Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
این آپدیتای گیت وی معمولا چه قدر ریلیزشون طول میکشه؟ میگم فرند کد هاتونم بذارین آپدیت اومد یکم SSB آنلاین بازی کنیم

راهی واسه دانلود DLC های Fire emblem awakening نیست؟(رام پچ شدش چی؟) پولشو دارم ولی وقتی میخوام از توی eShop دانلود کنم میگه کارتریجش باید تو دستگاه باشه ما هم که کپی بازی میکنیم.توی out realm gate هم وقتی OK میکنی دوباره برمیگرده تو منوش. فقط یه بار اون اوایل تونستم یه سری دی ال سی های مجانیش رو از تو بخش وایرلسش دانلود کنم.

این Azure Striker Gunvolt رو هم گرفتم یه سری جاهاش رو اعصاب میره ولی مثل بقیه بازیای اینافونه چالش برانگیزه، کمپینشم به نسبت کوتاه بود به نظرم.

دوستان کسی Rhythm Thief and the Emperors Treasure رو بازی کرده؟ من از nitroroms دانلود کردم اما نه روی 3dslink اجرا شد نه روی gateway :( زمان اجرا ارور میده. اگه کسی اطلاع و لینک نسخه ای که کار کنه رو داره رو بده بهم ممنونش میشم :(

دوستان کسی Rhythm Thief and the Emperors Treasure رو بازی کرده؟ من از nitroroms دانلود کردم اما نه روی 3dslink اجرا شد نه روی gateway :( زمان اجرا ارور میده. اگه کسی اطلاع و لینک نسخه ای که کار کنه رو داره رو بده بهم ممنونش میشم :(
من زیاد بازیش نکردم ولی راحت بدون مشکل اجرا شد(با گیت وی)
از سایت 3dsiso.com دانلود کردم،برید داخل سایتش و بعد تاپیک
Craze E1 3DS roms thread.....
(الان خونه نیستم نمیتونم لینک بزارم....)
ویرایش:
www.3dsiso.com/showthread.php?26061...-Free-User-Friendly-Links&p=307967#post307967

آخرین ویرایش:
این آپدیتای گیت وی معمولا چه قدر ریلیزشون طول میکشه؟ میگم فرند کد هاتونم بذارین آپدیت اومد یکم SSB آنلاین بازی کنیم

راهی واسه دانلود DLC های Fire emblem awakening نیست؟(رام پچ شدش چی؟) پولشو دارم ولی وقتی میخوام از توی eShop دانلود کنم میگه کارتریجش باید تو دستگاه باشه ما هم که کپی بازی میکنیم.توی out realm gate هم وقتی OK میکنی دوباره برمیگرده تو منوش. فقط یه بار اون اوایل تونستم یه سری دی ال سی های مجانیش رو از تو بخش وایرلسش دانلود کنم.

این Azure Striker Gunvolt رو هم گرفتم یه سری جاهاش رو اعصاب میره ولی مثل بقیه بازیای اینافونه چالش برانگیزه، کمپینشم به نسبت کوتاه بود به نظرم.
بستگی به اون اپدیت نینتندو داره،که چقدر نسیت به قبل تغییر داشته باشه و...
معمولا بین 2 هفته تا 2-3 ماه طول میکشه.البته برای این فرمور جدید گفتن سریع اپدیت میدن...
Smash bros هم اگه قبلا. اپدیت خود بازی رو از eshop دانلود کرده باشید الانم میشه آنلاین بازی کرد،فقط باید اول برید تو بازی و بعد وای فای رو روشن کنید.
برای dlc ها هنوز راهی نیست بشه روی گیت وی و... اجرا کرد.برای خرید dlc هم باید ریجن بازی با کنسول یکی باشه،برای اطمینان رام پچ شده باشه بهتره.بعدش میشه خرید....

دموی قابل بازی Pokemon Omega Ruby and Alpha Sapphire اومده که میتونین از لینک زیر دانلود کنین :d
من دانلودش کردم خیلی خوبه :d
شبیه X/Y موقع مبارزه ها افت فریم نداره،خود pokemon ها و ... هم عالین مثل همیشه :)

فکر میکردم بیشتر طول بکشه تا آپدیت جدید بدن :d
همونطور که خود تیم گیت وی گفتن بدون مشکل میشه به 9.0.0.20 آپدیت کرد و مشکلی وجود نداره.(کاربرهای gabtemp این مورد رو تایید کردن)
4 تا تم رایگان هم به eshop اروپا اضافه شده و میشه دانلودشون کرد.

فکر میکردم بیشتر طول بکشه تا آپدیت جدید بدن :d
همونطور که خود تیم گیت وی گفتن بدون مشکل میشه به 9.0.0.20 آپدیت کرد و مشکلی وجود نداره.(کاربرهای gabtemp این مورد رو تایید کردن)
4 تا تم رایگان هم به eshop اروپا اضافه شده و میشه دانلودشون کرد.

من اپدیت کردم مشکلی نیست :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or