Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
بچه ها من r4 رو آپدیت نکردم ولی 3ds رو آپدیت کردم.یه 3ds دیگه دارم که ورژن 2 هست. میشه با اون r4 رو آپدیت کرد؟
---
راستی یه راهی برای دستیابی به nintendo video پیدا کردم.

بچه ها من r4 رو آپدیت نکردم ولی 3ds رو آپدیت کردم.یه 3ds دیگه دارم که ورژن 2 هست. میشه با اون r4 رو آپدیت کرد؟
---
راستی یه راهی برای دستیابی به nintendo video پیدا کردم.
اره دوست عزیز میشه.
راه دستیابیت چیه داداش بگو ما هم استفاده کنیم.مرسی

اره دوست عزیز میشه.
راه دستیابیت چیه داداش بگو ما هم استفاده کنیم.مرسی
r4 من مدلش r4i-advance هست.میشه راهنمایی کنید چطور آپدیت کنم؟
--
برای استفاده از nintendo video میتونید از یه برنامه که چیز پی انو share میکنه استفاده کنید.

r4 من مدلش r4i-advance هست.میشه راهنمایی کنید چطور آپدیت کنم؟
--
برای استفاده از nintendo video میتونید از یه برنامه که چیز پی انو share میکنه استفاده کنید.
اولا مرسی از این اهنمایی که گذاشتی واقعا به کارم اومد
دوما اگه بری رو این لینک کامل توضیح داده خودش برای اپدیت R4i-advanceں-Revolution for DS-NDS,NDSL,ƻ,¼,¼,S1¼
بازم اگه دیدی نتونستی یه آماری بده کمکت کنم

دوستان مشکلی داشتن من هستم (من دکتر هو هستم)
برای اپدیت هم کافی هست فایل اپدیت را دانلود کرده سپس توی مموری r4 بریزید و r4 رو اجرا و اپدیت را نصب کنید

سلام . برادرم اشتباهی ds ام رو اپدیت کرده به 1.4.4 حالا دیگه r4 رو ننی خوند رفتم یه r4 جدید با این اپدیت گرفتم ولی باز نمیشناسه تو رو خدا بگید چیکار کنم.:-o

سلام . برادرم اشتباهی ds ام رو اپدیت کرده به 1.4.4 حالا دیگه r4 رو ننی خوند رفتم یه r4 جدید با این اپدیت گرفتم ولی باز نمیشناسه تو رو خدا بگید چیکار کنم.:-o
عزیز من اینجا تاپیک 3ds هست
شما برید به کسی که یک ds اپدیت نشده داره r4 رو بدید و بگید اخرین اپدیت رو براتون نصب کنن به همین راحتی

سلام بچه ها محافظ صفحه بالا و پایین برای 3 دی اس بخوام چرا هیچ جا نیست ؟ خودمم میتونم از اینا که برا موبایله بذارم روش مشکلی پیش نمیاد؟ کلا چرا هیچ جا لوازمش نیست توپخونه ام هیچ کس نداره !!! راستی بازی دسته دو رجین یو قیمت منصفانه داشتین حتما به من پیغام بدید لطفا بخصوص ace combat ; deqd or qlivr ممنون راهنمایی بفرمائید .

سلام بچه ها محافظ صفحه بالا و پایین برای 3 دی اس بخوام چرا هیچ جا نیست ؟ خودمم میتونم از اینا که برا موبایله بذارم روش مشکلی پیش نمیاد؟ کلا چرا هیچ جا لوازمش نیست توپخونه ام هیچ کس نداره !!! راستی بازی دسته دو رجین یو قیمت منصفانه داشتین حتما به من پیغام بدید لطفا بخصوص ace combat ; deqd or qlivr ممنون راهنمایی بفرمائید .
نیست دیگه این ها رو باید از سایتی سفارش بدی بگرد یک سایت پیدا کن محافظ صفحه هم مال هر چی انداختی فرق نداره

3دی اسم پوکید ریستش کردم درست شد.....اقایون یه گلیچ پیدا کردم!!!!اگه یه دمو رو تا اخر بازی نکنی بعد سیستم ریستور کنی دوباره تعداد استفاده به 30 بر میگرده:دیالبته دوباره باید دانلودش کنید که صد البته مموری هم باید پاک شه....که میزنه ری دانلود ولی تعداد به 30 بر میگرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or