Spider-Mαn
کاربر سایت
بله همراهش یک مموری 2 گیگ باید باشهیه سوال فنی! یه 3دی اس دست دوم فقط همراش مموری فابریکش هست رجینش یو سی 250 میارزه یا کمتر /
250 فکر کنم کمه علیرضا داره می فروشه برو ازش سوال کن
بله همراهش یک مموری 2 گیگ باید باشهیه سوال فنی! یه 3دی اس دست دوم فقط همراش مموری فابریکش هست رجینش یو سی 250 میارزه یا کمتر /
من که دارم باهاش بازی های دی اس رو بازی میکنم کیف دنیا رو میکنم وای چه بازیهای شاخی داره ninja gaiden رو که نگو دوبار تاحالا تموم کردم چه حالی میده مثل نسخه یکش رو ایک باکس هست خیلی باحاله فاینال فانتزی رو بگو یکی دو تام که نیست لامصب وای کینگ دم هارتس ، این geometry wars هم که حرف نداره big bang mini وای خیلی ذوق زده شدم البته ماریو 3d رو هم که 290 سکه زدم تو گوشش بازم باید بزنم تو گوشش تازه رزیدنت اویل خودش رو هم که هنوز وقت نکردم بازی کنم ، من که خیلی با این کنسول حال میکنم عکس و فیلم سه بعدی اش که دیگه شاهکاره مسافرت میرم فقط این رو میبرم عکس و فیلم باحال میگرم کیف میکنم ، بازی دست دوم هم که گیرم بیاد حتما میگیرم دوستان اگه بازی دسته دو دارن پیشنهاد قیمت بدن منصفانه خریدارم ، فقط اگه هک بشه که دیگه محشر میشه . دمت گرم نینتندو دوستت دارم .
دوستان که دنبال بازی دست دو هستن من میفروشم.تو پرشین تولز من رو جست و جو کنید. ولی نمی دونم چرا نمیشه تو بخش فروش انجمن تاپیک زد.
مهدی اخبار رو دنبال نمی کنیمن هنوز برام جا نیافتاده چرا نینتندو این پد دوم رو از اول نذاشت روی کنسول
مهدی اخبار رو دنبال نمی کنی
خود ایواتا گفته هزینش بالا می رفت به جاش اومدن صفحه رو بزرگ کردن باتری رو بهتر کردن یک مموری 4 گذاشتن
کلا بزرگترین اشتباه نینتندو در طراحی نسل جدید ds که همون 3dsباشه همین بود
والا اگر به خاطر انالوگ دوم می گید که اصلا نیازی پیدا نمی کنیدوالا اگر به خاطر انالوگ دوم می گید که اصلا نیازی پیدا نمی کنید
عزيز من چون انالوگ دوم نداره دليل نمي شه نبايد 3dsرو مي داد بيرون اگر صفحه ي لمسي رو برميداشت كه ايده ي ds رو خراب مي كرد ملت همون250رو نمي خريدن بيان اضافه هم بدن اگر هم كسي نياز واجب داشته مي گيره اين هم ادم باdsشوتر بازي كردن صداشون در نيومد تازه اين يك پد هم داره گيرهاتون الكي هستش اين همه منتقد با اين ها بازي كردن صداشون درنيومد بعدش با اين قيمت دلار دوست داشتين پول اضافه هم بديد