منم shovel knight رو امروز تموم کردم،فوق العاده بود!(روی نرمال حدود 7-8 ساعت طول کشید)
اون مرحله یکی مونده به آخر که خیلی رو اعصاب بود 10 بار مُردم :d

خود نینتندو گفته بازی های جدیدی که برای 3ds میان 3 دسته میشن:علي جان ، يكي ميگه بازي هاي جديد AAAديگه روي 3DSخودمون لانچ نميشه چونكه قدرت پردازشي بيشتري ميطلبه (مثلا xenoblade جديده). يكي هم ميگه مياد اما با كيفيت پايين تر . كدومش درسته ؟
دوستان توجه کنید ds نه 3daسلام دوستان آدرس یه مغازه میخواستم تو توپخونه که کنسول ds با کارت کپیشو بفروشه فقط آدم مطمعنی باشه ازتون خواهش میکنم کمکم کنید؟؟؟؟؟
داداش گلم الان هر چی DS تو بازار هست ریفر هستش سعی کنید سمتش نریدسلام دوستان آدرس یه مغازه میخواستم تو توپخونه که کنسول ds با کارت کپیشو بفروشه فقط آدم مطمعنی باشه ازتون خواهش میکنم کمکم کنید؟؟؟؟؟
- - -ویرایش - - -
دوستان توجه کنید ds نه 3da
آیا 3ds هک شده؟
میشه بیشتر توضیح بدید؟داداش گلم الان هر چی DS تو بازار هست ریفر هستش سعی کنید سمتش نرید
همون 3ds بگیرید باهاش DS بازی کنید بهتره بعدا هم بخواهید 3ds بازی کنید میتونید
ریفر یهنی اجناسی که مورد داشتن و مرجوع شدن به کارخونه برای تعمیرات و دوباره به فروش میرسند اما با قیمت کمترمیشه بیشتر توضیح بدید؟
چون به عنوان نمونه، فروشگاه 3gam ، دی اس لایت برای فروش داره. یعنی همشون ریفر هست؟ چطور میشه فهمید که ریفر هست؟