Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
دوستان یک خبر خوب قرار هست که تعدای از عنوانین برن روی e-shop ژاپن و حتما هم در اینده می رن رو e-shop کشور های دیگه
عناوینی که قرار هست بیان عبارت هست از:Mario Tennis Open, Mario and Sonic at the Olympic Games, Mario Kart 7, Super Mario 3D Land, Star Fox 64 3D, The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D و Pilotwings Resort.

---------- نوشته در 11:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:55 PM ارسال شده بود ----------

مدیر جان هم گفتن که درحال برسی برای زدن بخش های 3ds هستیم:d

خوش خبر باشی doctor جان:دی منم به شدت از نسخه های دیجیتالی بازی ها استقبال میکنم چون تعداد دست ها کمتر میشه و بازی ارزون تر میرسه دستمون!

برای وصل شدن 3ds به نت کار خاصی باید کرد !؟ من کانکشن می سازم و وقتی تست می کنه وصل نمی شه ! می گه یا پسووردت مشکل داره یا یه سری گزینه دیگه . در حالی که 100 درصد مشکل از پسووردم نیست .

سلام
من یک 3DS دارم که به ورژن 4.3.0.10 اپدیت شده و متاسفانه تو این ورژن R4 کار نمیکنه
تو سایت تولید کننده R4 فریمور برای اپدیت به نسخه جدید ندیدم و فقط برای کرنل اپدیت بود
تو سایت دیگری که مدل دیگه ای از R4 را میفروخت خواندم که برای این اپدیت باید R4 جدید خرید و اپدیت جدیدی برای R4 تو سایت نگذاشته بودن و یه جواریی برای خودشان کاسبی جدید راه انداخته بودن

سوال من اینکه ایا راهی برای اپدیت R4 هست که با اپدیت جدید 3DS سازگار بشه؟
اگر نیست ایا کسی از دوستان فروشگاهی سراغ دارن که R4 جدید و سازگار را بفروشه؟ چون من شهرستان هستم سخته پرس و جو کنم
راستی مدل ارفور من r4l-advance است و سایت سازنده اش r4i-advance.com هست

سلام
من یک 3DS دارم که به ورژن 4.3.0.10 اپدیت شده و متاسفانه تو این ورژن R4 کار نمیکنه
تو سایت تولید کننده R4 فریمور برای اپدیت به نسخه جدید ندیدم و فقط برای کرنل اپدیت بود
تو سایت دیگری که مدل دیگه ای از R4 را میفروخت خواندم که برای این اپدیت باید R4 جدید خرید و اپدیت جدیدی برای R4 تو سایت نگذاشته بودن و یه جواریی برای خودشان کاسبی جدید راه انداخته بودن

سوال من اینکه ایا راهی برای اپدیت R4 هست که با اپدیت جدید 3DS سازگار بشه؟
اگر نیست ایا کسی از دوستان فروشگاهی سراغ دارن که R4 جدید و سازگار را بفروشه؟ چون من شهرستان هستم سخته پرس و جو کنم
راستی مدل ارفور من r4l-advance است و سایت سازنده اش r4i-advance.com هست

داداش الان 3 مدل R4 برای 4.4.0.10 هست که R4i gold و R4iSDHC Dual core و R4i_SDHC هست
البته مثل اینکه دوباره اون صفحه ی سیاه بریک تو این ورژن اومده برای خود منم پیش اومد

درود دوست خوب . درمورد باحال بودنش که اصلا شک نکن البته من ویتا ندارم ولی پی اس پی دارم . باید به چند مورد دقت کنی :
1 - درمورد سه بعدی بودنش که خیلی به نظرم من جالبه واقعا متفاوت هست و توی بازیهای خودش اونایی که من بازی کردم واقعا شگفت آوره و کاملا جذاب که اصلا توی ویتا یک چنین چیزی نیست .
2 - درمورد بازیهاش خوب اگر قیمت بازیهای ارژینال برات مهم نیست که حدود 120 الی 150 هزار قیمت داره و براحتی گیر نمیاد ولی دی سی گیم میاره میتونی بگیری ولی بازیهای ویتا خیلی بیشتر موچود هست و متعاقبا بازیهای دسته دو اش هم بیشتر گیر میاد .
3 - درمورد عکس برداری و فیلم برداری که 3 دی اس چون باز سه بعدی میتونی هم عکس بگیری هم فیلم که واقعا متمایز هست و دراین مورد به نظرم خیلی جالبتر از ویتا هست چون من خودم هم خیلی با عکس هاش حال میکنم و خیلی جالبه البته کیفیت بالایی نداره و ویتا هم درهمین حد هست .
4 - درمورد شبکه نینتندو شاپ هم جالب هست ولی به نظرم به شبکه ویتا نمیرسه و اوم کامل تر وبهتره ولی خیلی چیز مهمی نیست ولی بجاش بازیهای جالب و مفرحی توی همین شبکه جمع و جورش هست که میتونی دانلود بکنی .
5 - اگر دی اس هم نداشته باشی که میتونی به راحتی با یه آر 4 بازیهای دی اس رو روش بازی کنی که خودش دنیایی از بازیهای بیاد ماندنی و زیبا داره مخصوصا بازیهای رول پلینگ که خیلی جالبه و میتونه تا سالها سرگرمت کنه .
من خودم هم بین 3 دی اس و ویتا گیر کرده بودم ولی 3 دی اس رو ترجیح دادم و فقط مشکلی که الان دارم بازیهای گرون و کمیاب هست که البته من از اول هم می دونستم و الان بازیهای دی اس رو دارم بازی میکنم و خیلی سرگرم کننده هست . البت این مورد رو در آخر بگم 3 دی اس معمولی توی جیب جا میشه ولی ویتا و 3 دی اس ایکس ال خیلی مشکل تر و یه جورایی در اصل 3 دی اس معمولی واقعا قابل حمل هست . امیدوارم راهنمایی خوبی باشه بازهم درخدمتم . البته اینا نظرات من بود بقیه دوستان بیشتر از بنده وبهتر میتونن راهنمایی کنن شما رو .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or