Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
سلام بچه ها کسی راهی واسه پاک کردن سیو از داخل بازی رزیدنت اویل مرسناریس سراغ داره البته به جز قطعه سخت افزاری nds adapter plus
که اصلا تو ایران گیر نمیاد.

سلام بچه ها کسی راهی واسه پاک کردن سیو از داخل بازی رزیدنت اویل مرسناریس سراغ داره البته به جز قطعه سخت افزاری nds adapter plus
که اصلا تو ایران گیر نمیاد.
درباره ی سیوش چیزایی شنیده بودم اما کل بازی های 3ds می شه سیوش رو دستی پاک کرد حالا بذارید برم یک راهی براتون پیدا کنم

منم همینو دارم
کرنل دستگاه رو ریختی ؟
فریمور دستگاهت روی چنده ؟

4.2.9 بود اره کرنل داره یه بارم به این ورژن اپدیت کردم این بار هم به ورژن جدید تر که 4.4.0 بود اما این بار دیگه نشون نداد ار فورمو! دستگاهو اپدیت نکردم .همون 4.2.9 هست

موقع آپدیت که خطایی چیزی نداد ؟
مطمئنی کرنل مدل جدیده رو نریختی ؟
کرنلشو قبلا ریختم واز ارفورم استفاده میکردم یه بارم فایل اپدیتشو ریختم اپدیت شد . این بار هم فایل اپدیت رو ریختم و مثلدفعه قبل اپدیت و تمام شد بدون خطا. من حس میکنم خود شرکت یه جورایی یه جور اپدیت میدن بیرون که بعد دو سه بار بسوزه که نون در بیارن ار فور جدید بفروشن.من سه تا ار فور تا حالا سوزوندم. هر بار بعد دو بار اپدیت! کسی ار فوری داشته بالای سه بار سه تا ورژن مختلف اپ کرده اماچیزی نشده؟

کرنلشو قبلا ریختم واز ارفورم استفاده میکردم یه بارم فایل اپدیتشو ریختم اپدیت شد . این بار هم فایل اپدیت رو ریختم و مثلدفعه قبل اپدیت و تمام شد بدون خطا. من حس میکنم خود شرکت یه جورایی یه جور اپدیت میدن بیرون که بعد دو سه بار بسوزه که نون در بیارن ار فور جدید بفروشن.من سه تا ار فور تا حالا سوزوندم. هر بار بعد دو بار اپدیت! کسی ار فوری داشته بالای سه بار سه تا ورژن مختلف اپ کرده اماچیزی نشده؟
نه آقا این حرف ها چیه ؟
شرکت اگر بخواد همچنین کاری کنه آپدیت نمیده با هر ورژن یک مدل میداد بازار
میگم اول شما روی یک کنسول دیگه تست کن ببین میاد یا نه
مجبوری نهایت یک دونه دیگه بخری

نه آقا این حرف ها چیه ؟
شرکت اگر بخواد همچنین کاری کنه آپدیت نمیده با هر ورژن یک مدل میداد بازار
میگم اول شما روی یک کنسول دیگه تست کن ببین میاد یا نه
مجبوری نهایت یک دونه دیگه بخری
اندازه پول یه دی اس تا حالا ار فور خریدم . :>

دوستان حالم داره از ٣دي اس بهم ميخوره......
فقط ماريو داره.
خدا وكيلي ماريو ١٢٠ ميارزه؟!؟!؟
كلا ٣٧٠ مگ هست!!!!!
من ٣دي اس رو بره زلدا گرفتم ولي مثل اينكه تعطيله

فقط ماريو داره.
كلا ٣٧٠ مگ هست!!!!!

بازیهای منحصر به فردی داره البته باید سلیقه های مختلف رو در بر بگیره ولی خب بازیهای 3dsرو رو پلتفرم های دیگه نمیشه گیر اورد در مورد قیمت هم الان با این اوضاع دلار واقعا خرید بازی چه برای 3ds چه ویتا وچه پلی3 نمیصرفه و فقط مختص این کنسول نیست

فقط ماريو داره.
كلا ٣٧٠ مگ هست!!!!!
علی رضا من هم 3dland بازی کردم هم new super mario bros 2 ولی انصافی از دومی بیشتر خوشم اومد.خیلی بیشتر حال میده بهم!
برادر بشین اویل بازی کن.پرفسور لایتون چیه جدید اومده اونم بازی خوبه فقط نمی دونم پیدا میشه یا نه؟؟امیتیازاش خیلی خوبه!

احتمالا وی و دی اس نداشتی که داری میگی نیو 2 بهتره از تری دی لنده چون به شخصه اینقدر نیو سوپر ماریو برا توی اون دو تا کنسول رفتم که هیچ اشتیاقی به بازی کردن این بازی ندارم . تری دی لند به نظرم تا بحال بهترین بازی هند هلد تاریخه از نظر کیفی چون واقعا سطحش بالاتر از بازی های دیگه هندهلد هست و براحتی با یه بازی کامل می شه مقایسش کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or