Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
داداش من الان فکر کن بخش ها رو هم زدن وقتی فعالیت بچه ها پایین هست
وقتی من بازی میخوام و پیدا نمیکنم
بخش به چه دردم میخوره
داداشم شما میخای چقدر بدی به بازی؟؟کنسول ارجینال خور همیشه این مصیبت ها رو داره.یه راه بهت پیشنهاد میدم تو این گرونی دلار که بتونی حداقل ماریو جدیده رو مفتی دانلود کنی فقط یکم وقت میخاد و حوصله خواستی بهم pm بده!(البته اگه i device داری)
بهتره بگی هیچکس بازی نداره!!:دی
الان از تصمیمم پشیمونم که 3ds گرفتم....واقعا بودجم نمیرسه
عزیز وضعیت ویتا هم اون قدر خوب نیست نهایاتا بتونی یه بازی دست دوم رو ۶۰ تومن پیدا کنی!در کل بخاطر وضعیت ارزه که این جوری وضعمون خرابه!

برعکس شما من فکر می کنم تمرکز 3DS توی همین تاپیک باشه بهتره
همه اخبار و نظرات همین جا یک جا جمع میشه
چون تعداد نفرات کمه و نیازی نیست که شلوغش کنیم
ویتا هم الکی اینقدر بزرگش کردن و الا اونم نیاز چندانی به زیر مجموعه نداره
در کل گیر این چیزا نباشید به جاش از بازی کردن لذت ببرید

بابا هر چیزی یک تاپیک داشته باشه بهتر هستش:dاینطوری بهتر هست یک تاپیک بدرد نمی خوره یکی می خوا مشکلش رو بگه یکی دیگه میاد درباره ی بازی حرف می زنه یکی دیگه درباره ی هم یکی دیگه درباره ی قیمت بازی ها و ... کلا جالب نیستش

دوستان یک خبر خوب قرار هست که تعدای از عنوانین برن روی e-shop ژاپن و حتما هم در اینده می رن رو e-shop کشور های دیگه
عناوینی که قرار هست بیان عبارت هست از:Mario Tennis Open, Mario and Sonic at the Olympic Games, Mario Kart 7, Super Mario 3D Land, Star Fox 64 3D, The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D و Pilotwings Resort.

---------- نوشته در 11:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:55 PM ارسال شده بود ----------

مدیر جان هم گفتن که درحال برسی برای زدن بخش های 3ds هستیم:d

دوستان یک خبر خوب قرار هست که تعدای از عنوانین برن روی e-shop ژاپن و حتما هم در اینده می رن رو e-shop کشور های دیگه
عناوینی که قرار هست بیان عبارت هست از:Mario Tennis Open, Mario and Sonic at the Olympic Games, Mario Kart 7, Super Mario 3D Land, Star Fox 64 3D, The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D و Pilotwings Resort.

---------- نوشته در 11:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:55 PM ارسال شده بود ----------

مدیر جان هم گفتن که درحال برسی برای زدن بخش های 3ds هستیم:d
اقا بازی گیر نمیاد فیزیکی بخریم
به هر کسی زنگ میزنی میگه یک دونه دارم برای خودم
تا حالا چند نفر کنسل کردن
فقط امیدم دو نفره که قراره خبر بدن

بابا ديجيتالي براي ما بهتر هست من مي تونم كارهاي هك رو جور كنم و هم اين كه ديگه نكي خواي بري بيرون و بي هوده افته باشي و دست خالي برگردي و هم اين كه مبلغ كم تري مي دي براي بازي نسبت نسخه ي فيزيكي توي ايران

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or