Spider-Mαn
کاربر سایت
خبری از پلاس و گلد و هدیه و این حرف ها نیست اما بعضی مواقع بعضی بازی ها تخفیف می خورن.دوستان میگم برای 3ds وضیعت استور نینتندو چجوریاست ؟ پلاس . تخفیفی . هدیه ای چیزی نداره ؟ کسی خبر داره باسمون توضیح بده ؟
خبری از پلاس و گلد و هدیه و این حرف ها نیست اما بعضی مواقع بعضی بازی ها تخفیف می خورن.دوستان میگم برای 3ds وضیعت استور نینتندو چجوریاست ؟ پلاس . تخفیفی . هدیه ای چیزی نداره ؟ کسی خبر داره باسمون توضیح بده ؟
دوستان میگم برای 3ds وضیعت استور نینتندو چجوریاست ؟ پلاس . تخفیفی . هدیه ای چیزی نداره ؟ کسی خبر داره باسمون توضیح بده ؟
نه نمیشه،بازی حتما باید پچ بشه وفرمتش هم به 3dz تغییر کنه.بدون آنلاین پچ بازم میشه آنلاین شد با بازیا؟
یه نفر لطفا راهنمایی کنه بازیایی که دانلود کردیمو چطوری استفاده کنیم. (همون فایل .3ds رو مثلا تو روت اس دی کارت بریزیم و بعد بذاریمش توی گیت وی قرمز و بعد از بالا اوردن گیت وی میشه اجراش کرد یا اینکه نیاز به دستکاری و فرمت خاصی داره و یا اسم فولدر خاص خودشو میخواد تا دستگاه شناساییش کنه؟ )
من که هدیه و ندیدم ولی تخفیف بعضی مواقع میدن هدیه در صورتی که بازی فیزیکی بخری بازی رایگان دیجیتالی بهت میدن
کلا میصرفه ؟ تخفیف چند وقتی یه بار میزارن ؟

:یکی از بهترین بازی های 3ds که چند ماه قبل منتشر شد Shovel knight بود،بازی که متای 92 داره الان،بازی فقط روی eshop امریکا منتشر شد و تیم خاصی هم بازی رو لیک نکرد،اکثرا میگفتن اگه روی eshop اروپا منتشر بشه BigBlueBox بازی رو Dump و لیک میکنه....(هنوز تاریخ انتشار دقیقی برای اروپا در نظر نگرفتن)
حدود 1 ماه قبل هم به بازی دیگه روی eshop امریکا منتشر شد به اسم Azure Striker Gunvolt که از اینم خیلی تعریف میشد و حتی بعضی ها میگفتن بهتر از shovel knight هست،ولی اینم شبیه shovel knight لیک نشد
ولی حدود 20-30 دقیقه یپش BigBlueBox با یک حرکت 4 تا از بهترین بازی های eshop امریکا رو منتشر کرد:
shovel Knight
Mighty Gunvolt
Azure Striker Gunvolt
Moon chronicles
هرکسی 3DS داره حداقل 1 بار باید این بازی ها رو امتحان کنه!

Shovel knigth واقعا شاهکاره!دیشب حدود 1-2 ساعت رفتم،به طرز عحیبی خوبه :d
دیگ وقت نکردم Azure Striker و بقیه بازی ها رو تست کنم
+
مثل اینکه برای اجرای این چندتا بازی جدید eshop که لیک شدن به Emunand آپدیت شده احتیاج دارید،1-2 نفر بدون emunand تست کردن گفتن موقع اجرا صفحه سیاه میشه و بازی کلا بوت نمیشه....
سلام دوستان خوره 3ds
من چند ماه هست 1 دونه کنسول رنگ قرمز معمولی گرفتم ورژنش کپیه حالا میخوام گت وای بخرم
بهم سایت 3 گام رو معرفی کردن برای خرید مورد اطمینان هست این سایت ؟
بعد اگه بخرم راحت میشه بازی کرد 2 تا دی وی دی بازی هم دارم
رو خود دستگاه اس دی 2 گیگ هست خودم جدا 4 گیگ هم دارم 1 دونه میکرو با خشاب 2 گیگ هم دارم
ممنون میشم راهنماییم کنید که زودتر خرید کنم و برم تو کار بازیهای 3دی اس.
مرسی بابت جواب فریمور دستگاه من 4.4 هست کپی خورهگرون فروشه
راحت می شه بازی کرد اگر فرم ویر شما بین 4.1 تا 4.5 باشه ، کمتر باشه باید ببرید بدید آپدیتش کنن به این فرم ویر براتون ، بیشتر هم باشه که GW روش کار نمی کنه
شما نیاز به MicroSD داری برای Gateway و با مموری داخلی کنسول کاری نداری، حداقل مموری 8 گیگ توصیه می شه چون بازی هایی مثل Bravely Default حجمشون بیشتر از مموری کارت 4 گیگ هست ، من به شما مموری کارت 16 گیگ Adata Primer رو توصیه می کنم هم قیمت مناسبی داره هم کارایی مناسبی