ortegoli
کاربر سایت
من ار فورم رو اپ دیت کردم به اخرین ورژن دیگه نمیشناسه دستگاه!
r4 دستگاهتون چیه ؟
من ار فورم رو اپ دیت کردم به اخرین ورژن دیگه نمیشناسه دستگاه!
درباره ی سیوش چیزایی شنیده بودم اما کل بازی های 3ds می شه سیوش رو دستی پاک کرد حالا بذارید برم یک راهی براتون پیدا کنمسلام بچه ها کسی راهی واسه پاک کردن سیو از داخل بازی رزیدنت اویل مرسناریس سراغ داره البته به جز قطعه سخت افزاری nds adapter plus
که اصلا تو ایران گیر نمیاد.
r4sdhc dual core سفید اپدیت به 4.4.0 کردم اپدیت کرد. ودرخواست خاموش روشن دیگه نمیشناسهr4 دستگاهتون چیه ؟
r4sdhc dual core سفید اپدیت به 4.4.0 کردم اپدیت کرد. ودرخواست خاموش روشن دیگه نمیشناسه
منم همینو دارم
کرنل دستگاه رو ریختی ؟
فریمور دستگاهت روی چنده ؟
کرنلشو قبلا ریختم واز ارفورم استفاده میکردم یه بارم فایل اپدیتشو ریختم اپدیت شد . این بار هم فایل اپدیت رو ریختم و مثلدفعه قبل اپدیت و تمام شد بدون خطا. من حس میکنم خود شرکت یه جورایی یه جور اپدیت میدن بیرون که بعد دو سه بار بسوزه که نون در بیارن ار فور جدید بفروشن.من سه تا ار فور تا حالا سوزوندم. هر بار بعد دو بار اپدیت! کسی ار فوری داشته بالای سه بار سه تا ورژن مختلف اپ کرده اماچیزی نشده؟موقع آپدیت که خطایی چیزی نداد ؟
مطمئنی کرنل مدل جدیده رو نریختی ؟
نه آقا این حرف ها چیه ؟کرنلشو قبلا ریختم واز ارفورم استفاده میکردم یه بارم فایل اپدیتشو ریختم اپدیت شد . این بار هم فایل اپدیت رو ریختم و مثلدفعه قبل اپدیت و تمام شد بدون خطا. من حس میکنم خود شرکت یه جورایی یه جور اپدیت میدن بیرون که بعد دو سه بار بسوزه که نون در بیارن ار فور جدید بفروشن.من سه تا ار فور تا حالا سوزوندم. هر بار بعد دو بار اپدیت! کسی ار فوری داشته بالای سه بار سه تا ورژن مختلف اپ کرده اماچیزی نشده؟
اندازه پول یه دی اس تا حالا ار فور خریدم .نه آقا این حرف ها چیه ؟
شرکت اگر بخواد همچنین کاری کنه آپدیت نمیده با هر ورژن یک مدل میداد بازار
میگم اول شما روی یک کنسول دیگه تست کن ببین میاد یا نه
مجبوری نهایت یک دونه دیگه بخری

دوستان حالم داره از ٣دي اس بهم ميخوره......
فقط ماريو داره.
خدا وكيلي ماريو ١٢٠ ميارزه؟!؟!؟
كلا ٣٧٠ مگ هست!!!!!
من ٣دي اس رو بره زلدا گرفتم ولي مثل اينكه تعطيله
علی رضا من هم 3dland بازی کردم هم new super mario bros 2 ولی انصافی از دومی بیشتر خوشم اومد.خیلی بیشتر حال میده بهم!دوستان حالم داره از ٣دي اس بهم ميخوره......
فقط ماريو داره.
خدا وكيلي ماريو ١٢٠ ميارزه؟!؟!؟
كلا ٣٧٠ مگ هست!!!!!
من ٣دي اس رو بره زلدا گرفتم ولي مثل اينكه تعطيله