Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
من که دارم باهاش بازی های دی اس رو بازی میکنم کیف دنیا رو میکنم وای چه بازیهای شاخی داره ninja gaiden رو که نگو دوبار تاحالا تموم کردم چه حالی میده مثل نسخه یکش رو ایک باکس هست خیلی باحاله فاینال فانتزی رو بگو یکی دو تام که نیست لامصب وای کینگ دم هارتس ، این geometry wars هم که حرف نداره big bang mini وای خیلی ذوق زده شدم البته ماریو 3d رو هم که 290 سکه زدم تو گوشش بازم باید بزنم تو گوشش تازه رزیدنت اویل خودش رو هم که هنوز وقت نکردم بازی کنم ، من که خیلی با این کنسول حال میکنم عکس و فیلم سه بعدی اش که دیگه شاهکاره مسافرت میرم فقط این رو میبرم عکس و فیلم باحال میگرم کیف میکنم ، بازی دست دوم هم که گیرم بیاد حتما میگیرم دوستان اگه بازی دسته دو دارن پیشنهاد قیمت بدن منصفانه خریدارم ، فقط اگه هک بشه که دیگه محشر میشه . دمت گرم نینتندو دوستت دارم .

توروخدا حیف نیس با این کنسول بازی ds بازی کرد؟؟؟هک شدن کنسول دیگه رسما میشه خاطره گذشت اون زمونا!

دوستان که دنبال بازی دست دو هستن من میفروشم.تو پرشین تولز من رو جست و جو کنید. ولی نمی دونم چرا نمیشه تو بخش فروش انجمن تاپیک زد.

خوب دوستان بالاخره circle Pad Pro واسه مدل XL تو ژاپن اومد.قراره به زودی واسه اروپا و امریکا هم بیاد.ولی به نظرم دیگه خیلی گنده میکنه کنسولو خیلی!
medium.jpg

من هنوز برام جا نیافتاده چرا نینتندو این پد دوم رو از اول نذاشت روی کنسول
مهدی اخبار رو دنبال نمی کنی
خود ایواتا گفته هزینش بالا می رفت به جاش اومدن صفحه رو بزرگ کردن باتری رو بهتر کردن یک مموری 4 گذاشتن

عزيز من چون انالوگ دوم نداره دليل نمي شه نبايد 3dsرو مي داد بيرون اگر صفحه ي لمسي رو برميداشت كه ايده ي ds رو خراب مي كرد ملت همون250رو نمي خريدن بيان اضافه هم بدن اگر هم كسي نياز واجب داشته مي گيره اين هم ادم باdsشوتر بازي كردن صداشون در نيومد تازه اين يك پد هم داره گيرهاتون الكي هستش اين همه منتقد با اين ها بازي كردن صداشون درنيومد بعدش با اين قيمت دلار دوست داشتين پول اضافه هم بديد

عزيز من چون انالوگ دوم نداره دليل نمي شه نبايد 3dsرو مي داد بيرون اگر صفحه ي لمسي رو برميداشت كه ايده ي ds رو خراب مي كرد ملت همون250رو نمي خريدن بيان اضافه هم بدن اگر هم كسي نياز واجب داشته مي گيره اين هم ادم باdsشوتر بازي كردن صداشون در نيومد تازه اين يك پد هم داره گيرهاتون الكي هستش اين همه منتقد با اين ها بازي كردن صداشون درنيومد بعدش با اين قيمت دلار دوست داشتين پول اضافه هم بديد

نه فکر میکنم نینتندو کلا سیاستش اینه که لوازم جانبی برا کنسولاش بیشتر میزنه که خب سود زیادی هم داره و 3ds هم مستثنا نیست در ضمن من نگفتم نباید 3dsرو میداد بلکه میتونست با یه انالوگ دوم لانچ بهتری داشته باشه و اینکه 250دلار خیلی براش بالا بود و با انالوگ دوم هم میتونست یه چیزی بین 200-230 بده بیرون البته حالا که کارشو کرد

براي همين نسخه ي معمولي براي كاهش قيمت اومدن حقوق هاش رو نصف كردن تا شد اين قيمت بيا. يكپد دوم هم بدن حقوقشون باز كمتر بشه من باpspشوتر بازي مي كردم صدام هم در نمي اومد بازي هاش بدون پد دوم خيلي راحت مي شه بازي كرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or