Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
علی جان خیلی خیلی دمت گرم . ولی مردونه هر موقع این بازی ها لیک میشه حتما خبر بده . دستت درد نکنه . کسایی هستن که به دلیل مشغله ی کاری زیاد وقت نمی کنن زیاد سایت ها رو برای بازی ها چک کنن . اگه این تاپیک یا یه تاپیک جداگانه بتونه مرجعی بشه برای ماها ، خیلی خیلی خوب میشه . اینجوری خیلی از وقتی رو که برای پیدا کردن بازی می گذرونیم ، می تونیم برای خود بازی کردن بزاریم !! بازم ممنون و دمت گرم .
راستی میشه تو یه پست بگی تا بحال چه بازی های مهم و خوبی از eshop لیک شده ؟
من خیلی منتظر mario minions هستم (اگه درست نوشته باشم)

shove knight عالیه واقعا . حتما امتحانش کنید دوستان

علی جان خیلی خیلی دمت گرم . ولی مردونه هر موقع این بازی ها لیک میشه حتما خبر بده . دستت درد نکنه . کسایی هستن که به دلیل مشغله ی کاری زیاد وقت نمی کنن زیاد سایت ها رو برای بازی ها چک کنن . اگه این تاپیک یا یه تاپیک جداگانه بتونه مرجعی بشه برای ماها ، خیلی خیلی خوب میشه . اینجوری خیلی از وقتی رو که برای پیدا کردن بازی می گذرونیم ، می تونیم برای خود بازی کردن بزاریم !! بازم ممنون و دمت گرم .
راستی میشه تو یه پست بگی تا بحال چه بازی های مهم و خوبی از eshop لیک شده ؟
من خیلی منتظر mario minions هستم (اگه درست نوشته باشم)

shove knight عالیه واقعا . حتما امتحانش کنید دوستان

اتفاقا تو فکرش بودم یه تاپیک بزنم برای بازی هایی که لیک میشن و info و مشخصات بازی هارو بزارم اونجا.
بین بازی هایی که توی 4-5 روز اخیر لیک شدن اینا خیلی خوبن:

Shovel knight
Azure Striker Gunvolt
Crimson Shroud
Crashmo
Mighty Switch Force!
THE "DENPA" MEN: They Came By Wave
Colors! 3D
Retro City Rampage: DX

بین بازی هایی که قبلا لیک شده بودن:
Cave Story
Edge
Fractured soul
Liberation maiden
Phoenix Wright Ace Attorney: Dual Destinies
steamworld dig
VVVVVV
Weapon shop De omasse

دوستان 1 تایپک بزنید برای دانلود بازیهای 3ds
1 سوال من میخوام برم تو eshop اما میترسم خطری داشته باشه ورژنم نمی پره منظورم کپی خوره دستگاه و یاد ....

اینو Shovel knight از کجا میتونم دانلود کنم ؟

دوستان 1 تایپک بزنید برای دانلود بازیهای 3ds
1 سوال من میخوام برم تو eshop اما میترسم خطری داشته باشه ورژنم نمی پره منظورم کپی خوره دستگاه و یاد ....

اینو Shovel knight از کجا میتونم دانلود کنم ؟
برای رفتن به eshop و قابلیت های آنلاین بازی ها 2 مورد رو لازم دارید.
1.اخرین ورژن فرمور گیت وی: Omega 2.3b
2. Emunand آپدیت شده (آخرین ورژن 8.1).
این 2 تا رو داشته باشید هیچ مشکلی وجود نداره و راحت میشه از امکانات آنلاین 3ds استفاده کرد (دانلود،بازی آنلاین و .... )
+
دانلود shovel knight و کلا بازی های جدید:
3dsiso.com
opgforum.net

برای رفتن به eshop و قابلیت های آنلاین بازی ها 2 مورد رو لازم دارید.
1.اخرین ورژن فرمور گیت وی: Omega 2.3b
2. Emunand آپدیت شده (آخرین ورژن 8.1).
این 2 تا رو داشته باشید هیچ مشکلی وجود نداره و راحت میشه از امکانات آنلاین 3ds استفاده کرد (دانلود،بازی آنلاین و .... )
+
دانلود shovel knight و کلا بازی های جدید:
3dsiso.com
opgforum.net
داداش لینک نداری از شوالیه بدجوری تو کفشم :(

شاید یک جای کار رو دارید اشتباه میرید اول نصب نرم افزار بعد ریختن لانچر بعد اجرای اسیبپذیری
اگر نشد رم دستگاه رو چک کنید احتمال داره که خوب جا نرفته باشه
دوم نشد به فریمور بالاتر یعنی 4.4 یا 4.5 آپدیت کنید

گیت وی اول باید 2 تا کار بکنی یکی فایلا سیستمی بریزی روی کارت آبی بعد یه فایل لانچر داره باید بریزی روی sd کارت بعد کارت آبی بزاری بقیه مراحل

تمامی این کار ها رو بلدم. نا سلامتی مال خودم روکپی خردم بعد از اینکه فرمت کردم دستگاه رو . و مال دوستم. اصلا جواب نمیده. تو مرحله آخر که باید پروفایل رو اجرا کنیم که کپی خور بشه ارور مینویسه.

تمامی این کار ها رو بلدم. نا سلامتی مال خودم روکپی خردم بعد از اینکه فرمت کردم دستگاه رو . و مال دوستم. اصلا جواب نمیده. تو مرحله آخر که باید پروفایل رو اجرا کنیم که کپی خور بشه ارور مینویسه.

چه ارورری مینویسه

آخه منم دیسب به 1 ارورری بر خوردم خودم فهمیدم مشکل از کجاست.

اقا اگر فرض کنیم یکی از Nandش بک آپ گرفته ولی بعدش طی یه سری تصادفات سیستم اپدیت میشه حالا چه جوری باید از بک آپش استفاده کرد؟
کنسول باید باز بشه و بعد با کامپیوتر میشه nand رو restore کرد.من دقیقا نمیدونم چطوری ولی این 2 تا لینک آموزش هست:
3DS Hacking FAQ - WikiTemp
NAND Flash Dump (3DS) | GBAtemp.net -> The Independent Video Game Community: 3DS, Gateway 3DS, NDS and R4, Wii, PSP, PS4, Xbox One and all the gaming universe

چه ارورری مینویسه

آخه منم دیسب به 1 ارورری بر خوردم خودم فهمیدم مشکل از کجاست.

از همین ارور های معمول که چه میدونم یه مشکلی هست و ... دستگاه رو ریستارت کنید و در صورت دوباره مشکل با نینتدو تماس بگیرید.

از همین ارور های معمول که چه میدونم یه مشکلی هست و ... دستگاه رو ریستارت کنید و در صورت دوباره مشکل با نینتدو تماس بگیرید.

داداش
مموری کارتتون رو داخل رم ریدر بگذارید و با فرمت فت 32 فول فرمت کنید و دوباره داخل دستگاه بگذارید و مراحل رو از اول انجام بدید
این مشکلات اغلب از رم دستگاه هستش

منم این مشکل برام پیش اومده بود
داخل کارت میکرو اس دی که داخل گت وای میذاری و sd خود کنسول فایل Launcher.dat رو کپی کن درست میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or