Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
سلام دوستان گل
میخواتم بدونم 3ds xl تو ایران اومده ؟ کجا داره ؟ قیمتش چنده ؟ با r4 میشه روش بازی های dsi رو بازی کرد؟
فعلا مشاهده نشده.البته ۲ روز پیش لانچش بوده تو usa .قیمتش حدودا ۵۰۰ باس باشه.معلوم نیست فعلا.فعلا نمیشه تا جایی که میدونم

سلام دوستان گل
میخواتم بدونم 3ds xl تو ایران اومده ؟ کجا داره ؟ قیمتش چنده ؟ با r4 میشه روش بازی های dsi رو بازی کرد؟
من یه مغازه تو لباف دیدم داره قرمز بود با قیمت 630 تومن که اصلاً به صرفه نبود مخصوصاً اینکه ریجنش هم پال بود...

بدون شرح
large.jpg

اتیش زدن کنسول رو چیز شاخی نیست که معلومه از اون کیفه

کیف کجا بود:d
هر کسی xl بخره اینطوری می شه

---------- نوشته 29-08-2012 در 12:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 28-08-2012 در 11:58 PM ارسال شده بود ----------

فردا نینتدو دایرکت هستش که درباره ی 3ds هم صحبت می شه فکر کنم ساعت 3 ظهر بشه می تونید برید به ای شاپ و اونجا ببینید

کیف کجا بود:d

---------- نوشته 29-08-2012 در 12:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 28-08-2012 در 11:58 PM ارسال شده بود ----------

فردا نینتدو دایرکت هستش که درباره ی 3ds هم صحبت می شه فکر کنم ساعت 3 ظهر بشه می تونید برید به ای شاپ و اونجا ببینید
بنیامین این چرته چرا باور میکنی البته برای وسایل الکترونیکی پیش اومده مثال بارزش گوشی های ایفون چند بار مشکل خوردند

کیف کجا بود
:d

دوست عزیز چرا مردم را گمراه میکنی یک آدم دیوانه دستگاه را گزاشته در میکرو وی و این شکلیش کرده

What Not To Do With Your Brand New 3DS XL - 3DS News @ Nintendo Life

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or