محمد بازی کردی new super mario bros 2 رو؟؟کاری به متا نداشته باش فقطاحتمالا وی و دی اس نداشتی که داری میگی نیو 2 بهتره از تری دی لنده چون به شخصه اینقدر نیو سوپر ماریو برا توی اون دو تا کنسول رفتم که هیچ اشتیاقی به بازی کردن این بازی ندارم . تری دی لند به نظرم تا بحال بهترین بازی هند هلد تاریخه از نظر کیفی چون واقعا سطحش بالاتر از بازی های دیگه هندهلد هست و براحتی با یه بازی کامل می شه مقایسش کرد
از نظر کیفی منظور از نظر کیفیت ساخته و فکر نمی کنم هیچ بازیه کنسول دستیی با این کیفیت تولید بشهبهترین هند هلد تاریخ؟؟؟؟! :-o
منظورت بهترین هند هلد 3ds نیست یا نینتندو؟
خیلی نظرت مبالغه امیزه!!!:d
بابا اینا رو ولش کنید من ماریو 3d land میخوام جان هر کسی دوست دارید یکی برای من پیدا کنید![]()
تو پولش رو میدی؟!؟!؟؟ایا؟دوستان paper mario رو بگیرید لامصب خیلی خفنه یک چیز هایی داره که توی نسخه ی wii هم نیست خیلی قشنگ شده
Paper Mario Sticker Star | 3DS
منم موافقم که 3D Land از Bros 2 خیلی باحالتره
نخیر اینطوری نیست مراحلش فرق دارهپسنمی خام دیاد این بحثو آبو تاب بدم ولی به نظر من Bros 2 دقیقا یه توهین واقعیه .
من یه Trailer طولانی از گیم پلی بازی رو از یو توب چند وقت پیش دان کردم ، باورم نمیشد . این بازی دقیقا همون نسخه DS ه . منتها یکمی گرافیک Up شده ، فقط یکمی .
هیچ چیزه خاصی نداشت تازه یه سری از مکانیزم های 3d Land رو دقیقا توش Copy Past کرده بودن .
منم موافقم که 3D Land از Bros 2 خیلی باحالتره
paper mario اومده یه چند تا چرت و پرت هم اومده زیاد جالب نیستنسلام.دوستان بازی درست و حسابی چی اومده واسه 3DS!!