Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
آقا نهایت یک circle pad اضافه براش میگیرم دیگه چیزی نمیشه خوب
البته فعلا باید دنبال هک و بازی باشیم تا پد اضافه
من بازی ندارم بازی میخوام:((

---------- نوشته در 01:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:32 PM ارسال شده بود ----------

آقایون من یک ایده دارم
میگم چطوره بازی های 3DS رو من جمع کنم و هر کسی که خواست بهش کرایه بدم
اینجوری هم مجبور نمیشید بازی بخرید هم یک مرجع خوب از بازی دارید
چطوره

آقا نهایت یک circle pad اضافه براش میگیرم دیگه چیزی نمیشه خوب
البته فعلا باید دنبال هک و بازی باشیم تا پد اضافه
من بازی ندارم بازی میخوام:((

---------- نوشته در 01:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:32 PM ارسال شده بود ----------

آقایون من یک ایده دارم
میگم چطوره بازی های 3DS رو من جمع کنم و هر کسی که خواست بهش کرایه بدم
اینجوری هم مجبور نمیشید بازی بخرید هم یک مرجع خوب از بازی دارید
چطوره
ايدت باگ داره!!!!!!:دي

گفته شده مونستر هانتر 3 داری بخش انلاین است که میشه با یک 3ds و wii u انلاین بازی کرد یعنی یکی wii u داره میتونه با کسی که 3ds داره انلاین بازی کنه

درود والله به نظر من که احتیاجی به این circle pad نیست من خودم تا قبل از این که 3 دی اس بخرم می گفتم حتما دوربین تو بازی های 3 دی اس و دی اس مکشل بزرگی هست که تو چند تا بازی شوت تو دی اس دیدم نه بابا خیلی راحت با صفحه تاچ دوربین کنترل میشه من که شخصا مشکلی باهاش ندارم و به نظرم این مشکل تو پی اس پی خیلی بیشتر بود که البته به نظرم آدم با اون هم عادت می کرد مثلا تو متال گیر پیس واکر با اون بوس ها و اون همه تمرکز که باید داشته باشی اول یکم مشکل بود بعدا راحت بود و خیلی هم خوب بود و یا مثلا گاد ایتر که اون هم همینطوری بود ولی من بهش عادت کردم و درمورد 3 دی اس اگه سیرکل پد بخره خوب خیلی راحت تر میشه ولی نداشته باشم مشکل خاصی نیست البته من کید ایکاروس رو بازی نکردم ولی میگن کمی مشکل آفرین هست . به نظر من کنترل دوربین توی 3 دی اس و دی اس به راحتی با صفحه پایین انجام میشه و مشکل خاصی نداره .

اره مهدی ایدت باگ داره برای منی که شهرستان هستم نمی شه بعدش هم نمی شه به همه اعتماد کرد

داداش برای تهرانی ها حضوری میدم اونم ازشون شناسنامه و پول بازی رو میگیرم و از شهرستانی ها پول کامل بازی رو به عنوان ودیعه میگیرم

داداش برای تهرانی ها حضوری میدم اونم ازشون شناسنامه و پول بازی رو میگیرم و از شهرستانی ها پول کامل بازی رو به عنوان ودیعه میگیرم
خب برای تهرانی ها درست شد اما برای شهرستان اگه پول بازی رو داشتیم که می رفتیم می گرفتیم:dنمی رفتیم کرایه بدیم بعد پسش بگریم

داداش من میخوام سمت خودمونو ساپورت کنم چه کار به شهرستانی ها دارم
اگر بچه ها بخوان این کار رو میکنم نخوان انجام نمیدم
حالا من الان چه کنم لامصب یک آداپتور همبراش گیر نیاوردم الان شارژ نداره
راستی این ورژن جدیده هنوز براش آپدیت R4 نیومده که دلمونو به اون خوش کنیم
بدبختی ای داریما!

مهدی یه حرفی میزنیا؟؟؟کرایه دادن چیه؟؟؟اون وخ شما خودت حسابی حال میکنی چون به همهشون دسترسی داری
در ضمن کسی اگه این کنسول رو خریده حتما کپی خور نبودن این کنسول رو در نظر گرفته!وصد البته پول بازی ارجینال

مهدی یه حرفی میزنیا؟؟؟کرایه دادن چیه؟؟؟اون وخ شما خودت حسابی حال میکنی چون به همهشون دسترسی داری
در ضمن کسی اگه این کنسول رو خریده حتما کپی خور نبودن این کنسول رو در نظر گرفته!وصد البته پول بازی ارجینال

در رابطه با حرف اولت قبول دارم خوب بالاخره دارم پولشو میدم شما خودت میای یک میلیون پول بازی بدی ؟
حرف دومت هم کاملا قبول دارم
کلا یک سوال کردم خوب مثل اینکه منتفی هست

دوستان عزیز توجه توجه اقا قرار بود wii بخش دار بشه که نشد 3ds هم نداره اگر همگی با هم بریم توی بخش پیشنهادات بگیم بخش می زنن برای 3ds

داداش من الان فکر کن بخش ها رو هم زدن وقتی فعالیت بچه ها پایین هست
وقتی من بازی میخوام و پیدا نمیکنم
بخش به چه دردم میخوره

داداش من الان فکر کن بخش ها رو هم زدن وقتی فعالیت بچه ها پایین هست
وقتی من بازی میخوام و پیدا نمیکنم
بخش به چه دردم میخوره

بهتره بگی هیچکس بازی نداره!!:دی
الان از تصمیمم پشیمونم که 3ds گرفتم....واقعا بودجم نمیرسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or