Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
منم shovel knight رو امروز تموم کردم،فوق العاده بود!(روی نرمال حدود 7-8 ساعت طول کشید)
اون مرحله یکی مونده به آخر که خیلی رو اعصاب بود 10 بار مُردم :d

منم shovel knight رو امروز تموم کردم،فوق العاده بود!(روی نرمال حدود 7-8 ساعت طول کشید)
اون مرحله یکی مونده به آخر که خیلی رو اعصاب بود 10 بار مُردم :d

من درجه سختیشو ندیدم شاید سریع رد کردم ؟!

اونو من بار دوم رد کردم :p

نینتندو آپدیت 9.0.0.2 برای 3DS رو منتشر کرد.
مهمترین تغییر قابلیت استفاده از تم های مختلف روی 3ds هست،خود آپدیت 5 تا تم رایگان داره و بقیه تم ها رو میشه از eshop خرید.
اگه گیت وی دارید به هیچ وجه Emunand رو آپدیت نکنید،باعث میشه موقع بوت شدن emunand صفحه 3ds سیاه بشه و کلا چیزی لود نشه.
کاربرهای Gbatemp هم میگن از encryption جدید استفاده نشده توی اپدیت جدید پس احتمالا بزودی باید از گیت وی و آپدیت بعدیش خبر بشنویم........
+
homebrew launcher که smea روش کار میکرد روی اپدیت جدید هم بدون مشکل اجرا میشه........
+
سایت 3dsbrew سخت افزار new nintendo 3ds رو بررسی کردن:
http://www.3dbrew.org/wiki/Hardware#New_3DS_Specifications
مثل اینکه کلاک/سرعت cpu مثل قبل روی همون 268MHz هست ولی توی مدل های جدید cpu 4 هسته ای شده.
مقدار FCRam هم 2 برابر شده (256 مگابایت)

آخرین ویرایش:
ممنون بابت خبر
علي جان ، يكي ميگه بازي هاي جديد AAA‌ديگه روي 3DS‌خودمون لانچ نميشه چونكه قدرت پردازشي بيشتري ميطلبه (مثلا xenoblade جديده). يكي هم ميگه مياد اما با كيفيت پايين تر . كدومش درسته ؟

علي جان ، يكي ميگه بازي هاي جديد AAA‌ديگه روي 3DS‌خودمون لانچ نميشه چونكه قدرت پردازشي بيشتري ميطلبه (مثلا xenoblade جديده). يكي هم ميگه مياد اما با كيفيت پايين تر . كدومش درسته ؟
خود نینتندو گفته بازی های جدیدی که برای 3ds میان 3 دسته میشن:
1.بازی های انحصاری new 3ds (به ظنر خودم این بازی ها زیاد نیستن و چندتا عنوان محدود هستن،بخاطر مقدار فروش و .... )
2.بازی هایی که روی هر ت اکسنول اجرا میشن ولی روی new 3ds بهتر اجرا میشن (مثلا از دکمه های اضافه استفاده میکنن یا performance بهتری دارن روی کنسول جدید،کپکام گفته زمان لودینگ Monster Hunter 4 روی new 3ds کمتر هست)
3.بازی هایی که روی هر 2 تا کنسول شبیه همدیگه و بدون تفاوت اجرا میشن.
به نظر خودم بازی های مهم برای هر 2 تا کنسول میان و از این بابت مشکلی نیست،نینتندو هیچوقت این 40-45 ملیون کنسولی که فروخته رو کنار نمیزاره............

تیم گیت وی به آپدیت جدید نینتندو واکنش نشون داد :)
گفتن آپدیت جدید رو یه مقدار بررسی کردن و بزودی یه Launcher جدید اماده میکنن.
همچنین گفتن توسعه Launcherـی که داشتن روش کار میکردن(که احتمالا قابلیت های جدید اضافه میکنه) رو فعلا قطع میکنن تا دوباره Emunand رو ساپورت کنن............
Gateway | the only Flash Card for 3DS

سال اینده یک اپدیت برای Super Smash Bros For 3DS میاد تا از اکشن فیگور های Amiibo پشتیبانی کنه.
کسانی هم که 3DS معمولی دارن باید یک دستگاهی رو تهیه کنند که به صورت وایرلس به 3DS متصل می شه و اکشن فیگور ها روی اون باید بذارن.

سلام دوستان آدرس یه مغازه میخواستم تو توپخونه که کنسول ds با کارت کپیشو بفروشه فقط آدم مطمعنی باشه ازتون خواهش میکنم کمکم کنید؟؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان آدرس یه مغازه میخواستم تو توپخونه که کنسول ds با کارت کپیشو بفروشه فقط آدم مطمعنی باشه ازتون خواهش میکنم کمکم کنید؟؟؟؟؟
دوستان توجه کنید ds نه 3da

- - -ویرایش - - -

دوستان توجه کنید ds نه 3da
داداش گلم الان هر چی DS تو بازار هست ریفر هستش سعی کنید سمتش نرید
همون 3ds بگیرید باهاش DS بازی کنید بهتره بعدا هم بخواهید 3ds بازی کنید میتونید

داداش گلم الان هر چی DS تو بازار هست ریفر هستش سعی کنید سمتش نرید
همون 3ds بگیرید باهاش DS بازی کنید بهتره بعدا هم بخواهید 3ds بازی کنید میتونید
میشه بیشتر توضیح بدید؟
چون به عنوان نمونه، فروشگاه 3gam ، دی اس لایت برای فروش داره. یعنی همشون ریفر هست؟ چطور میشه فهمید که ریفر هست؟

میشه بیشتر توضیح بدید؟
چون به عنوان نمونه، فروشگاه 3gam ، دی اس لایت برای فروش داره. یعنی همشون ریفر هست؟ چطور میشه فهمید که ریفر هست؟
ریفر یهنی اجناسی که مورد داشتن و مرجوع شدن به کارخونه برای تعمیرات و دوباره به فروش میرسند اما با قیمت کمتر
من حتی از خود حیدری هم که بچه ها خیلی قبول دارم پرسیدم گفت ما هم الان داریم اما ریفره
کلا یک دونه 3ds معمولی بخر خیلی بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or