Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
داخل تنظیمات دستگاه برید آخر فریمور اگر نوشته باشه U یعنی ریجن 1 هست اگر نوشته باشه E یعنی اروپاست

u هست مال امریکاست.
ولی خدایی فکر نمیکردم این همه کنسول جالبی باشه:d
افکت 3d ش باعث میشه یه جذابیت خاص حین بازی بهت دست بده.
من خودم سن و سالم دیگه بالا هست و اکثرا هم میدونن تو چه فاز بازیهایی هستم همه +18 همراه با کشت کشتار و خون ریزی هارد کور وحشتناک.
با psp و ویتا هم کار کردم ولی همون موقع این رو انتخاب کردم با اینکه psp کپیخور بود و کلی بازی مجانی فروشنده بهم میداد.ولی جدی میگم این کنسول درسته گرافیک بازیهاش در حد ps2 هست حداکثر ولی رابطت با کنسول از طریق افکت 3d و بازیهای مخصوصا خود نینتندو طوری هست که کلا یه تجربه جدید بهت میده انگار بازی تکراری نمیشه و خسته نمیشی و نمیدونم هم چرا اینطوریه؟
با موبایل و psp که بازی میکنم زود خسته میشم و میزارمش کنار ولی این انگار همیشه تازه هست!

u هست مال امریکاست.
من خودم سن و سالم دیگه بالا هست و اکثرا هم میدونن تو چه فاز بازیهایی هستم همه +18 همراه با کشت کشتار و خون ریزی هارد کور وحشتناک.
با psp و ویتا هم کار کردم ولی همون موقع این رو انتخاب کردم با اینکه psp کپیخور بود و کلی بازی مجانی فروشنده بهم میداد.ولی جدی میگم این کنسول درسته گرافیک بازیهاش در حد ps2 هست حداکثر ولی رابطت با کنسول از طریق افکت 3d و بازیهای مخصوصا خود نینتندو طوری هست که کلا یه تجربه جدید بهت میده انگار بازی تکراری نمیشه و خسته نمیشی و نمیدونم هم چرا اینطوریه؟
با موبایل و psp که بازی میکنم زود خسته میشم و میزارمش کنار ولی این انگار همیشه تازه هست!

نینتندو اکثر بازیهاش روی گیم پلی تمرکز مهم و ویژه ای شده . فکر کنم بیشتر به خاطر همینه که جذابیت داره تقریبا .

به نظرم گیم پلی هسته ی بازی هست تقریبا , البته محتوای بازی هم مهمه واقعا به نظرم .

u هست مال امریکاست.
3ds شاهکاریه که نمیشه با هیچ کنسول دستی و گجت همراهی مقایسه اش کرد برتری اون ابتدا در دو نمایشگر بودن و 3d بودنش هست و دومین بازی های محشرش

Last edited by a moderator:
نسخه کامل Smash bros هم گرفتم،این بازی واقعا شاهکاره :d
تک تک کاراکترها،استیج ها و مخصوصا موسیقی های بازی عالین،فعلا شخصیت های مورد علاقم marth,samus,megaman و لینک هستن.
کل منو های بازی ژاپنی هستن (یه تاپیک توی gbatemp بود که همه گزینه ها رو ترجمه کرده بودن به انگلیسی ولی نتونستم پیداش کنم :| ) ولی توی چندتا گزینه مختلف رفتم بخش سینگل پلیر بازی رو پیدا کردم که اینم باز عالی بود!توی این بخش یه کاراکتر (یا چندتا :d ) انتخاب میکنید و شبیه بازی های اکشن میرید جلو،دشمن های مختلف ظاهر میشن و باید باهاشون بجنگید،حتی باس فایت هم داره این بخش! (+ آیتم های مختلف و ...) مرحله ها هم فکر نمیکردم اونقدر بزرگ باشن،مثلا توی یه مرحله اول روی زمین بودم،بعد یه تیکه از زمین رفت رو هوا :| و حدود 3-4 دقیقه فقط روی وسایل شناور توی هوا با دشمن ها میجنگیدم،بعدش که افتادم پایین دیدم یه عالمه دشمن متفاوت هم پایین روی زمین هستن :|
بازی فوق العادست،با اینکه تازه 3ds گرفتم و خیلی از بازی ها رو هنوز بازی نکردم ولی به نظرم Super smash bros حتما توی top 5 بازی های 3ds قرار میگیره.......
ویرایش:
خوب او نبخش سینگل پلیری که گفتم اسمش smash run mode هست که فقط هم داخل نسخه 3ds بازی هست،توی این بخش 1 کاراکتر انتخاب میکنید و وارد یه استیج خیلی خیلی بزرگ میشید،5 دقیهق زمان دارید و هدف اینه که توی این زمان تا جایی که میشه stats کاراکترتون رو بالا ببرید:
Video: We Take A Look At Super Smash Bros. 3DS' Exclusive Smash Run Mode - 3DS News @ Nintendo Life
+
The Original Final Fantasy Is Getting The 3D Classics Treatment In Japan - 3DS eShop News @ Nintendo Life
:|
مهمترین نکته این خبر این بود :d :
Western fans can enjoy this nice image

امیدوارم توی TGS یا FF explorers یا Bravely second رو برا غرب تایید کنن و یه تاریخ انتشار براشون بزارن.(که چون TGS هست عمرا این اتفاق بیوفته و میره برای E3 سال بعد :| )
بازیهارو از کدوم سایت میگیرید؟

ترجمه کامل منوهای Super Smash bros :
Nintendo 3DSISO

سیو کامل smash bros برای نسخه ژاپنی (همه ی کاراکتر ها و استیج ها باز شدن،یه سری کلاه :| (برای کاراکتر ها میشه کلاه و لباس انتخاب کرد) باز شدن و challenge box 1 هم کامل شده :
Nintendo 3DSISO
من خودم میخوام این سیو رو بگیرم و کاراکتر ها رو امتحان کنم،نسخه اروپایی یا آمریکایی که لیک بشه خودم همه رو باز میکنم ;;) :d
+
بازیهارو از کدوم سایت میگیرید؟
3dsiso.com

برای خبرها و حاشیه های TGS اسمال من سایت ign رو دنبال میکردم،2 تا از بازی هایی که خیلی ازشون تعریف میکردن Monster Hunter 4 و مخصوصا Bravely Second بود.
توی خبر ها و ویدئو ها به این خیلی اشاره میشد که این نسخه Monster Hunter حتی برای افرادی هم که قبلا این سری بازی رو امتحان نکردن و یا از نسخه های قبلی خوششون نیومده میتونه خیلی لذت بخش باشه،از بخش co-op بازی هم خیلی تعریف کردن،توی ویدئو هایی که دیدم یه نکته جالب قطع شدن اعضای مختلف بدن هیولاها ( :| ) بود،مثلا دُم یه اژدها رو بریدن تو یه ویدئو :d و یه مورد دیگه هیولاهایی بودن که خواب بودن.بازیکن ها وارد یه منطقه شدن که یه اژدهای بزرگ خواب بودش اونجا،همگی کل اون محوطه رو تله گذاری کردن و بعد یه نفر بیدارش کرد و بقیه سعی میکردن اژدها رو بکشونن سمت تله ها......

rwx9qhaz89v4qo336xrf.png

Monster Hunter 4 Ultimate Opening Cinematic
720p

و بازی که خبرنگار های IGN توی همه ویدئو ها ازش تعریف میکردن،Bravely Second،برای این بازی به جز بحث گیم پلی و موسیقی و ... از طراحی محیط و کلا گرافیک هنری بازی خیلی خیلی خوششون اومده بود،تا جایی که هروقت در مورد این بازی صحبت میشد میگفتن این بازی از نظر گرافیکی یکی از بهترین های 3ds هست.
نقد IGN از Bravely Defaultهم خیلی مثبت بود و BD رو به عنوان بازی ماهشون انتخاب کردن.تنها نگرانی من تاریخ انتشارش برای غرب هست،امیدوارم حداکثر با 1 سال تاخیر توی آمریکا و اروپا منتشر بشه....
ag7cuegspwr666nigp8k.png

Bravely Second "Three Musketeers" Trailer
720p

+

یه سری عکس از smash bros که خودم گرفتم،بخش photo mode :| بازی خیلی جالبه......

آخرین ویرایش:
Pre orders for Pokemon Omega Ruby and Alpha Sapphire recently opened in Japan
این هم یک فرونـد عکس از صفوف گیمرهایـه همیشه در صحنـه :| :d

بقیه عکس ها رو هم میزاشتی هایپمون کامل بشه :d>:)
Pokemon عالیه شماره قبلیش X رو تموم کردم از نظر گیم گلی و داستان خیلی خوب بود :bighug:
فقط مشکل پوکمونا بودن که قدرت های تکراری زیاد داشتن :d
اینم مطمئنا میترکونه >:)

بقیه عکس ها رو هم میزاشتی هایپمون کامل بشه :d>:)
Pokemon عالیه شماره قبلیش X رو تموم کردم از نظر گیم گلی و داستان خیلی خوب بود :bighug:
فقط مشکل پوکمونا بودن که قدرت های تکراری زیاد داشتن :d
اینم مطمئنا میترکونه >:)
بفـرمایین اینجا میتونین همـه عکس ها را ببینین
4076.gif
:d
japanese fans line up for pokemon pre orders

q19zma2eyfhsixnnq1a2.png

دیروز توی سایت 3ds.essh.co این مورد ثبت شد:
New Super Mario Bros. 2 + 10 DLC
گروهی هم که این رام رو منتشر کرده BigBlueBox هست که بیشتر از eshop فایل ها رو برمیداشتن و پخش میکردن :dمن فعلا توی سایت های مختلف ندیدم این رام رو برای دانلود گذاشته باشن ولی اگه این گروه یه راهی پیدا کرده باشه که dlc ها رو وارد رام ها کنه واقعا عالی میشه!
http://gbatemp.net/threads/looks-li...w-super-mario-bros-2-including-10-dlc.371910/
http://3ds.essh.co/

ویرایش: دیشب این rom توی سایت های مختلف برای دانلود قرار گرفت،متاسفانه پسوند فایل cia هست که با فلش کارت های فعلی نمیشه اجراش کرد،به جز خود تیم هایی که بازی ها رو لیک میکنن مثل bigBlueBox افراد کمی هستن که میتونن این نوع فایل رو اجرا کنن (افرادی که 3ds رو خودشون هک کردن و گفته میشه حتی Homebrew هم بصورت کامل دارن روی کنسولشون ولی روش هاشون رو پابلیک نمیکنن)،البته خود BigBlue میتونه فایل های cia رو به 3ds تبدیل کنه.........
باید منتظر آپدیت های بعدی گیت وی باشیم...
+
توی شماره جدید فامیتسو یه بازی جدید برای 3DS معرفی میشه:

Kenka Bancho 6: Soul & Blood

آخرین ویرایش:
این هم از مدل های جدید 2DS که به رنگ های آبی و قرمز هست اما می تونید سخت افزارش رو ببینید.:dباندل پوکمان هم با 2DS قراره عرضه بشه.
New Transparent 2DS Models Let You See Everything; Coming to Europe in November, Bundles with Pokemon Available | DualShockers

خدایی هر کسی از اینا دست من ببینه خیال میکنه از این گیم 10 تومنی هاست چیه آخه :|

- - -ویرایش - - -

http://www.nintendolife.com/news/2014/09/nintendo_confirms_development_of_games_that_will_have_improved_gameplay_and_enhanced_graphics_on_new_3ds
بله دیگه از الان شروع شد بازی ها روی NN3ds بهتر از 3DS اجرا بشه
از ما گفتن بود اگر ارجینال باز هستید برید بفروشید منتظر باشید این جدیده بیاد
آخ که این جدیدا بیان و 3 بعدی و نمایشگرش واقعا خوب شده باشه خریدش حتمیه حتمیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or