imankazami
کاربر سایت
منظور من هم همینه ولی یه احتمال دیگه هم هست که بتونن بدون نیاز به r4 بازیها رو اجرا کنن چون 3ds این قابلیتو داره
احتمال این که نیاز به Hardware Mod باشه هست.
منظور من هم همینه ولی یه احتمال دیگه هم هست که بتونن بدون نیاز به r4 بازیها رو اجرا کنن چون 3ds این قابلیتو داره
احتمال این که نیاز به Hardware Mod باشه هست.
تو تایپیک بازی های ویتا .خیلی تعصب رو بازی های ویتا دارن. من خودم با نظرت موافقم ویتا بازی ان چنانی نداره اگرم داره راضی کننده نیست .در اصل برا فروش دستگاه .زود داده بیرون. یک مشت بجز چند تا بازی خوب که قراره بیاد اونم تا دو سال دیگه مابقی بدرد نخورن.اینا رو با دلیل تو اون تایپیک گفتم بازی ها شو و امتیازاتشونو مثال زدم .اما دوست ندارن بشنون.تی ری دی اس به نظرم گیم های خوب داره. وکنسول دستی خوبی هست . بازی کنترا تو لیست اول ارایه گیم ها بود .اما منتشر نشده. کنسل شده یا تاریخ انتشار مشخص نداره؟نا گفته نمونه آدم لیست گیم های 3ds رو با ویتا مقایسه می کنه از خریدش کاملا راضی میشه. لیست طویلی نداره ولی با این وجود از ویتا اوضاش بهتره و عناوین واقعا عالیی داره امسال واسه این کنسول منتشر میشه
الان که Kid Icarus: Uprising اومده که تا همین روزا توی بازار پر میشه
تا چند روز دیگه Spirit Camera: The Cursed Memoir
یکی ازون عنواوینی که من خیلی ازش خوشم اومده و اسپین آف فیتل فریم به حساب میاد که از آگمنتد ریالیتی کنسول به شکل هوشمندانه ای استقاده کرده و البته مناسب ترین بازی ممکن رو واسه اینکار انتخاب کردن چرا که همه این بازی خلاصه شده توی استفاده از دوربین و اینکار باعث میشه که این اسپین آف یه تجربه کاملا جدید رو واسه طرفداراش خلق کنه
بازی نسخه آمریکا هم داره که خودش واقعا خبره فوق العاده ایه
تاریخ انتشارش هم 13 اپریله
تا آخره سال هم Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance و Heroes of Ruin و یکی دو تا بازی دیگه میان و مطمئنا توی E3 باید منتظر خبرهای خوشی در مورد بازی های آخر سال واسه این کنسول باشیم. احتمالا Luigi's Mansion 2 رو واسه کریسمس گذاشتن.Paper Mario 3DS هست که ممکنه همین حدودا منتشر بشه . در کل امسال سال پر بازیی هست واسه این کنسول
درحال ساختهتو تایپیک بازی های ویتا .خیلی تعصب رو بازی های ویتا دارن. من خودم با نظرت موافقم ویتا بازی ان چنانی نداره اگرم داره راضی کننده نیست .در اصل برا فروش دستگاه .زود داده بیرون. یک مشت بجز چند تا بازی خوب که قراره بیاد اونم تا دو سال دیگه مابقی بدرد نخورن.اینا رو با دلیل تو اون تایپیک گفتم بازی ها شو و امتیازاتشونو مثال زدم .اما دوست ندارن بشنون.تی ری دی اس به نظرم گیم های خوب داره. وکنسول دستی خوبی هست . بازی کنترا تو لیست اول ارایه گیم ها بود .اما منتشر نشده. کنسل شده یا تاریخ انتشار مشخص نداره؟
فروشگاه نیما دقیقا کجاس ؟دوستان من ال آن زنگ زدم فروشگاه نیما 3ds قیمت کردم 420 آر4 .40 و رزیدنت اویل 98 تومن به نظرتون خوب قیمت داد .شما جای ارزونتر سراق دارید
واقعا این کنسول 150 دلاری 420 تومن فروخته میشه ؟!! :-o
چرا چرت و پرت میگی ! خودت فهمیدی چی گفتی ؟نه بابا.
اینا همش حقه سینماییه، خالی بندیه، اینجا ملت دور هم قیمت می گن بخندن، دروغ 13 اه.
نینتندو Price-Cut زده توی ایران 50 تومن می فروشه 3ds رو همراه zelda,mario و circlepad pro.
بری چونه بزنی تخفیف هم بهت می ده.
یعنی خوشم میاد توی همه تاپیک ها از این پست ها هست، وااای خدای من، واقعا کنسول فلان قد دلاری فلان تومن فروخته می شه؟ وا مصیبتا!!!!!