doctor who
کاربر سایت
نه- بله بعضی موقع ها هم نه-برای سوال اخر به تاپیک سوالات متداول مراجعه کنیدببخشيد 3ds بازي fps داره؟
بازي هاي اوريجينالش توي توپخونه پيدا ميشه؟ قيمتش چنده؟
نه- بله بعضی موقع ها هم نه-برای سوال اخر به تاپیک سوالات متداول مراجعه کنیدببخشيد 3ds بازي fps داره؟
بازي هاي اوريجينالش توي توپخونه پيدا ميشه؟ قيمتش چنده؟
فعلا مشاهده نشده.البته ۲ روز پیش لانچش بوده تو usa .قیمتش حدودا ۵۰۰ باس باشه.معلوم نیست فعلا.فعلا نمیشه تا جایی که میدونمسلام دوستان گل
میخواتم بدونم 3ds xl تو ایران اومده ؟ کجا داره ؟ قیمتش چنده ؟ با r4 میشه روش بازی های dsi رو بازی کرد؟
درود دوستان . به نظر شما street fighter & dead or alive دسته دو هر کدوم چقدر می ارزه ؟ در ضمن ace combat ریجن یو پیدا میشه ؟
من یه مغازه تو لباف دیدم داره قرمز بود با قیمت 630 تومن که اصلاً به صرفه نبود مخصوصاً اینکه ریجنش هم پال بود...سلام دوستان گل
میخواتم بدونم 3ds xl تو ایران اومده ؟ کجا داره ؟ قیمتش چنده ؟ با r4 میشه روش بازی های dsi رو بازی کرد؟
جدی 630 تومن میگفتمن یه مغازه تو لباف دیدم داره قرمز بود با قیمت 630 تومن که اصلاً به صرفه نبود مخصوصاً اینکه ریجنش هم پال بود...
۵۰۰ تومن قیمت منصفانه س واسه XLجدی 630 تومن میگفت
خیلی بی انصافیه دستگاه فقط 30 دلار فرقش هست و اختلاف 20 تومنی داره با مدل اولیه
بدون شرح
![]()
اتیش زدن کنسول رو چیز شاخی نیست که معلومه از اون کیفه
بنیامین این چرته چرا باور میکنی البته برای وسایل الکترونیکی پیش اومده مثال بارزش گوشی های ایفون چند بار مشکل خوردندکیف کجا بود:d
هر کسی xl بخره اینطوری می شه
---------- نوشته 29-08-2012 در 12:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 28-08-2012 در 11:58 PM ارسال شده بود ----------
فردا نینتدو دایرکت هستش که درباره ی 3ds هم صحبت می شه فکر کنم ساعت 3 ظهر بشه می تونید برید به ای شاپ و اونجا ببینید
کیف کجا بود
:d
هر کسی xl بخره اینطوری می شه
---------- نوشته 29-08-2012 در 12:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 28-08-2012 در 11:58 PM ارسال شده بود ----------
فردا نینتدو دایرکت هستش که درباره ی 3ds هم صحبت می شه فکر کنم ساعت 3 ظهر بشه می تونید برید به ای شاپ و اونجا ببینید
اخه چرا لو دادیدوست عزیز چرا مردم را گمراه میکنی یک آدم دیوانه دستگاه را گزاشته در میکرو وی و این شکلیش کرده
What Not To Do With Your Brand New 3DS XL - 3DS News @ Nintendo Life