Ninja Gaiden Sigma

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اینجا رو یادم اومد فکر کنم باید با یک حرکت بپری اونور چون هنوز طبقه بالا تر هم هست و بعدش باید با یک سلاح خاصی که یادم نیست یک جای هست که حالت شیشه ای داره بزنی خرابش کنی یک راه جدید باز میشه

مهدی جان پل رو رد کردم و توی مرحله 7 یک دریه که باز میشه و 3 تا راه هستش که همشون به یک جا میخوره

و راه پیدا نیستش ، قبلش هم وارد کلیسا شدم، فکر کنم 3 نفر رو میکشی ... بعدش توی خود کلیسا یک در کوچیک هستش که وقتی وارد میشی و یکم میری جلو 4 تا کتاب تقریبا چشمک میزنه و همشون رو برمیدارم

و میرم طبقه بالاش یک مقدار شیشه هایی هستش که توشون یک چیزی تو مایه های خون و.... هستش .. حالا نمیدونم باید کدوم ور برم ، چون هر چقدر میگردم دنبال راه پیدا نیستش؟؟!!:((

میشه از اطراف همونجا یه چند تا عکس بگیری تا ببینم .
اینجوری نمیتونم توضیح بدم چون یادم نیست دقیقا کجا رو میگی .

اینجا رو یادم اومد فکر کنم باید با یک حرکت بپری اونور چون هنوز طبقه بالا تر هم هست و بعدش باید با یک سلاح خاصی که یادم نیست یک جای هست که حالت شیشه ای داره بزنی خرابش کنی یک راه جدید باز میشه

فکر کنم شما درست میگی ....
میلاد تا حالا از اون بمب هایی که شبیه به خودکار میمونه به دست اوردی یا نه ؟
اگه اره وقتی از پله ها میری بالا یه جا هست که باید از دیوار بری بالا و سپس بپری اینور . اونجا یه در هست که باید بهش بمب بزنی تا بشکنه و بری داخل .

مهدی جان من دو تا از اون 3تا قطعه رو پیدا کردم و دوباره برگشتم به عقب تا اون 2 رو بذارم بغل هم ....

فقط یک دونه مونده تا شکل تکمیل بشه ولی هرچقدر گشتم نتونستم پیدا کنم .... یک در هم هستش تقریبا

زرد رنگه و مربع میزنی باز نمیشه ..... بدبختانه بمهای قرمز و گردی که داشتم تموم شده...

حالا چی کنم؟؟؟ اون قطعه سوم رو از کجا باید پیدا کرد:(

مهدی جان اون شمشیر کوچیک که مثل بمب هستش رو برداشتم و در رو شسکتم و 3 چهار تایی رو کشتم و در بعدی رو باز کردم و 3 تا از جعبه های قرمز که در اطراف بود رو باز کردم (خون و امثال این بود ).. بعد یک در دیگه هم

بود که رفتم توش یک دریچه ای مثل گاو صندوق داره که باید بچرخونی تا فکر کنم در بغلیش باز بشه .... باید چطوری این صندوق رو بچرخونم تا در بغلش باز بشه !!!! خیلی سعی کردم ولی فقط یکی از چراغهای همین

گاو صندوق روشن شد .... چی کار کنم ؟؟؟ فقط باید با R1 و L1 بچرخونی فکر کنم تا درست بشه ودر بغلی باز بشه ...

حالا چی کنم داش مهدی:(

مهدی جان اون شمشیر کوچیک که مثل بمب هستش رو برداشتم و در رو شسکتم و 3 چهار تایی رو کشتم و در بعدی رو باز کردم و 3 تا از جعبه های قرمز که در اطراف بود رو باز کردم (خون و امثال این بود ).. بعد یک در دیگه هم

بود که رفتم توش یک دریچه ای مثل گاو صندوق داره که باید بچرخونی تا فکر کنم در بغلیش باز بشه .... باید چطوری این صندوق رو بچرخونم تا در بغلش باز بشه !!!! خیلی سعی کردم ولی فقط یکی از چراغهای همین

گاو صندوق روشن شد .... چی کار کنم ؟؟؟ فقط باید با R1 و L1 بچرخونی فکر کنم تا درست بشه ودر بغلی باز بشه ...

حالا چی کنم داش مهدی:(

میلاد همونجایی که گاو صندوق هست بغلش یه میزه که روش یه کاغذ هست . باید بری اون رو بخونی . الان یادم نیست که اعدادش دقیقا چی بود اما مثلا گفته ازچپ به 2 برس و از راست به 6 . البته من مثال گفتم . کار خاصی ندارخ همون کاغذ روی میز رو بخونی میفهمی که باید چی کار کنی .

مهدی جان وقتی روی کتاب مربع میزنم اینها رو مینویسه :

: A diary writeen by a mork

it is the 27th day of the 12th month . i have received the book of the eons as a brithday gift from his majesty the emperor .it is a great honor i shall place it in the safe so that
no one will take it . at the end of the entry .there are notes readiny

left , right , right , left

هر کاری کردم فقط یکی از چراغهای همون گاو صندوق روشن شد ....

چیکار کنم مهدی جان؟؟؟

ببسن باید در جهت برعکس اون عدد بزنی فهمیدی ؟
اقا من توی مرحله 12 گیر کردم 3 تا جا هر کدوم که میرم راه نداره همونجای ام که یه مجسمس داره اب ازش میریزه؟

مهدی جان وقتی روی کتاب مربع میزنم اینها رو مینویسه :

: A diary writeen by a mork

it is the 27th day of the 12th month . i have received the book of the eons as a brithday gift from his majesty the emperor .it is a great honor i shall place it in the safe so that
no one will take it . at the end of the entry .there are notes readiny

left , right , right , left

هر کاری کردم فقط یکی از چراغهای همون گاو صندوق روشن شد ....

چیکار کنم مهدی جان؟؟؟

این کاری رو که میگم بکن میلاد :
میری رو گاو صندوق . از سمت چپ به عدد 2 میرسی - سپس از سمت راست به عدد 7 میرسی - سپس از سمت راست به عدد 1 میرسی - سپس از سمت چپ به عدد 2 میرسی .
به این ترتیب گاو صندوق باز میشه .

ببسن باید در جهت برعکس اون عدد بزنی فهمیدی ؟
اقا من توی مرحله 12 گیر کردم 3 تا جا هر کدوم که میرم راه نداره همونجای ام که یه مجسمس داره اب ازش میریزه؟

شما اونجا باید از همون راهی که اومدی برگردی . در ابتدای این مرحله زمانی که از نردبان میپری پایین به یک در میرسی که زمانی که میری داخل نوشته پشت در اب هست و نمیتونی داخل بشی . کمی دورتر از این در یک در بزرگ هست که قفله و کلید میخواد . حالا شما اگر کلید این در رو پیدا کردی باید برگردی و اون در رو باز کنی و ...

چپتر 15 اونجا که اون يارو که لباسش شبيه کشتي هست با اون يارو عينکيه حرف ميزنه بعد دمو ميشه نميدونم کجا برم!؟
در ضمن کسي تا حالا وودن سورد را تا اخر پيشرفت داده!خيلي باحاله حتما بدين از همه چي قويتره!

چی جوری برگردم هرچی میخوام از دیوار برم بالا فایده ندارد

باید تمرین کنی . چون ارتفاعش زیاده شما باید دو مرتبه و به صورت متوالی رو دیوار راه بری تا بپری اونور . یک کم سخته اما اگه یه چند دقیقه باهاش ور بری یاد میگیری .

مهدی جان گاو صندوق رو باز کردم و یک کتاب گرفتم و اونو بردم پایین کلیسا گذاشتم در اون جایی که مشخص کرده بودن .... بعدش اون سنگه کنار رفت و یک در باز شد پریدم توش و یک دیوار شیشه ای بود بهش از این

بمها زدم و یک سنگ گنده افتاد پشتم و منم به سرعت اونجا رو رد کردم و اومدم پایین که یک راه پیچی هستش و خیلی طولانیه و یک چیزی شبیه اسکلت افتاده همونجا ..... کلا 4 تا در داره هرچقدر گشتم

و این راهها رو رفتم چیز دیگری پیدا نکردم ... نمیدونم دیگه باید کدوم قسمت برم؟؟؟

مهدی جان گاو صندوق رو باز کردم و یک کتاب گرفتم و اونو بردم پایین کلیسا گذاشتم در اون جایی که مشخص کرده بودن .... بعدش اون سنگه کنار رفت و یک در باز شد پریدم توش و یک دیوار شیشه ای بود بهش از این

بمها زدم و یک سنگ گنده افتاد پشتم و منم به سرعت اونجا رو رد کردم و اومدم پایین که یک راه پیچی هستش و خیلی طولانیه و یک چیزی شبیه اسکلت افتاده همونجا ..... کلا 4 تا در داره هرچقدر گشتم

میلاد جان شما باید داخل یکی از درهای اونجا بشی ( دقیقا یادم نیست که کدوم در بود ) و دنبال یه شی باستانی بگردی . زمانی که اون شی باستانی رو گیر اوردی بر میگردی جای اولت و با همون اسکلت که حالا زنده شده میجنگی بعد هم ...
کلا چیزه خاصی نداره اینجا و به راحتی میتونی رد بشی . فقط دشمنان شما در اینجا چون اسکلت هستند یه مقدار بازی سخت میشه :biggrin1: .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or