نمایشگاه/رویداد Nintendo Direct | دایرکت نینتندو سوییچ 2 | 13 فروردین | 16:30

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
139379

Nintendo Direct Center | نینتندو دایرکت سنتر
تاپیک خبری پیرامون پوشش اخبار و معرّفی های برنامه نینتندو دایرکت

نینتندو دایرکت برنامه های ضبط شده نینتندو برای ارائه اطّلاعات پیرامون برنامه های شرکت در ماه های آتی و معرّفی و تبلیغ بازی های آینده دستگاه های این کمپانی است که در تاریخ های مشخّصی در شبکه های آنلاین استریم و پخش می شوند
این مجموعه برنامه از اکتبر سال 2011 میلادی به دست ساتورو ایواتا، مدیر کل وقت نینتندو در آن زمان، کلید خورد و تا به اکنون ادامه دارد.
برنامه های دایرکت نینتندو به 4 دسته تقسیم می شوند:
  • دایرکت های عادی: از 25 تا 50 دقیقه طول می کشند و عموماً تمرکز بر بازی ها، نرم افزار و سخت افزار و برنامه های آتی کمپانی نینتندو و شرکای ترد پارتی دارد. به طور طبیعی نینتندو هر ربع سال یک دایرکت عادی برگزار می کند
  • مینی دایرکت: از لحاظ محتوا، مشابه دایرکت های معمولی است، با این تفاوت که طول مدت آن به شدّت کوتاه تر است و از 5 تا 15 دقیقه متغیّر است.
  • دایرکت های مخصوص: این مدل دایرکت ها عموماً مختص به تنها یک بازی می شود و اطّلاعات جزئی و کلّی این بازی را به اشتراک قرار می دهد. Fire Emblem, Super Smash Bros, Pokemon از نمونه بازی هایی هستند که طی این سال ها، دایرکت مختص به خود را دریافت کرده اند.
  • نیندی دایرکت: دایرکت های مختص به عناوین مستقل که اسامی شان با توجه به سه ریجن پخش آن کمی متفاوت است. هدف این دایرکت ها، پوشش عناوین مستقل در انتظاری هستند که برای سیستم های نینتندو منتشر می شوند و در میان دایرکت های معمولی نمی توان قرارشان داد. طول این دایرکت ها عموماً 20 دقیقه است.
این تاپیک به قصد پوشش خبری موارد معرّفی شده در دایرکت ها، اعلام زمان پخش هر کدام، پوشش شایعات و بحث و صحبت پیرامون اخبار آن ایجاد شده.

Direct Template 02.jpg

قسمت جدید برای چهارشنبه 13 فروردین، ساعت 16:30 عصر تایید شده

برای مشاهده دایرکت های نینتندو در زمان پخش از لینک های زیر می توانید استفاده کنید

Twitch | YouTube

آخرین ویرایش:
هاع این رو من سال ها پیش تو این تاپیک تفکیک کردم
ولی خب دیگه یادم رفت آپدیت کنم وضعیت استدیوها رو
حسابی دمت گرم، کلی چیز یاد گرفتیم. :دی
خیلی منتظرم ببینم با ماریوی اصلی چه می‌کنن و از اون بازی‌هایی هست که با اینکه شاید به این زودی‌ها نتونم تجربه کنم، ولی همون دیدن تریلرش هم انقدر لذت‌بخشه که صبر و تحمل ندارم براش! :دی

با تشکر از Z-fan عزیز.
پیش بینی های من:

1-دِ سوپر ماریو مووی دِ ویدیو گیم
2-یک بازی سطح ایندی بر اساس یکی از فرنچایزهای نینتندو (یه چیزی تو حال و هوای کیدنس آو هایرول)
3-یک بازی استراتژی فرست پارتی نینتندو با قابلیت تجربه با ماوس
4-مارول آلتیمت الاینس 4
5-زلدا مالتی پلیر
6-استریت فایتر 6
7-دانکی کانگ کانتری جدید
8-کراس اوور کید ایکاروس و یک فرنچایز ثرد پارتی در قالب یک بازی جدید.
.
.
9-یک بازی اوپن ورلد وسیع از نینتندو تحت نظارت مستقیم حاج آقا میاموتو (برای 2028)

یه چیزی که احتمالا زیاد ببینیم یه لیست از بازی های ثردپارتی برتر چندسال گذشته اس که پورت سوییچ 2 هم گرفتن مثل الدن رینگ که چند وقت پیش خبرش اومد. همین جریان موقع معرفی WiiU هم اتفاق افتاد و کلی ثردپارتی مهم اون موقع مثل بتمن آرکام و مس افکت و نینجا گایدن براش معرفی شدن.... که البته با توجه به رویه ای که WiiU طی کردش خیلی مسئله خوش یمنی نیست:دی

ممنون از @Z-fan بابت زحمت راه اندازی هایپ کروزر
اما پیشبینی/فانتزی های بنده:
1-پرو کنترلر جدید یک سوپرایز داره برای همین هم تو معرفی اولیه نشونش ندادن
2-قابلیت موس شدن جویکانهای جدید علاوه بر بازیهای جدید برای آوردن بازیهای خانواده DS به NSO هم بکار میره
3-قابلیت استفاده از سویچ به عنوان کنترلر سویچ 2 نشون داده میشه
4-ریمیک FE4 خیر سرش بالاخره معرفی میشه
5-یک کربی جدید که از قابلیت موس استفاده میکنه معرفی میشه
6-پرایم 4 به عنوان نمونه بروز رسانی بازیها برای سویچ 2 نشون داده میشه به همراه اشاره به بازیهای دیگه
7- ماریو کارت جدید لانچ تایتل اصلی هست
8- ماریو سه بعدی جدید
9-ای پی جدید مونولیث
10-عنوان mmo ای که چند وقت پیش یه پلی تست ازش برگزار شد برای سویچ 2 معرفی میشه
11-ساکورای یه چیزی نشون میده حالا یا تیزر اسمش جدید یا ریمیک کیدایکاروس یا نسخه نهایی اسمش التیمیت

سلام و درود به همگی!

انتظاراتی که از این مراسم بعدی دارم در کل بالا هستش.
یکسری از مواردی که محتمل میدونم یا دوست دارم در این دایرکت باشه:

نمایش Mario Kart بعدی که حتمی هست به نظرم، دوست دارم بدونم از لحاظ گیم پلی چه تغییراتی داره و اینکه به شخصه دوست دارم گرافیک فنی و هنری خوبی هم داشته باشه.
به نظرم احتمالاً Mario-ی 3D بعدی هم در مراسم حضور داره، شاید ادامه ی Odyssey باشه؟ شایدم یک نسخه ی کاملاً جدید باشه؟
شاید یک نسخه ی ریمیک یا ریمستر از یکی از نسخه های The Legend of Zelda هم داشته باشند؟ انتظار ندارم که که یک نسخه ی کاملا جدید معرفی کنند.
یک بازی مشابه با 1-2-سوئیچ هم احتمالش رو میدهم که در این مراسم باشه، که اون بازی به ویژگی های Switch 2 هم مربوط باشه.

به شخصه یک بازی که مدت ها هست منتظر یک نسخه ی full-fledged جدید ازش هستم F-Zero هست.
دنباله ی بازی ARMS؟ یا یک آی پی جدید دیگه؟

امیدوارم که یک نمایش از Metroid Prime 4: Beyond داشته باشیم که مثلاً بخواند بر روی بهبودهای گرافیکیش برای Switch 2 صحبت کنند و اینکه تاریخ انتشارش رو هم اعلام کنند.
یک بخش مهمی از مراسم هم که مربوط به بازی های 3rd party هست به نظرم، امیدوارم حمایت قوی داشته باشه از این نظر.

در مورد قیمت هم امیدوارم که بیشتر از 450 دلار نباشه، البته بیشتر دوست دارم حدود 400 دلار باشه قیمتش.

تشکر!

آخرین ویرایش:
مواردی که دوستان میگن حتی فکر کردن بهش لذت بخشه...
یعنی بالاخره ماریو سه بعدی جدید رو میبینم ...
فکر کنم رکورد تموم کردن galaxy 2 و odyssey و 3d world رو توی دنیا داشته باشم 😂
بی صبرانه منتظر Kirby سه بعدی جدیدم
یکی از رفقا هم به مارول آلتیمت ۴ اشاره کرد، نسخه ی سومش که خیلی فان بود، منم خیلی دوست دارم نسخه ی چهارم رو ببینم
در آخر بهترین اتفاق برام نشون دادن گیم پلی و تاریخ عرضه darksiders 4

از ترد پارتی ها شروع کنم...:دی

ابتدا بگم کوهی از عناوینی که حتما قراره پورت بشن... داریم... من اصلا برای ناشرای ژاپنی به اونا اشاره نمی کنم

کپکام
mega man جدید
Zack&Wiki

بریم سراغ کونامی:دی

حالا که کونامی برگشته و حتی نشر بازی های استدیو های دیگه رو هم به عهده گرفته... و اونطرف ده تا ده تا Silent Hill در دست توسعه داره چرا یک سری عناوین خودش رو نده؟

Castlevania
و حتی یک Contra جدید

بریم سراغ اسکوئر:دی

انتظار برا نمایش KH4 بلند پروازانه هست
ولی خوب 4 تا عنوان می تونن تو این مراسم باشن

Dragon Quest 12
Final fantasy 9 Remake
و بنا به شایعه ها دو عنوان دیگه هم در دست تولید دارن که شامل Nier جدید و ریمیک Parasite Eve هست

اما دو تا چیز غیر ممکن رو آرزو دارم
ریمیک Chrono Trigger و اینکه همونکاری که نینتندو با سگا سر بایونتا کرد این باشه که Xenogears رو از اسکوئر گرفته باشند و بدن مونولیث کبیر ریمیک کنه:دی

تکمو هم بازی خاصی به ذهنم نمیاد... ولی تا جایی که می دونم تیم نینجا سه تیم هستند... و با توجه به اینکه اینا نینجا گایدن هارو دادن به استدیو های دیگه بسازه... می تونه یک عنوان جدید برای معرفی داشته باشند!

سگا گفته 2026 بازی های کمتری از 2025 منتشر می کنه... ولی atlus کوهی از ریمیک هارو در دست ساخت داره... و اگه نینتندو بتونه مارکتینگ پرسونا 6 هم گرفته باشه که شاهکار کردن:دی

یوبی همیشه شریک خوبی برا نینتندو بوده... ولی با این مشکلات اخیرش و تغییرات ساختارش نمی دونم هنوز می شه انتظار داشت مثل سابق چند عنوان شایسته برا نینتندو داشته باشه یا نه...

میهیو و سایر شرکتای بزرگ چینی هم به احتمال زیاد پورت های بازی هاشون رو باید تا یک سال دیگه خرد خرد اعلام کنند: دی

اما با توجه به سیاست های جدید سونی و مایکی

بنظرم به صلاح خوده مایکی هست که بازی جدید Double Fine رو همینجا معرفی کنه و حتی مارکتینگشو بده دست نینتندو تا بالاخره اینا هم فروش خوب رو تجربه کنند و آیندشون تضمین بشه...

سونی هم تا الان لایسنس سه بازی هاشو داده بندای و برا سوییچ کنار پلتفرامای دیگه پورت دادن و یکجور ریمستر هستند... حالا شایعه پورت گرویتی راش هم چند وقتی هست شایعه اش هست...
کنار این خبرهای از ape escape به گوش می رسه... چه بهتر اینم تبلیغاتش دست نینتندو باشه:دی

تو فرست پارتی ها که صد در صد منتظر دست پخت بعدی تیم mario odyssey هستیم و مشخصه فک برانداز خواهد بود دست پخت بعدی اینا...

من شخصا منتظر مونولیث هستم:دی تا یک دنیای عظیم دیگه خلق کنند:دی

نمی گم زلدا چون قطعا نسخه بزرگ بعدی چند سال دیگه عرضه می شه... حتی برگردیم به TGA2014 که میاموتو زلدا رو نشون داد... صرفا یک اکشن ادونچر جهان باز بود:دی و اون بخش اصلی رو نشون ندادن:دی یا تو TLoZ ToK دو ماه مونده به لانچ ویژگی های جدید رو نشون دادن و قبلش پتنت کردن:دی پس معرفی زودهنگام هایپی نداره:دی

.
.
.
گفته بودم به پورت عناوین ژاپنی نمی خوام اشاره کنم... ولی حس می کنم کوجیما هم پورت Death Stranding رو معرفی کنه:دی

آخرین ویرایش:
خب نوبت خودمه که انتظاراتمو بنویسم

قبل از هر چیز اگه خبری از ماریوی سه بعدی نباشه تو این دایرکت، حتی اگه بلادبورن 2 هم برای سوییچ 2 به صورت انحصاری معرفی شه و و پورت GTA 6 با تاریخ عرضه واسه کنسول معرفی شه، بازم نینتندو خراب کرده. یعنی الان واقعا موقعیه که نینتندو باید ماریوی بعدی رو نشون بده
تنها حالتی که ماریوی سه بعدی تو این دایرکت نباشه، حالتیه که تیم سازنده اش یه چیز دیگه مثل دانکی کونگ جدید نشون بدن. که بازم جای خالی ماریوی سه بعدی رو کامل پر نمی کنه. ماریوهای سه بعدی مثل ایونت اند تو صنعت گیم. هر بار رخ میدن واقعا یه موج شادی و انرژی با خودشون میارن و خیلی وقته که این موج انرژی رو نداشتیم و "نه" آستروبات حساب نیست :دی

بگذریم، چیزهایی که میگم بیشتر در حد آمال و آرزوئه تا انتظارات
خارج از ماریوی سه بعدی، خیلی انتظار منسجمی از دایرکت ندارم. صرفا انتظارم اینه مراسم خیلی پر و پیمون و خفنی باشه. دیگه چجوریش با خودشون
ولی خب آرزو زیاده :دی

1. New Fire Emblem
اگه یه آیپی باشه که شدید چشم انتظارشم، فایر امبلم ـه. Three Houses یکی از بهترین بازی های نسل ـه برای من و Engage با این که بازی صرفا خوبی بود ولی به نظرم نسل جدید خیلی به این سری پتانسیل برای رشد میده. حالا چه میخواد یه نسخه اپیک و جدید باشه یا یه ریمیک استثنایی، به هر صورت یه بازی از این سری خیلی خواستنیه برای من

2. Sakurai Games
ساکورایی خیلی مشخص گفت که از 2022 پروسه ساخت بازی جدیدشو شروع کرده. خیلی بعیده پارتنر اصلیش برای این بازی نینتندو نباشه. و حتی اگه بازی انحصاری نینتندو هم نباشه به احتمال 70 درصد مارکتینگ اش با نینتندوئه
خلاصه هر چی هست امیدوارم این دایرکت معرفی شه

3. New Zelda
بیشتر از این که به خود این بازی برای سال اول سوییچ 2 احتیاج داشته باشیم، به نظرم بازی ایه که خیلی عالی میشه اگه همین جا معرفی شه. بهترین چیز برای شوکیس قابلیت های کنسوله یه زلدای جدید و این به صورت تاریخی برای نینتندو اثبات شده است

4. Werid Stuff Bundled
قطعا نینتندو یه بازی عجیب و گیمیک محور برای کنسول در نظر داره. اول این که امیدوارم این بازی عجیب بیشتر متمایل به Ring Fit Adventure و Wii Sports و Nintendoland باشه از لحاظ کیفی تا زباله بازیافتی ای مثل 1 2 Switch
و این که با کنسول باندل شه. یا حداقلش مثل Wii U یه ورژن باندل هم کنار کنسول خالی عرضه شه. واقعا ارزش دارن این بازی ها به عنوان تجربه دمو از قابلیت های کنسول. امیدوارم ترکیب هیبریدی کنترلر و موس تا میشه ازش تو این بازی استفاده شه

5. C Button
یه سری شایعه شده بود که اون دکمه جدید C کنسول میذاره شما سوییچ 2 رو به سوییچ 1 وصل کنید. عمیقا امیدوارم همچین قابلیت مسخره، محدود و به دردنخوری نداشته باشه این دکمه و اگه C مخفف کانکت ـه شامل خیلی چیزهای بیشتر و بهتری بشه. هر چیزی که هست نینتندو تا الان چیزی ازش نگفته و امیدوارم واقعا سورپرایز خوبی باشه. هر چند بیشتر امیده. وگرنه واقع گرا باشیم بعیده چیز خیلی خاصی باشه :(

6. New IP
یه آیپی جدید و خفن. نمیدونم کی و چطور. ولی امیدوارم یه آیپی جدید و باحال از نینتندو ببینیم. حالا اگه روی هم یه چیز جنریک AAA مثل بقیه بازی های بزرگ بازار (هاگوازتر لگسی و هورایزن و...) بود هم ایراد نداره. ولی امتیاز مثبت داره اگه مثل Splatoon و Ring Fit Adventure یه چیزی باشه که فقط نینتندو از پس ساخت و فروش اش بربیاد

و این که واقعا امیدوارم قدرت گرافیک کنسول راضی کننده باشه و چیزهایی که از مراسم می بینیم تو سال 2025 خجالت زده مون نکنه.
طبیعتا انتظار گرافیک نسل نهم ندارم.
ولی کامل انتظار دارم بازی ها در حد کنسول نسل هشتم و کمی بهتر ظاهر شن از لحاظ گرافیکی.
===========

این از نینتندو
طبیعتا یه بخش عمده ای از مراسم متکیه به شرکت های ثردپارتی
کوتاه ترش می کنم

امیدوارم Elden Ring به عنوان بازی بزرگ RPG سیستم تو لانچ حضور داشته باشه - اگه مایکروسافت جدی همین جا حمایت شو با نمایش بازی هایی مثل COD و Fallout و Forza و امثالهم نشون بده عالیه. بازی های بزرگ شون رو میگم. خیلی خفن میشه اگه اتلوس با Metaphor رو سوییچ برگرده. خیلی خفن تر میشه اگه بازی بزرگ بعدی شون رو مشابه SMT V که تو شوکیس 2017 معرفی شد، این جا معرفی شه.

انتظار حضور یکی دو تا بازی فایتینگ بزرگ مثل SF6 یا Tekken 8 هم میره تو مراسم - شک نکنید بازی های سرویس محوری که روی سوییچ 1 توان اجرا نداشتند با سر تو این مراسم حضور دارند (بازی های هویوورس، PUBG و چون خیلی زوده بعیده Marvel Rivals رو ببینیم ولی حضور اون بازی هم روی سیستم صرفا مسئله زمانه) - سوییچ 1 شدیدا از وجود یه بازی ریسینگ بزرگ رنج می برد. امیدوارم روی سوییچ 2 یا همین دایرکت یا بعدا این مشکل رفع شه

از اسکوئر بیشتر از هر چیز امیدم به حضور DQ12 ـه و اگه واقعا FFIX Remake این جا معرفی شه خیلی خداست. به هر صورت هر کمپانی ای که این جا بازی بزرگ بعدی شو معرفی کنه، عملا بزرگترین برد رو نصیب نینتندو کرده.

قطعا باید ایندی ها هم این جا حضور داشته باشند. ولی در مورد ایندی ها خیلی نمیشه امید به عنوان یا ژانر خاصی داشت. دامنه احتمالات خیلی زیاده. امیدوارم ولی هر چی نشون داده میشه عالی باشه.

خلاصه انتظار دایرکتی 9/10 به بالایی داریم :D
دو روز تا مراسم مونده و اگه ما رو سورپرایز کنه نینتندو این وسط جدا از همه چیزهایی که گفتم واقعا دست مریزاد دارن. مخصوصا با این سطح انتظارات که الان ازشون هست.

مرسی از سید عزیز، توقع نداشتم عکسو توی هایپ کروز ببینم :دی چند وقتیه متاسفانه یا خوشبختانه خیلی درگیر شدم و خیلی چیزا رو نمیتونم دنبال کنم، ۳ ماهه Echoes of Wisdom رو شروع کردم هنوز فکر کنم به وسطش هم نرسیدم =((
ولی اینجا جای این حرفا نیست، بریم سراغ اصل مطلب :D

به نظر من امکان نداره ماریو ۳ بعدی و ماریو کارت بعدی رو نداشته باشیم توی این دایرکت، و حس درونیم میگه ماریو سه بعدی، ادامه گلکسی هست و نه آدیسی. (البته اگر یک ست آپ کاملا جدید نباشه)

در کنار اینها، احتمال دیدن دانکی کانگ یا کربی (ادامه Forgotten Land) رو هم کم نمیدونم، به خصوص کربی.

در مورد زلدا، با اینکه ۲ سال از Totk میگذره، بعید میدونم نسخه جدیدی رو نمایی بشه، حس میکنم توی کل نسل فقط یک دونه زلدای سه بعدی داشته باشیم اونم به خاطر اینه که به احتمال خیلی بالا، بر اساس پیشینه زلدا، توی نسخه جدید خیلی چیز ها مثل آرت استایل بازی رو قراره بکوبن و یک چیز کاملا جدید ارائه بدن. اما، به نظرم نسخه ریمستر از Totk رو میبینیم، به همراه Master Mode، و احتمالاااا افزایش تعداد آیتم هایی که میشه اسمبل کرد و باهاشون چیزی ساخت. با اینکه بازی با توجه به سخت افزار سوییچ خیلی اپتیمایز بود، ولی به نظرم یک بازی روی سوییچ باشه که شدیدا نیاز به ریمستر داشته باشه همینه. (Copium)

در کنار اینها، یکی دوتا بازی شدیدا چرت باید معرفی بشه که قابلیت های جدید سوییچ (مثل موس شدن جویکان ها) رو به رخ ملت بکشه،‌ که بعد از عرضه تبدیل بشن به ابزار مضحکه کردن کنسول :دی

مونولیث به نظرم در حد یک تیزر معرفی داره، و حس میکنم زینوبلید نیستش. به شدت ممکنه این اشتباه باشه ولی خب :دی

ترد پارتی ها هم فعلا اهمیتی برام نداره :دی
ادیت: یکم بیشتر فکر کردم، بر اساس روابط حسنه نینتندو و یوبیسافت،‌ یکم گیم که توش Rabbids باشن ممکنه حضور داشته باشه

اگر ولی در یک حرکت انتحاری بر فرررررررض زلدای جدید معرفی بشه، احتمال خریدن کنسول توی ماه اول زیاده برام :دی

ببینیم چیکار میکنن دیگه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or