بازیش ایراد داره :cheesygriاقا من همين جا گير کردم کمک!منم تو مرحله 12 منودم وسط یک مجسمه هست طرفین این مجمسه 2 تا کاسه هست توی یکیشون آب ریختم حالا یکی دیگه مونده که نمی دونم کلیدش رو از کجا بیارم کلید آبی رنگ داره که باید در یک جایگاه قرار بگیره؟
از کجا پیداش کنم این کلید آبی رو همه جا رو دنبالش گشتم
این مرحله ی 6 نینجا گایدن رو گیر کردم اونجایی که دو تا موتور سوار میان و اونها رو میکشی و تمام راهها رو
میگردم ولی راه پیدا نیست باید کجا برم ؟؟؟؟ مرحله ی 6 هستم ....
کسی میتونه کمک کنه....
شما باید او دو تا موتور سوار رو بکشی . بعد همون راهی رو که برای رسیدن به اون ساختمون اومدی رو برمیگردی . میرسی به یک دری که قبلا قفل بود . کنار در هم یکی از این دستگاه های Save هست . الان که بری اون در باز شده . میری داخل و ...
مهدی جان دستت درد نکنه رفتم توی در و رفتم جلو تا دوباره رسیدم به دو تا موتور سوار دیگه که اونها رو میکشم و یک در هستش که باز میشه و میرم توش 3 نفر دیگه رو میکشم ولی توش هیچی نیست و دوباره میام عقب ... بعدش یک در هم بسته هستش که توی در یک میله ای هستش که فکر کنم باید اونو بکشم پایین ... چون یک پل هم هستش که روش مربع رو میزنم پایین نمیاد و نمیشه
ادامه راه رو پیدا کرد....
اگه میشه بگو اینجا رو باید چی کنم؟؟؟
منم همین جا گیر کرده بودم.
باید اون سه قطعه لوح رو پیدا کنی بعد بذاری کنار هم دیگه انجام دادی ؟ ( البته مال خیلی وقت پیش هست یادم نمی یاد )
که توی یک جعبه ی قرمز
خلاصه دستتون درد نکنه راهنمایی کردید ...مهدی جان ترکیدم اینقدر تمام درا رو گشتم ... خلاصه دیگه داشتم ناامید میشدمکه توی یک جعبه ی قرمز
کلید رو پیدا کردم و مرحله ی 6 رو تموم کردم:biggrin1:
تازه بازی داره حال میده ... عجب داستانی دارهخلاصه دستتون درد نکنه راهنمایی کردید ...