Nintendo 3DS

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    3ds
سلام

ببخشید دروغ هم حتی شوخیش هم خوب نیست ها فکر کنم یه حدیث بود که شنیدم
اتفاقا مثلا همین دروغ که دیشب گفته شد به نظر من زیادم جالب نبود.

عجب ادامایی هستیدا :D
من موندم بگیرم یا نه اونوقت میان از این شوخی ها میکنن
:D
دوستان ببینید من نمیخوام اورجینال بزنم کسی هم جواب سوال های منو کامل نداد تو صفحه های قبل هست میشه راهنمایی کنید

عجب ادامایی هستیدا :D
من موندم بگیرم یا نه اونوقت میان از این شوخی ها میکنن
:D
دوستان ببینید من نمیخوام اورجینال بزنم کسی هم جواب سوال های منو کامل نداد تو صفحه های قبل هست میشه راهنمایی کنید

تا 5 صفحه رفتم عقب سوالی پیدا نکردم

اگه زودتر هک نشه کمر آدم با این قیمت بازیهاش میشکنه ولی چیکار باید کرد از نینتیندو و محصولاتش نمیشه گذشت .
رزیدنت اویلش رو دارم میرم واقعا جالبه خیلی حال میده .

تا 5 صفحه رفتم عقب سوالی پیدا نکردم

سلام
ببین دوست عزیز من میخوام یه گجت دستی بگیرم میخواستم ویتا بگیرم که بخاطر خیلی دلایل پشیمون شدم حالا این به نظرم خوبه فقط چنتا چیز
1.من نمیخوام اوریج بزنم اصلا یعنی پول دادن به اوریج سختم میاد هم ندارم :D
2.اونجور که تاپیک هارو حوندم با 3ds فعلا فقط میشه بازی های ds رو زد
حالا من میگم 3ds بگیرم یا نسل های قبلشو
3.امولاتور روشن میشه اجرا کرد برای بازی های قدیمی مثلا adventure island
اینارو جواب بدین تا اونکی سوالاتم رو هم بپرسم

دوستان گویا آپدیت جدیدی به زودی ارائه میشه.با این مشخصات:
* Ability to access Nintendo eShop account from other internet enabled devices including computers and smartphones.
* This system update will allow users to take pictures of QR codes with the 3DS from the other device’s screen to redeem purchased content.
* This update will add the application “Nintendo Network” to the 3DS.
* Ability to update physical Nintendo 3DS Games via Nintendo Shop (DLC feature).
* A “Game Preview” Mode for the Nintendo 3DS system Nintendo Shop.
* Enhances the speed of the handheld.
* Increases the system security with automatic security updates.
* Nintendo Zone will be automatically added to European 3DS owners.

دوستان گویا آپدیت جدیدی به زودی ارائه میشه.با این مشخصات:
* Ability to access Nintendo eShop account from other internet enabled devices including computers and smartphones.
* This system update will allow users to take pictures of QR codes with the 3DS from the other device’s screen to redeem purchased content.
* This update will add the application “Nintendo Network” to the 3DS.
* Ability to update physical Nintendo 3DS Games via Nintendo Shop (DLC feature).
* A “Game Preview” Mode for the Nintendo 3DS system Nintendo Shop.
* Enhances the speed of the handheld.
* Increases the system security with automatic security updates.
* Nintendo Zone will be automatically added to European 3DS owners.

Ability to update physical Nintendo 3DS Games via Nintendo Shop (DLC feature).این یعنی قراره برای بازی هاش dlc بیاد

سلام
ببین دوست عزیز من میخوام یه گجت دستی بگیرم میخواستم ویتا بگیرم که بخاطر خیلی دلایل پشیمون شدم حالا این به نظرم خوبه فقط چنتا چیز
1.من نمیخوام اوریج بزنم اصلا یعنی پول دادن به اوریج سختم میاد هم ندارم :D
2.اونجور که تاپیک هارو حوندم با 3ds فعلا فقط میشه بازی های ds رو زد
حالا من میگم 3ds بگیرم یا نسل های قبلشو
3.امولاتور روشن میشه اجرا کرد برای بازی های قدیمی مثلا adventure island
اینارو جواب بدین تا اونکی سوالاتم رو هم بپرسم

1-خب فعلا که باید اوریج بخری (این که سوالی نبود)

2-درسته فقط بازی خود Ds رو میشه بازی کرد فعلا

2-2-الان تو این شرایط نمیشه بگی کدوم بهتره اگه حدود 3 ماه پیش میخاستی بگیری 100 در 100 باید 3Ds میگرفتی چون قیمتش خیلی خوب بود ولی الان ممکنه پول بدی 3ds بگیری هک نشه شما هم که اوریج باز نیستی کلی ضرر میکنی!!نمیشه دقیق نظر داد من که میگم 3ds بگیر بازیای دی اس رو میزنی ماهی 1 دونه اوریج هم گیرت میاد بازی میکنی 10 تومن کم میکنی میفروشی میره پی کارش!!

3-من نتوستم روش امولایتور نصب کنم چون بسیار مزخرف میشه!!یعنی مشکل زیاد داره باید از طریق moonShell و اینا اجرا کنی که مزخرفه خلاصه:دی
این Adenture islandرو بکش بیرون ازش بازی های خود دی اس خیلی بهتر از این حرفاست این برا 15 سال پیش خوب بود:دی

سلام به همه.

من ورژن دستگاهم 2.2.0-0U هست فروشنده چند تا r4 تست کرد کار نکرد.

چه r4 ای بگیرم روش کار کنه؟

جالب اینه که دستگاهت آخرین ورژن هم نیست، واسه من 6- 3.0.0 هستش و چند تا R4 روش امتحان کردم و هیچ کدوم بالا نیومد، در هر صورت باید R4 ای که میخری آپدیت شده باشه
فروشگاه نیما گفت بعد عید یه سری R4 جدید میاره که با ورژن های جدید مشکلی نداشته باشه

جالب اینه که دستگاهت آخرین ورژن هم نیست، واسه من 6- 3.0.0 هستش و چند تا R4 روش امتحان کردم و هیچ کدوم بالا نیومد، در هر صورت باید R4 ای که میخری آپدیت شده باشه
فروشگاه نیما گفت بعد عید یه سری R4 جدید میاره که با ورژن های جدید مشکلی نداشته باشه

اتفاقا من هم از اونجا دستگاه گرفتم.

امروز رفتم هنوز r4 هاش مشکل داشت.

من تازه نسخه دستگاه هم این نبود با resident evil آپدیت کردن این شد.

توی اینترنت آپدیت پک هاش رو دیدم اما باید یک ds آپدیتش کنی یا 3ds ای که اون r4 رو بشناسه.

نمی دونم چی کار کنم من :-??

دوستانی که مشکل r4 دارند از اونجایی که r4 به تعداد مو های سر آدمیزاد clone داره و اصلش عمرا گیر نمیاد، من توصیه می کنم از r4itt استفاده کنید، جزو معدود کلون هایی هست که عین آدم کار می کنه و ساپورت داره و از moonshell هم پشتیبانی می کنه.

با آپدیت های جدید هم به روز می شه، معمولا نسخه های تو بازارش آپدیت شدن و با فرم ویر های پیش فرض 3ds مشکل ندارن، می تونین اول r4 بندازید آپدیتش کنید بعد اگه بازی اورجینال گرفتید بندازید با خیال راحت آپدیت کنید.

دوستانی که مشکل r4 دارند از اونجایی که r4 به تعداد مو های سر آدمیزاد clone داره و اصلش عمرا گیر نمیاد، من توصیه می کنم از r4itt استفاده کنید، جزو معدود کلون هایی هست که عین آدم کار می کنه و ساپورت داره و از moonshell هم پشتیبانی می کنه.

با آپدیت های جدید هم به روز می شه، معمولا نسخه های تو بازارش آپدیت شدن و با فرم ویر های پیش فرض 3ds مشکل ندارن، می تونین اول r4 بندازید آپدیتش کنید بعد اگه بازی اورجینال گرفتید بندازید با خیال راحت آپدیت کنید.

مسئله اینه که از کجا میشه R4iTT گیر آورد:-/

مسئله اینه که از کجا میشه R4iTT گیر آورد:-/

من از اینجا گرفتم:
کنج

قیمتش یک کمی بالاتر از نمونه های توی پشت شهرداری هست اما بهترین نمونه هست به نظر من.

من روی 3.0.0-5 هم انداختمش مثل آب خوردن داره کار می ده.

توی اینترنت هم سرچ بزنید می بینید که طرفدار زیاد داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or