نسخه کامل Smash bros هم گرفتم،این بازی واقعا شاهکاره :d
تک تک کاراکترها،استیج ها و مخصوصا موسیقی های بازی عالین،فعلا شخصیت های مورد علاقم marth,samus,megaman و لینک هستن.
کل منو های بازی ژاپنی هستن (یه تاپیک توی gbatemp بود که همه گزینه ها رو ترجمه کرده بودن به انگلیسی ولی نتونستم پیداش کنم

) ولی توی چندتا گزینه مختلف رفتم بخش سینگل پلیر بازی رو پیدا کردم که اینم باز عالی بود!توی این بخش یه کاراکتر (یا چندتا :d ) انتخاب میکنید و شبیه بازی های اکشن میرید جلو،دشمن های مختلف ظاهر میشن و باید باهاشون بجنگید،حتی باس فایت هم داره این بخش! (+ آیتم های مختلف و ...) مرحله ها هم فکر نمیکردم اونقدر بزرگ باشن،مثلا توی یه مرحله اول روی زمین بودم،بعد یه تیکه از زمین رفت رو هوا

و حدود 3-4 دقیقه فقط روی وسایل شناور توی هوا با دشمن ها میجنگیدم،بعدش که افتادم پایین دیدم یه عالمه دشمن متفاوت هم پایین روی زمین هستن

بازی فوق العادست،با اینکه تازه 3ds گرفتم و خیلی از بازی ها رو هنوز بازی نکردم ولی به نظرم Super smash bros حتما توی top 5 بازی های 3ds قرار میگیره.......
ویرایش:
خوب او نبخش سینگل پلیری که گفتم اسمش smash run mode هست که فقط هم داخل نسخه 3ds بازی هست،توی این بخش 1 کاراکتر انتخاب میکنید و وارد یه استیج خیلی خیلی بزرگ میشید،5 دقیهق زمان دارید و هدف اینه که توی این زمان تا جایی که میشه stats کاراکترتون رو بالا ببرید:
Video: We Take A Look At Super Smash Bros. 3DS' Exclusive Smash Run Mode - 3DS News @ Nintendo Life
+
The Original Final Fantasy Is Getting The 3D Classics Treatment In Japan - 3DS eShop News @ Nintendo Life
مهمترین نکته این خبر این بود :d :
Western fans can enjoy this nice image
امیدوارم توی TGS یا FF explorers یا Bravely second رو برا غرب تایید کنن و یه تاریخ انتشار براشون بزارن.(که چون TGS هست عمرا این اتفاق بیوفته و میره برای E3 سال بعد

)