Kevingamer441
کاربر سایت
همون اشکن ریلی دیگهبه این سبک میگن on rail:d

ترجیح میدم به جا این بازی بشنیم منچ بازی کنم!قرار نیست که با همه چی سرگرم شیم؟؟؟باید ارزش اون وقتو داشت باشه یا نه؟؟؟باز هم سرگرم کننده هست:d
همون اشکن ریلی دیگهبه این سبک میگن on rail:d

ترجیح میدم به جا این بازی بشنیم منچ بازی کنم!قرار نیست که با همه چی سرگرم شیم؟؟؟باید ارزش اون وقتو داشت باشه یا نه؟؟؟باز هم سرگرم کننده هست:d
برو منچ بازی کن ما اون هم نداریمهمون اشکن ریلی دیگه
ترجیح میدم به جا این بازی بشنیم منچ بازی کنم!قرار نیست که با همه چی سرگرم شیم؟؟؟باید ارزش اون وقتو داشت باشه یا نه؟؟؟
اره دوست عزیز میشه.بچه ها من r4 رو آپدیت نکردم ولی 3ds رو آپدیت کردم.یه 3ds دیگه دارم که ورژن 2 هست. میشه با اون r4 رو آپدیت کرد؟
---
راستی یه راهی برای دستیابی به nintendo video پیدا کردم.
اولا مرسی از این اهنمایی که گذاشتی واقعا به کارم اومد

روی صفحه ی 3ds بهتر به نظر می رسه:dعکسای جدید بازی Monster Hunter 4 3d دیدم
خیلی ناامید کننده بود
گرافیک خیلی زشت و بد جلوه میداد![]()
عزیز من اینجا تاپیک 3ds هستسلام . برادرم اشتباهی ds ام رو اپدیت کرده به 1.4.4 حالا دیگه r4 رو ننی خوند رفتم یه r4 جدید با این اپدیت گرفتم ولی باز نمیشناسه تو رو خدا بگید چیکار کنم.:-o
نیست دیگه این ها رو باید از سایتی سفارش بدی بگرد یک سایت پیدا کن محافظ صفحه هم مال هر چی انداختی فرق ندارهسلام بچه ها محافظ صفحه بالا و پایین برای 3 دی اس بخوام چرا هیچ جا نیست ؟ خودمم میتونم از اینا که برا موبایله بذارم روش مشکلی پیش نمیاد؟ کلا چرا هیچ جا لوازمش نیست توپخونه ام هیچ کس نداره !!! راستی بازی دسته دو رجین یو قیمت منصفانه داشتین حتما به من پیغام بدید لطفا بخصوص ace combat ; deqd or qlivr ممنون راهنمایی بفرمائید .