عجب ادامایی هستیدا
من موندم بگیرم یا نه اونوقت میان از این شوخی ها میکنن
دوستان ببینید من نمیخوام اورجینال بزنم کسی هم جواب سوال های منو کامل نداد تو صفحه های قبل هست میشه راهنمایی کنید
تا 5 صفحه رفتم عقب سوالی پیدا نکردم
دوستان گویا آپدیت جدیدی به زودی ارائه میشه.با این مشخصات:
* Ability to access Nintendo eShop account from other internet enabled devices including computers and smartphones.
* This system update will allow users to take pictures of QR codes with the 3DS from the other device’s screen to redeem purchased content.
* This update will add the application “Nintendo Network” to the 3DS.
* Ability to update physical Nintendo 3DS Games via Nintendo Shop (DLC feature).
* A “Game Preview” Mode for the Nintendo 3DS system Nintendo Shop.
* Enhances the speed of the handheld.
* Increases the system security with automatic security updates.
* Nintendo Zone will be automatically added to European 3DS owners.
سلام
ببین دوست عزیز من میخوام یه گجت دستی بگیرم میخواستم ویتا بگیرم که بخاطر خیلی دلایل پشیمون شدم حالا این به نظرم خوبه فقط چنتا چیز
1.من نمیخوام اوریج بزنم اصلا یعنی پول دادن به اوریج سختم میاد هم ندارم
2.اونجور که تاپیک هارو حوندم با 3ds فعلا فقط میشه بازی های ds رو زد
حالا من میگم 3ds بگیرم یا نسل های قبلشو
3.امولاتور روشن میشه اجرا کرد برای بازی های قدیمی مثلا adventure island
اینارو جواب بدین تا اونکی سوالاتم رو هم بپرسم
سلام به همه.
من ورژن دستگاهم 2.2.0-0U هست فروشنده چند تا r4 تست کرد کار نکرد.
چه r4 ای بگیرم روش کار کنه؟
جالب اینه که دستگاهت آخرین ورژن هم نیست، واسه من 6- 3.0.0 هستش و چند تا R4 روش امتحان کردم و هیچ کدوم بالا نیومد، در هر صورت باید R4 ای که میخری آپدیت شده باشه
فروشگاه نیما گفت بعد عید یه سری R4 جدید میاره که با ورژن های جدید مشکلی نداشته باشه

دوستانی که مشکل r4 دارند از اونجایی که r4 به تعداد مو های سر آدمیزاد clone داره و اصلش عمرا گیر نمیاد، من توصیه می کنم از r4itt استفاده کنید، جزو معدود کلون هایی هست که عین آدم کار می کنه و ساپورت داره و از moonshell هم پشتیبانی می کنه.
با آپدیت های جدید هم به روز می شه، معمولا نسخه های تو بازارش آپدیت شدن و با فرم ویر های پیش فرض 3ds مشکل ندارن، می تونین اول r4 بندازید آپدیتش کنید بعد اگه بازی اورجینال گرفتید بندازید با خیال راحت آپدیت کنید.

مسئله اینه که از کجا میشه R4iTT گیر آورد![]()