doctor who
کاربر سایت
محرمانست:dبذار برم پیداش کنملینک خبر لطفا؟؟

من که امسال براش بازی نمی گیرم:dاره منم دیروز این باندل رو تو نیتندو لایف دیدم واقعا خوش رنگ و باحاله
من که شکر خدا هنوز یه ۳ ۴ تا بازی شاخ مونده که بگیرم واسه 3ds تا آخر 2012سرگرمم ولی کلا اوضاع کنسول دستی ها خوب نیست.
روی 3ds می چسبه اگر 3ds کپی خور شد می رم توکارش:dقیمت Angry Birds Trilogy برای 3ds و اطلاعات نسخه ی 3dsAngry Birds Trilogy تنها 29.99 دلار قیمت خواهد داشت(برای 3ds )
![]()
این نسخه شامل Angry Birds,- Angry Birds Rio -Angry Birds Seasons می باشد که این نسخه به صورت اختصاصی از StreetPass و همچنین 3d برجسته(در این حالت 3d بعضی چیز ها از صفحه بیرون می زند)
همچنین گفته شد که این بازی روی 3ds تجربه ای جدید از Angry Birds است ولی حرفی از دلیل ان زده نشد
این بازی بر روی 3ds به صورت کارتریج خواهد امد و هنوز هیچ حرفی از امدن نسخه ی دیجیتالی بازی به e-shop زده نشده
این بازی برای ps3-3ds وx360 در تعطیلات خواهد امد همچنین نسخه ی 360 این عنوان از کینکت نیز پشتیبانی می کند
منبع
اگه کپی خور بشه می ریم با هم تو کارش قرار هست :dقرار هست که کل بازی رو بذارن توی ای شاپ البته قرار بود ولی یکی دیگه از دلایلش فروش کم نسخه ی دیجیتالی ماریو به نسخه ی فیزیکی هست:dوالله من که هیچ رقمه حاظر نیستم با 3ds بیام Angri birds بازی کنم تازه اونم ۳۰ دلار.نینتندو بیچاره از ترس کپی خور شدن میترسه بازی ها رو Eshop بزاره.
اگه قضیه اینه خوب بیان هر دو نسخه شو بزارن یکی خواست دیجیتالی میخره یکی هم میره فیزیکیشو میخره.تعداد کم فروش نسخه دیجیتال فک نکنم دلیل بر عرضه نشدن اون بازی به صورت دیجیتال باشهاگه کپی خور بشه می ریم با هم تو کارش قرار هست :dقرار هست که کل بازی رو بذارن توی ای شاپ البته قرار بود ولی یکی دیگه از دلایلش فروش کم نسخه ی دیجیتالی ماریو به نسخه ی فیزیکی هست:d