حجم خیلی خفنی از هیجان و هایپ تو سطح اینترنت پخش شده که خیلی وقته ندیده بودم همچین چیزی رو

View attachment 373061

آقا وقتشه گرم کرده و موتور این کشتی به گل نشسته رو روشن کنیم >:) >:) >:)
از اون جا که ما خیلی به قطار و زمین خشک اعتقاد نداریم و تو خط آب های آزاد و سیاست های این شکلی ایم. به جای Hype Train سوار Hype Cruise Ship میشیم :دی

@mr-game&watch
@NHM
@DFSHINNOK7
@benjohn
@Arima Kishou
@Kurt117
@Sepi_60
@SMM9
@Cait Sith
@Parsa13

فعلا هر کی به ذهنم رسید رو صدا کردم
ولی خب بیایید شروع کنید ببینیم چیا از دایرکت 3 روز دیگه میخوایم
(البته خیلی بده دقیقا بعد از ظهر 13 به دره :( اکثرمون احتمالا بیرونیم و باید تو گوشیمون ببینیم دایرکت رو)
آقا من دیر سیدم ولی با شنا خودمو رسوندم

حداقل انتظار اینه که یه تیزر از ماریو سری اصلی بعدی نمایش داده بشه. اگه سوپرایزشون فقط قرار ماریو کارت باشه بهتره برن بمیرن:دی
احتمال این قضیه برای نمایش اول بنظرم کمه. فعلا رو بازیای لانچ تمرکز می کنن که ماریو کارت 9 هست و یه سری دیگه قطعا خود ماریو جزشون نیست.

آخرین ویرایش:
آقا من دیر سیدم ولی با شنا خودمو رسوندم

احتمال این قضیه برای نمایش اول بنظرم کمه. فعلا رو بازیای لانچ تمرکز می کنن که ماریو کارت 9 هست و یه سری دیگه قطعا خود ماریو جزشون نیست.

خوش اومدی >:)
به کمک آت احتیاج داشتیم برای برافروختن فضای هیجان تاپیک

ولی نه اتفاقا
عملا بعیده فقط رو لانچ کنسول تمرکز کنند
شوکیس قبل از عرضه سوییچ هم ماریو آدیسه داشت، هم زنوبلید ۲ و حتی شین مگامی تنسه ۵، اینا هیچ کدوم بازی لانچ نبودن

حالا شما نینتندو فن ها بیشتر دنبال خود کنسول و بازی های انحصاریش هستید من هیجان زده هستم برای فردا به خاطر یکسری از بازی های ترد پارتی ژاپنی که گفته شده تو اب نمک خوابونده بودن برای این رونمایی مثل ریمیک فاینال ۹ و ..‌.
:D

• Like
Reactions: Z-fan and SNIPER II
درمورد فردا خوب یه جورایی اولین دایرکت مهم نینتندوئه که براش برنامه دارم و واسش هایپم
همیشه این هایپ رو سر شوکیس های پلی استیشن داشتم ولی واسه نینتندو نه چون درست همیشه تحسینش میکردم ولی هرگز سمتش نرفتم واسه همین دقیقا نمیدونم سیستم معرفی بازی و کنسولش چجوریه پس اگه یه چیز بی ربط گفتم بهم نخندید :D
خوب از اونجایی که گل سر سبد نینتندو ماریوئه و از اون جایی که اودیسی هم بدجور ترکوند احتمال خیلی زیاد یدونه ماریو تو اون سبک باید باشه
قطعا ماریو تو یه بازی خلاصه نمیشه و احتمالا یه ماریو ورزشی هم ببینم مثلا گلف یا تنیس یا فوتبال ، ماریو کارت که تو تریلر قبلی بود و تایید شده که اینجا بیشتر ازش خواهیم دید
بعید میدونم بعد از دوتا زلدا شاهکار نسل قبل به این زودی زلدا جدید معرفی کنن،احتمالا میذارن یه سالی از نسل جدید بگذره بعد ولی احتمالا یه آپدیت پولی نسل جدید از تیر آف کینگدام و برث آف وایلد داشته باشیم که فریم و گرافیک رو نسل بعدی کنه
معمولا با شروع هر نسل 2 تا پوکیمون هم معرفی میشده که دو ساید مختلف بودن مثل X و Y و یا SUN و MOON و یا RED و BLUE و این بار هم احتمال داره دوتا معرفی بشه
کیربی رو فکر کنم بعدا در ادامه نسل ازش بدن
یه بازی دیدم جدیدا فکر کنم واسه DS بود به اسم WARIO WROLD به شدت خوشم اومد امیدوارم سری جدیدش باشه (البته امیدوارم اگه جدید خواستن بسازن مثل ماریو واندر ساید اسکرول باشه)

خوش اومدی >:)
به کمک آت احتیاج داشتیم برای برافروختن فضای هیجان تاپیک

ولی نه اتفاقا
عملا بعیده فقط رو لانچ کنسول تمرکز کنند
شوکیس قبل از عرضه سوییچ هم ماریو آدیسه داشت، هم زنوبلید ۲ و حتی شین مگامی تنسه ۵، اینا هیچ کدوم بازی لانچ نبودن
ایشالا که همینجوری باشه. صرفا داریم نظریه پردازی می کنیم دیگه. زلدا که تازه اومده چه دو بعدی چه سه بعدی فعلا خبری نباید باشه. مترویدم که همین چند روز پیش نمایش داشته. نهایتا ورژن نسل بعدیش صرفا تایید شه یه تیزرکیم نشون بدن.
حالا اگه جدا ماریویی در سال اول در کار باشه بنظرم فعلا سورپرایز نگهش دارن
طبق شایعات ریمیک اویل زیرو انحصاری شده‌. اگر حقیقت داشته باشه بعید نمی دونم تو این دیرکت نمایش داشته باشه

• Like
Reactions: Z-fan
نینتدو اول باید از خجالت بازی های نسل پیشش در بیاد و همش رو با ارتقا دوباره عرضه کنه بنظرم سال اول ریلیز کنسول خیلی عناوین خاصی برای ارایه نداره.
یه ماریو و متروید فقط تیزر بده
بقیش هم ریمیک و ریمستر باشه.پرفسور لایتون خالی هم باشه بسه😁

• Like
Reactions: Z-fan and pouria.sh
امیدوارم ماریو سه بعدی بعدی (عجب املایی) این جا به جا شدن روون و بدون منو بین مراحل رو که توی بازرز فیوری معرفی کردن رو داشته باشه. همزمان امیدوارم که فقط یه ورژن بزرگ از بازرز فیوری نباشه. تمام ماریوهای سه بعدی فقط توی دوساعت اولشون بیشتر از نود درصد بازیای AAA شاهکار توی کل طول بازیشون ایده های جدید و فان ارائه میدن و امیدوارم این بار هم استثنایی در کار نباشه.

یه بازی دیگه که دوست دارم ببینم سیکوئل Captain Todd هست حالا اگه سیکوئل هم نشد اگه توی ماریو بعدی یه سری مراحل پازلی شبیه ش بزارن راضیم.

برخلاف اکثر بچه ها من امیدوارم که متروید پرایم ۴ سر لانچ عرضه نشه، یه ماریو کارت ۹ و چند بازی گیمیکی شبیه آرمز که توانایی های کنسول رو نشون بدن + آپدیت رایگان برای بازیای سویچ و چندتا بازی ثرد پارتی کافیه، بهتره نینتندو بازیاشو توی طول سال اول پخش بکنه و مثلا هر دوماه یه بازی خوب ریلیز کنه تا اینکه بیاد و با همزمان عرضه کرد متروید پرایم ۴ یا هربازی بزرگ دیگه ای کنار ماریو کارت ۹ عملا فروش بازی رو نابود کنه.

دوستان پیشبینی تون از قسمت سوییچ ۲ چیه؟ با سیصد یورو کار جمع میشه؟ :D یا بهتره مواد مصرفی رو عوض کنم و از خیالات دور بشم؟ :D
صدرصد به عنوان اولین کنسول نینتندوم سراغش میرم ولی خب شرایط مالی سخته :((

• Like
Reactions: SNIPER II
دوستان پیشبینی تون از قسمت سوییچ ۲ چیه؟ با سیصد یورو کار جمع میشه؟ :D یا بهتره مواد مصرفی رو عوض کنم و از خیالات دور بشم؟ :D
حقیقتش با شرایط اقتصادی فعلی نهایتش اینه که یکی بخرم بزارم خاک بخوره تا وقتی که کپی خور بشه :)
قیمت بازیا خیلی وقتی منطقی نیست ولی الان به معنی واقعی کلمه برای اکثر مردم نشدنیه

وفتی رسما اعلام کرده قیمت سوییچ رو قرار نیست کاهش بده بعد میاد سوییچ 2 رو با همون قیمت می ده؟
بنظر من 450 دلاره. اگر 400 بده بهترین قیمت ممکنست

حقیقتش با شرایط اقتصادی فعلی نهایتش اینه که یکی بخرم بزارم خاک بخوره تا وقتی که کپی خور بشه :)
قیمت بازیا خیلی وقتی منطقی نیست ولی الان به معنی واقعی کلمه برای اکثر مردم نشدنیه
تنها راه همینه.یا این که با چیپ هکش کرد.بازی های نینتندو متاسفانه تخفیف درستی نمیخورن هیچوقت.
......
بدجور برای فردا هایپم.حتما سویچ ۲ رو میگیرم ولی احتمالا یه دو سه سال دیگه.
من خیلی دوست دارم فردا یه zelda و یه super mario نسل بعدی ببینم.

• Like
Reactions: pouria.sh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or