mkh-n71
کاربر سایت
هستیم داداش ولی چیزی برای گفتن نداریم!:dچرا این بخش این قدر خلوت شده؟
هستیم داداش ولی چیزی برای گفتن نداریم!:dچرا این بخش این قدر خلوت شده؟
من زیاد بازیش نکردم ولی راحت بدون مشکل اجرا شد(با گیت وی)دوستان کسی Rhythm Thief and the Emperors Treasure رو بازی کرده؟ من از nitroroms دانلود کردم اما نه روی 3dslink اجرا شد نه روی gatewayزمان اجرا ارور میده. اگه کسی اطلاع و لینک نسخه ای که کار کنه رو داره رو بده بهم ممنونش میشم
![]()
بستگی به اون اپدیت نینتندو داره،که چقدر نسیت به قبل تغییر داشته باشه و...این آپدیتای گیت وی معمولا چه قدر ریلیزشون طول میکشه؟ میگم فرند کد هاتونم بذارین آپدیت اومد یکم SSB آنلاین بازی کنیم
راهی واسه دانلود DLC های Fire emblem awakening نیست؟(رام پچ شدش چی؟) پولشو دارم ولی وقتی میخوام از توی eShop دانلود کنم میگه کارتریجش باید تو دستگاه باشه ما هم که کپی بازی میکنیم.توی out realm gate هم وقتی OK میکنی دوباره برمیگرده تو منوش. فقط یه بار اون اوایل تونستم یه سری دی ال سی های مجانیش رو از تو بخش وایرلسش دانلود کنم.
این Azure Striker Gunvolt رو هم گرفتم یه سری جاهاش رو اعصاب میره ولی مثل بقیه بازیای اینافونه چالش برانگیزه، کمپینشم به نسبت کوتاه بود به نظرم.
من دانلودش کردم خیلی خوبه :d
شبیه X/Y موقع مبارزه ها افت فریم نداره،خود pokemon ها و ... هم عالین مثل همیشه![]()

دوستان وقتی این 3ds جدیده بیاد
بازی هاش به 3ds معمولی یا xl میخوره ؟
کلا مزیت 3ds جدیده چیه؟
فکر میکردم بیشتر طول بکشه تا آپدیت جدید بدن :d
همونطور که خود تیم گیت وی گفتن بدون مشکل میشه به 9.0.0.20 آپدیت کرد و مشکلی وجود نداره.(کاربرهای gabtemp این مورد رو تایید کردن)
4 تا تم رایگان هم به eshop اروپا اضافه شده و میشه دانلودشون کرد.