Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
1-خب فعلا که باید اوریج بخری (این که سوالی نبود)

2-درسته فقط بازی خود Ds رو میشه بازی کرد فعلا

2-2-الان تو این شرایط نمیشه بگی کدوم بهتره اگه حدود 3 ماه پیش میخاستی بگیری 100 در 100 باید 3Ds میگرفتی چون قیمتش خیلی خوب بود ولی الان ممکنه پول بدی 3ds بگیری هک نشه شما هم که اوریج باز نیستی کلی ضرر میکنی!!نمیشه دقیق نظر داد من که میگم 3ds بگیر بازیای دی اس رو میزنی ماهی 1 دونه اوریج هم گیرت میاد بازی میکنی 10 تومن کم میکنی میفروشی میره پی کارش!!

3-من نتوستم روش امولایتور نصب کنم چون بسیار مزخرف میشه!!یعنی مشکل زیاد داره باید از طریق moonShell و اینا اجرا کنی که مزخرفه خلاصه:دی
این Adenture islandرو بکش بیرون ازش بازی های خود دی اس خیلی بهتر از این حرفاست این برا 15 سال پیش خوب بود:دی

:)))
1.نه سوالی نبود گفتم که فقط بهتر پیشنهاد بدید :D
2.میدونم برای همین گفتم کدومو بگیرم (به نظرتون یه کارکرده ds بگیرم یا 3ds نو؟ 3Ds جدید قرار نیست بیاد؟من شانس ندارم میخرم جدیده میاد :)) )
3.یعنی چی نمیشه ؟چیش مزخرفه؟
من بازی قدیمیارو دوست دارم خوب :D

---------- نوشته در 06:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:15 AM ارسال شده بود ----------

من از اینجا گرفتم:
کنج

قیمتش یک کمی بالاتر از نمونه های توی پشت شهرداری هست اما بهترین نمونه هست به نظر من.

من روی 3.0.0-5 هم انداختمش مثل آب خوردن داره کار می ده.

توی اینترنت هم سرچ بزنید می بینید که طرفدار زیاد داره.

این چطوره ؟
R4-Product - R4,R4i-R4isdhc the beta r4 card
پیدا میشه توی ایران

1-:|:دی

2-میگم که با این قیمت $ نمیشه گفت کدوم رو الان بگیری ممکنه بگیری 2 ماه دیگه ارزون تر بشه ممکن هم هست بدتر از این بشه قیمتش ولی من میگم 1 دونه 3ds با وسایل کامل و r4 پیدا کن حدود 36--38- بخری تقریبا خوبه دیگه سال 2012 برای خریدن Ds lite یخورده دیره دیگه:دی

2-2:اینم معلوم نیست جدیدش میخواد بیاد یا نه اگه بیاد مثلا 1 Circle Pad دیگه اضافه داره قرار نیست که بتونه بازی ها رو با گرافیک بهتر اجرا کنه که!! ولی فکر هم نکنم بیاد چون بعضی بازی ها از این قابلیت پشتیبانی نمیکنن برای همین فعلا خودش رو تو دردسر نمیندازه به نظر من البته Wander میگه که حتما معرفی میشه امسال پستش هم موجوده:دی

3-این سخت افزارش جوری نیست که مثل اندروید و اینا باشه کلا فرمت های خیلی مزخرفی روش اجرا میشه برای امولایتور هم من خودم تست کردم فریم ریت اصلا جالب نیست صدا رو بد تبدیل میکنه و ... برای همین میگم از خیرش بگذری بهتره

پ.ن:من خودم هم خیلی دنبال همین بازیه بودم مخصوصا اون شمارش که میرفتی تو خونه میخابیدی بهت پاسوورد میداد میتونستی سیو کنی ولی 2 سال پیش بازی کردم داشت حالم بد میشد:دی ولی 15 سال پیش که بازی میکردیم برای خودش گاد اف واری بود:دی

اقا يه أستريت فايتر دارم عوض ميكنم با هر بازي!!٨٥خودم گذاشتم بره فروش..اگرم فروش نرفت خودم ازش لدذت ميبرم..ببخشيد بنيامين جان!

یه دموی جدید اومده Mutant Mudds
یه بازی ساید اسکورلر به سبک کلاسیک 8 بیتی هست که استفاده جالبی از حالت سه بعدی کنسول می کنه
4 تا مرحلش باز هست و حجمشم خیلی کمه
حتما بگیرید

دوستان یکی از کاربرا سایت gbatemp خبری گذاشته مثل اینکه تونسته یک
آسیب پذیری توی 3ds پیدا کنه این لینکشه
Possible Nintendo 3DS exploit/vulnerability (Found by me***33;) - GBAtemp.net

این آسیب پذیری در واقع می شه گفت سودی نداره.

نه این که کامل بی سود باشه اما به هر حال شما باید Private Key و Public Key رو داشته باشی تا بتونی کد ات رو روی 3ds ران کنی.

دیتا ای که load می شه در واقع singed شده هست که load می شه، اگه unsigned باشه شما اصلا به این مرحله نمی رسی.

فعلا Crown3ds که یک Hardware Mod اساسی می خواد تا پیاده سازی شه و عملا تجهیزاتش قابل حمل نیست، فعالیت ها بر روی debug کردن و trace کردن ram هست، پیشرفت هایی هم بوده اما نه قابل توجه.

3ds.jpg

واقعی یا ...
منبع:
3DS Homebrew Channel! - GBAtemp.net

تا حدودی میخوره راست نباشه چون به این راحتی نمیشه homebrew روش نصب کرد سیستم امنیتی این دستگاه از wii بالاتر هست
توی بعضی از سایتها هم گفته دروغ هست
البته شاید راست باشه چون اگر دستگاه به این صورت هک بشه دیگه نیاز به r4 نیست فقط نیاز به یه رم با ظرفیت بالا هست

این عکس رو Neimod پخش کرده توی flickr.

Neimod شخصی هست که بر روی debug کردن رم کار می کنه و ابزار های گوناگونی در این باره ریلیز کرده.

این نوشته به این معنی نیست که اون آیکن رو شما اگه ران کنید Homebrew Channel میاد به این معنی هست که
Neimod موفق شده تغییراتی در اطلاعات داخل رم یا فرم ویر دستگاه انجام بده.

بدین معنی که راه رو برای Homebrew Channel باز کرده.

Neimod نشون داده که این کارست، خبر راست هست و دروغ نیست :)

تا حدودی میخوره راست نباشه چون به این راحتی نمیشه homebrew روش نصب کرد سیستم امنیتی این دستگاه از wii بالاتر هست
توی بعضی از سایتها هم گفته دروغ هست
البته شاید راست باشه چون اگر دستگاه به این صورت هک بشه دیگه نیاز به r4 نیست فقط نیاز به یه رم با ظرفیت بالا هست

احتمال این که نیاز به Hardware Mod باشه هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or