Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
دوستان میگم برای 3ds وضیعت استور نینتندو چجوریاست ؟ پلاس . تخفیفی . هدیه ای چیزی نداره ؟ کسی خبر داره باسمون توضیح بده ؟
خبری از پلاس و گلد و هدیه و این حرف ها نیست اما بعضی مواقع بعضی بازی ها تخفیف می خورن.

میشه گفت هر هفته یکسری بازی ها تخفیف میخورند . بعضی موقعها هم قیمتها شکسته میشود .
البته مثلا جدیدا به مناسبت لانچ super smash bros 3ds یکسری بازی ها تخفیف نسبتا مهمی به مدت محدود خوردند

دوستان میگم برای 3ds وضیعت استور نینتندو چجوریاست ؟ پلاس . تخفیفی . هدیه ای چیزی نداره ؟ کسی خبر داره باسمون توضیح بده ؟

من که هدیه و ندیدم ولی تخفیف بعضی مواقع میدن هدیه در صورتی که بازی فیزیکی بخری بازی رایگان دیجیتالی بهت میدن

بدون آنلاین پچ بازم میشه آنلاین شد با بازیا؟

یه نفر لطفا راهنمایی کنه بازیایی که دانلود کردیمو چطوری استفاده کنیم. (همون فایل .3ds رو مثلا تو روت اس دی کارت بریزیم و بعد بذاریمش توی گیت وی قرمز و بعد از بالا اوردن گیت وی میشه اجراش کرد یا اینکه نیاز به دستکاری و فرمت خاصی داره و یا اسم فولدر خاص خودشو میخواد تا دستگاه شناساییش کنه؟ )

بدون آنلاین پچ بازم میشه آنلاین شد با بازیا؟

یه نفر لطفا راهنمایی کنه بازیایی که دانلود کردیمو چطوری استفاده کنیم. (همون فایل .3ds رو مثلا تو روت اس دی کارت بریزیم و بعد بذاریمش توی گیت وی قرمز و بعد از بالا اوردن گیت وی میشه اجراش کرد یا اینکه نیاز به دستکاری و فرمت خاصی داره و یا اسم فولدر خاص خودشو میخواد تا دستگاه شناساییش کنه؟ )
نه نمیشه،بازی حتما باید پچ بشه وفرمتش هم به 3dz تغییر کنه.
برای اجرای بازی ها هم آره باید فایل rom رو کپی کنید تو روت مموری و با کارت قرمز گیت وی اجرا کنید.
فولدر فعلا وجود نداره توی گیت وی ولی به احتمال خیلی زیاد این مورد رو اضافه میکنن توی آپدیت های بعدی،الان بازی های Virtual console قابل اجرا روی گیت وی زیاد شدن و روشی هم پیدا شده که به virtual console رام اضافه کرد(برای gameboy color خیلی راحته و برای nes و Gba سخت تره)

کلا میصرفه ؟ تخفیف چند وقتی یه بار میزارن ؟

هدیه اونطوری که نداره . یه چیزی به اسم nintendo club هست , شما وقتی که 3ds مثلا میخرید یه کارت داره برای ثبت نام که مثلا به شما 160 پوینت میده که چند وقت برای مثال تعدادی بازی معمولا ارزون رو میزاره با پوینت هایی که داری دانلد کنی . با خرید بازی هم میتونید پوینت بگیرید.

جدای از نینتندو کلاب , هر هفته یک بار بعضی بازی ها تخفیف میخوره . مثلا تا 9 اکتبر بازی glory of generals از حدود 10 دلار به 7 دلار کاهش یافته

خیلی خوب نیست به نظرم تخفیفاش معمولا اما بعضی موقعها تقریبا خوبه

یکی از بهترین بازی های 3ds که چند ماه قبل منتشر شد Shovel knight بود،بازی که متای 92 داره الان،بازی فقط روی eshop امریکا منتشر شد و تیم خاصی هم بازی رو لیک نکرد،اکثرا میگفتن اگه روی eshop اروپا منتشر بشه BigBlueBox بازی رو Dump و لیک میکنه....(هنوز تاریخ انتشار دقیقی برای اروپا در نظر نگرفتن)
حدود 1 ماه قبل هم به بازی دیگه روی eshop امریکا منتشر شد به اسم Azure Striker Gunvolt که از اینم خیلی تعریف میشد و حتی بعضی ها میگفتن بهتر از shovel knight هست،ولی اینم شبیه shovel knight لیک نشد :(
ولی حدود 20-30 دقیقه یپش BigBlueBox با یک حرکت 4 تا از بهترین بازی های eshop امریکا رو منتشر کرد :| :
shovel Knight
Mighty Gunvolt
Azure Striker Gunvolt
Moon chronicles

هرکسی 3DS داره حداقل 1 بار باید این بازی ها رو امتحان کنه!

آخرین ویرایش:
یکی از بهترین بازی های 3ds که چند ماه قبل منتشر شد Shovel knight بود،بازی که متای 92 داره الان،بازی فقط روی eshop امریکا منتشر شد و تیم خاصی هم بازی رو لیک نکرد،اکثرا میگفتن اگه روی eshop اروپا منتشر بشه BigBlueBox بازی رو Dump و لیک میکنه....(هنوز تاریخ انتشار دقیقی برای اروپا در نظر نگرفتن)
حدود 1 ماه قبل هم به بازی دیگه روی eshop امریکا منتشر شد به اسم Azure Striker Gunvolt که از اینم خیلی تعریف میشد و حتی بعضی ها میگفتن بهتر از shovel knight هست،ولی اینم شبیه shovel knight لیک نشد :(
ولی حدود 20-30 دقیقه یپش BigBlueBox با یک حرکت 4 تا از بهترین بازی های eshop امریکا رو منتشر کرد :| :
shovel Knight
Mighty Gunvolt
Azure Striker Gunvolt
Moon chronicles

هرکسی 3DS داره حداقل 1 بار باید این بازی ها رو امتحان کنه!

FIFA 15 هم لیک شده :d
بریم سراغ بازی ها l-)

Azure Striker Gunvolt البته چندان شباهتی به Shovel Knight نداره ، بازی مثل Megaman اه
اما کلا Shovel Knight رو از دست ندید ، شاهکاره ، من با وجود این که برای PC دانلودش کردم اما دلم نیومد بازیش کنم صبر کردم تا بازیش روی 3ds لیک بشه

Shovel Knight یا همون "شوالیه بیل" یک بازی 8 بیتی هست که شما در نقش شوالیه ای بازی می کنید که صلاح اصلی اش بیل هست

آخرین ویرایش:
Shovel knigth واقعا شاهکاره!دیشب حدود 1-2 ساعت رفتم،به طرز عحیبی خوبه :d
دیگ وقت نکردم Azure Striker و بقیه بازی ها رو تست کنم :|
+
مثل اینکه برای اجرای این چندتا بازی جدید eshop که لیک شدن به Emunand آپدیت شده احتیاج دارید،1-2 نفر بدون emunand تست کردن گفتن موقع اجرا صفحه سیاه میشه و بازی کلا بوت نمیشه....
+
گفته میشه ادمین سایت mt-card.com سایت رو کاملا بسته.
mt card یکی از فلش کارت های 3ds هست که برعکس r4i gold و 3dslink یه کلون/کپی کامل از Gateway نیست،هرچند به نظر میرسه که گروه Mt card آپدیت های گیت وی رو کپی و روی فلش کارتشون اجرا میکنن ولی چندتا قابلیت اضافه رو هم به فلش کارتشون اضافه کردن که گیت وی نداره (مثلا cheat base و .... )
فعلا زوده که در مورد پایین اومدن سایتشون نظر داد ولی توی بهترین حال احتمالا میخوان سایت رو عوض کنن و یا کلا سایتشون بر میگرده و توی بدترین حالت mt card نتونسته سیستم رمزگزاری/encryption فرمور 7 به بالا رو بشکونه و دیگه برای فلش کارتشون آپدیت نمیدن.

آخرین ویرایش:
Shovel knigth واقعا شاهکاره!دیشب حدود 1-2 ساعت رفتم،به طرز عحیبی خوبه :d
دیگ وقت نکردم Azure Striker و بقیه بازی ها رو تست کنم :|
+
مثل اینکه برای اجرای این چندتا بازی جدید eshop که لیک شدن به Emunand آپدیت شده احتیاج دارید،1-2 نفر بدون emunand تست کردن گفتن موقع اجرا صفحه سیاه میشه و بازی کلا بوت نمیشه....

من shovel knight رو قبلا روی pc رفته بودم (کامل نرفتم) , گیم پلی خالص هست بازیش تقریبا به علاوه ی موسیقی جالب , روی 3ds افکت سه بعدیش جالبه به نظرم
azure striker gunvolt هم تقریبا شبیه مگا من هست , گیم پلیش جالبه تقریبا و باسفایتهای نسبتا سختی داره اما کلا بازی تقربا جالبیه

آخرین ویرایش:
سلام دوستان خوره 3ds
من چند ماه هست 1 دونه کنسول رنگ قرمز معمولی گرفتم ورژنش کپیه حالا میخوام گت وای بخرم
بهم سایت 3 گام رو معرفی کردن برای خرید مورد اطمینان هست این سایت ؟
بعد اگه بخرم راحت میشه بازی کرد 2 تا دی وی دی بازی هم دارم
رو خود دستگاه اس دی 2 گیگ هست خودم جدا 4 گیگ هم دارم 1 دونه میکرو با خشاب 2 گیگ هم دارم
ممنون میشم راهنماییم کنید که زودتر خرید کنم و برم تو کار بازیهای 3دی اس.

سلام دوستان خوره 3ds
من چند ماه هست 1 دونه کنسول رنگ قرمز معمولی گرفتم ورژنش کپیه حالا میخوام گت وای بخرم
بهم سایت 3 گام رو معرفی کردن برای خرید مورد اطمینان هست این سایت ؟
بعد اگه بخرم راحت میشه بازی کرد 2 تا دی وی دی بازی هم دارم
رو خود دستگاه اس دی 2 گیگ هست خودم جدا 4 گیگ هم دارم 1 دونه میکرو با خشاب 2 گیگ هم دارم
ممنون میشم راهنماییم کنید که زودتر خرید کنم و برم تو کار بازیهای 3دی اس.

گرون فروشه
راحت می شه بازی کرد اگر فرم ویر شما بین 4.1 تا 4.5 باشه ، کمتر باشه باید ببرید بدید آپدیتش کنن به این فرم ویر براتون ، بیشتر هم باشه که GW روش کار نمی کنه
شما نیاز به MicroSD داری برای Gateway و با مموری داخلی کنسول کاری نداری، حداقل مموری 8 گیگ توصیه می شه چون بازی هایی مثل Bravely Default حجمشون بیشتر از مموری کارت 4 گیگ هست ، من به شما مموری کارت 16 گیگ Adata Primer رو توصیه می کنم هم قیمت مناسبی داره هم کارایی مناسبی

گرون فروشه
راحت می شه بازی کرد اگر فرم ویر شما بین 4.1 تا 4.5 باشه ، کمتر باشه باید ببرید بدید آپدیتش کنن به این فرم ویر براتون ، بیشتر هم باشه که GW روش کار نمی کنه
شما نیاز به MicroSD داری برای Gateway و با مموری داخلی کنسول کاری نداری، حداقل مموری 8 گیگ توصیه می شه چون بازی هایی مثل Bravely Default حجمشون بیشتر از مموری کارت 4 گیگ هست ، من به شما مموری کارت 16 گیگ Adata Primer رو توصیه می کنم هم قیمت مناسبی داره هم کارایی مناسبی
مرسی بابت جواب فریمور دستگاه من 4.4 هست کپی خوره
خوب فروشگاه 3 گام 250 میفروشه نو کسی کمتر سراغ داره جایی و اینکه اصلی و غیر اصلی هم وجود داره از این نوع کارت ؟
فقط زود میخوام خرید کنم و جلو جلو ممنونم از پاسخگویی دوست گل.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or