Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
300x-1
300x-1
300x-1

خرید بازی واجب شد:d
مثل این که لویجی منشن رفت 2013:((

من یکی دو بار خرید کردم. اصلا زیپ کد پرسیده نمیشه. فقط اطلاعات کارت رو وارد کردم. شاید خود آدرس کارت رو میدونن؟ شما با giftcard خرید میکنید؟

باندل جدید 3ds xlبا طرح
Pikachu

فقط هم توی ژاپن هست
بازی
Crazy Chicken Pirates 3D

هم توی ای شاپ اومده
به نظر باحال میاد قیمتش هم 2 دلارهست
ولی بهش 5 داده نینتندو لایف
به نظر از این بازی های رکوردی میاد اگه پول اضاف اوردین خواستین بخرین:d
لویجی منشن و کستویلنا لود اف شود هم رفت 2013
امسال فقط 2 بازی درست و حسابی برای 3ds هست از طرف نینتندو
یکیش ماریو کاغذی هست یکش هم new super mario bors 2 هست
بازی های تردپارتی هم یکیش scribblenauts unlimitedهست یکیش هم Heros of rain هست
دیگری هم ریمن اورجینز هست دیگری هم rabbids rumble هست دیگری هم میکی موس هست من که امید زیادی بهش دارم

اره منم دیروز این باندل رو تو نیتندو لایف دیدم واقعا خوش رنگ و باحاله:دی
من که شکر خدا هنوز یه ۳ ۴ تا بازی شاخ مونده که بگیرم واسه 3ds تا آخر 2012سرگرمم ولی کلا اوضاع کنسول دستی ها خوب نیست.

اره منم دیروز این باندل رو تو نیتندو لایف دیدم واقعا خوش رنگ و باحاله:دی
من که شکر خدا هنوز یه ۳ ۴ تا بازی شاخ مونده که بگیرم واسه 3ds تا آخر 2012سرگرمم ولی کلا اوضاع کنسول دستی ها خوب نیست.
من که امسال براش بازی نمی گیرم:d
راستی لوازم جانبی سراغ نداری:d

---------- نوشته در 01:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:13 PM ارسال شده بود ----------

بچه این بازی برای 3ds و psvita هست و به احتمال بالا امسال میاد:d
large.jpg
0088392925482_300X300.jpg

مثل این که سازنده ی بازی های لگو این بازی رو می سازه:d
نسخه ی اول بازی سال 1983 اومده:d
این بازی هم ریبوت هستش :d
بازی رانندگی بسیار سریعی داره:d
بازی اکتبر فکر کنم میاد:d
توی بازی موشک و تیر هم هست:d

دموی لگو بتمن هم برای اروپا بعد از قرن ها اومد:d
خبری بود می ترجمم می ذارم اینجا

---------- نوشته در 05:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:04 PM ارسال شده بود ----------

قیمت Angry Birds Trilogy برای 3ds و اطلاعات نسخه ی 3ds

48238744347263953361.jpg

Angry Birds Trilogy تنها 29.99 دلار قیمت خواهد داشت(برای 3ds )
این نسخه شامل Angry Birds,- Angry Birds Rio -Angry Birds Seasons می باشد که این نسخه به صورت اختصاصی از StreetPass و همچنین 3d برجسته(در این حالت 3d بعضی چیز ها از صفحه بیرون می زند)
همچنین گفته شد که این بازی روی 3ds تجربه ای جدید از Angry Birds است ولی حرفی از دلیل ان زده نشد
این بازی بر روی 3ds به صورت کارتریج خواهد امد و هنوز هیچ حرفی از امدن نسخه ی دیجیتالی بازی به e-shop زده نشده
این بازی برای ps3-3ds وx360 در تعطیلات خواهد امد همچنین نسخه ی 360 این عنوان از کینکت نیز پشتیبانی می کند

منبع
روی 3ds می چسبه اگر 3ds کپی خور شد می رم توکارش:d

والله من که هیچ رقمه حاظر نیستم با 3ds بیام Angri birds بازی کنم تازه اونم ۳۰ دلار.نینتندو بیچاره از ترس کپی خور شدن میترسه بازی ها رو Eshop بزاره.
اگه کپی خور بشه می ریم با هم تو کارش قرار هست :dقرار هست که کل بازی رو بذارن توی ای شاپ البته قرار بود ولی یکی دیگه از دلایلش فروش کم نسخه ی دیجیتالی ماریو به نسخه ی فیزیکی هست:d

اگه کپی خور بشه می ریم با هم تو کارش قرار هست :dقرار هست که کل بازی رو بذارن توی ای شاپ البته قرار بود ولی یکی دیگه از دلایلش فروش کم نسخه ی دیجیتالی ماریو به نسخه ی فیزیکی هست:d
اگه قضیه اینه خوب بیان هر دو نسخه شو بزارن یکی خواست دیجیتالی میخره یکی هم میره فیزیکیشو میخره.تعداد کم فروش نسخه دیجیتال فک نکنم دلیل بر عرضه نشدن اون بازی به صورت دیجیتال باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or