Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
فروشگاه نیما دقیقا کجاس ؟
میدان امام خمینی یا پاساژ پایتخت ؟
اینطور که من متوجه شدم فقط این دو جا هستن که میشه بازی 3DS پیدا کرد
فروشگاه نمیا توپخونه است.پشت شهرداری.
بازی 3ds خیلی جاها گیر میاد.هم پشت شهرداری هست،هم پایتخت و ... .

واقعا این کنسول 150 دلاری 420 تومن فروخته میشه ؟!! :-o
خب 150 * 2000 میشه 300 هزار تومن.50 تومن واسطه ها میگیرن 50 تومن هم فورشنده.20 تومنم تخفیف میدن!

خب 150 * 2000 میشه 300 هزار تومن.50 تومن واسطه ها میگیرن 50 تومن هم فورشنده.20 تومنم تخفیف میدن!

دوست عزیز خودم قیمت دلار رو میدونم چند هست .
منظور من این بود که ارزش پول ما به کجا رسیده که جنس 150 دلاری 420 تومن فرخته میشه !!

قضیه این هکه جدی شده.........gbatemp.net
اینجا برید.
هنوز خبری تایید نشده.کلا چیزی معلوم نیست.
منظور من این بود که ارزش پول ما به کجا رسیده که جنس 150 دلاری 420 تومن فرخته میشه !!
از اون لحاظ گفتی

از قدیم الایام گفتن پول چرک کفه دسته :دی
قضیه این هکه جدی شده.........gbatemp.net
اینجا برید.
هر اتفاقی افتاده گزارش بدید خدا خیرتون بده :دی

---------- نوشته در 07:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:06 PM ارسال شده بود ----------

راستی کسی اگه کیدایکاروس داره برای فروش به من PM بده . دسته دوم ارجحیت داره :دی

گیر نمیاد اگرم بیاد DC میاره که اونم طول میکشه و قیمتشم 100 تومن کمتر نیست
امروز توپ خونه و پایتخت رفتم ، چیزی که دستگیرم شد اینه که بازیهای 3DS کم کم دارن کمیاب میشن !:-/
یکی از فروشنده ها بهم گفت همون تعدای هم که تو بازار هست به کندی فروخته میشن

امروز توپ خونه و پایتخت رفتم ، چیزی که دستگیرم شد اینه که بازیهای 3DS کم کم دارن کمیاب میشن !:-/
یکی از فروشنده ها بهم گفت همون تعدای هم که تو بازار هست به کندی فروخته میشن
فروشش از اول هم ضعیف بود مغازه دارها بسته به تقاضا میارن. بازی هاش معمولا هر چند ماه یک دفعه میارن میزارن چندین گیم اش ریلیز بشه با هم میارن و اونایی که انتظار خرید داشتن بخرن اینطور تا میارن میفروشن. .

برای بازی کردن بازی های DS فقط DS خوبه و تری دی اس دردسرش زیاده و اصلا توصیه نمی شه
هر دفه یه آپدیت بیاد باید بازی های جدید کنسول رو نرید تا اینکه r4 تون آپدیت بشه که بهضی اوقات ممکنه بیش از یکی دو ماه بشه و شاید با این آشغال هایی که توی ایران میارن اصلا آپدیت نشه!
پس 3ds اگه میخرید یا باید دیوونه باشید یا عاشق بازی های نینتندو و انحصاریش و اینکه جیبتون هم وضعش بدک نباشه . از این دو حالت خارج نیست :دی
البته زیاد نباید بخاطر بازی های ارجش ترسید چون تجربه به من یکی ثابت کرده که بازی کردن بازیهای ارج لذت دوبله بازی های کپی هست. اگرم یه مقدار کار بلد باشید و به وقتش بازی رو بخرید و به وقتش بفروشید ضرر انچنانه ای نمی کنید

دوست عزیز شما هم که منصر کردی مارو
خوب اگه حواسمون باشه اپدیت کنیم بعد اینو اپدیت کنیم چی؟ یا با همون بازی های قدیمیش فعلا حال کنیم چی؟
کلا 3ds نمیتونه بازی های ds راحت بیاره؟
من از اوریج نمیترسم پولشو ندارم و اینکه تهران نیستم تا راحت باشم
ds کار کرده چنده؟ یا ds lite کدوم خوبه؟

خوب اگه حواسمون باشه اپدیت کنیم بعد اینو اپدیت کنیم چی؟ یا با همون بازی های قدیمیش فعلا حال کنیم چی؟
من یه ds lite تمیز دارم خواستی بگو

اگه میتونی با تاخیرهای احتمالی یا اصلا آپدیت نشدن r4 کنار بیای مشکلی نداره.
این دوباره همون بالا شد. توی بالاآوردن خوده بازی ها مشکلی نداره مشکل اینه که اگه بخوای باهاش بازی های خودش رو بکنی باید آپدیتش کنی اگه نه که میشه تا قیام قیامت بازی های DS روش بری ولی خوب باید قید بازی های تری دی اس رو بزنی
لایت رو میشه حوله 100 تومن اینا پیدا کرد. همین ورژن هم از همه قیمت و کیفیتش مناسب تره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or