Ninja Gaiden Sigma

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب اینکه چیزی نیست من خیلی وقت که تو chapter4 گیر کردم :cheesygri:blushing: پس باید به همتون بخندم :cheesygri
لطفا اگه میشه یه توضیح مختصر مفید درباره این قسمتش بدید
من تا great bridge رفتم چه جوری باید ردش کنم یعنی چی کار کنم اون دره که رو پل هست باز شه:biggrin1:
اصلا درها تو این بازی خرابن :evil:بازیش ایراد داره :cheesygri

منم تو مرحله 12 منودم وسط یک مجسمه هست طرفین این مجمسه 2 تا کاسه هست توی یکیشون آب ریختم حالا یکی دیگه مونده که نمی دونم کلیدش رو از کجا بیارم کلید آبی رنگ داره که باید در یک جایگاه قرار بگیره؟

از کجا پیداش کنم این کلید آبی رو همه جا رو دنبالش گشتم
اقا من همين جا گير کردم کمک!

این مرحله ی 6 نینجا گایدن رو گیر کردم اونجایی که دو تا موتور سوار میان و اونها رو میکشی و تمام راهها رو

میگردم ولی راه پیدا نیست باید کجا برم ؟؟؟؟ مرحله ی 6 هستم ....

کسی میتونه کمک کنه....

این مرحله ی 6 نینجا گایدن رو گیر کردم اونجایی که دو تا موتور سوار میان و اونها رو میکشی و تمام راهها رو

میگردم ولی راه پیدا نیست باید کجا برم ؟؟؟؟ مرحله ی 6 هستم ....

کسی میتونه کمک کنه....

شما باید او دو تا موتور سوار رو بکشی . بعد همون راهی رو که برای رسیدن به اون ساختمون اومدی رو برمیگردی . میرسی به یک دری که قبلا قفل بود . کنار در هم یکی از این دستگاه های Save هست . الان که بری اون در باز شده . میری داخل و ...

salam

شما باید او دو تا موتور سوار رو بکشی . بعد همون راهی رو که برای رسیدن به اون ساختمون اومدی رو برمیگردی . میرسی به یک دری که قبلا قفل بود . کنار در هم یکی از این دستگاه های Save هست . الان که بری اون در باز شده . میری داخل و ...

مهدی جان دستت درد نکنه رفتم توی در و رفتم جلو تا دوباره رسیدم به دو تا موتور سوار دیگه که اونها رو میکشم و یک در هستش که باز میشه و میرم توش 3 نفر دیگه رو میکشم ولی توش هیچی نیست و دوباره میام عقب ... بعدش یک در هم بسته هستش که توی در یک میله ای هستش که فکر کنم باید اونو بکشم پایین ... چون یک پل هم هستش که روش مربع رو میزنم پایین نمیاد و نمیشه

ادامه راه رو پیدا کرد....

اگه میشه بگو اینجا رو باید چی کنم؟؟؟

مهدی جان دستت درد نکنه رفتم توی در و رفتم جلو تا دوباره رسیدم به دو تا موتور سوار دیگه که اونها رو میکشم و یک در هستش که باز میشه و میرم توش 3 نفر دیگه رو میکشم ولی توش هیچی نیست و دوباره میام عقب ... بعدش یک در هم بسته هستش که توی در یک میله ای هستش که فکر کنم باید اونو بکشم پایین ... چون یک پل هم هستش که روش مربع رو میزنم پایین نمیاد و نمیشه

ادامه راه رو پیدا کرد....

اگه میشه بگو اینجا رو باید چی کنم؟؟؟

خواهش میکنم .
شما همونجایی که سه نفر رو میکشی ( مطمئنی دری که داخلش رفتی کنارش یه دستگاه سیو بود ؟ ) باید بری جلو . اونجا راه بسته است اما میبینی که در ارتفاع تقریبا یه متری از دیوار میله کشیدن و اونور میله یکی از اون جعبه های قرمز وجود داره . شما باید مقداری به عقب برگردی و سپس بر روی دیوار بپری و رو دایوار راه بری و زمانی که به اون میله ها رسیدی سری بپری اونور میله ها و ...
این حرکت یه مقدار سخته اما پس از چند بار به راحتی میتونی بری .
امیدوارم که خوب توضیح داده باشم ( البته هر کار میکنم توضیحش بازم یه مقدار نامفهوم میشه به هر حال شرمنده :biggrin1: )

منم همین جا گیر کرده بودم.
باید اون سه قطعه لوح رو پیدا کنی بعد بذاری کنار هم دیگه انجام دادی ؟ ( البته مال خیلی وقت پیش هست یادم نمی یاد )

منم همین جا گیر کرده بودم.
باید اون سه قطعه لوح رو پیدا کنی بعد بذاری کنار هم دیگه انجام دادی ؟ ( البته مال خیلی وقت پیش هست یادم نمی یاد )

محمد تا اونجایی که یادمه این کار مربوط به مراحل پایانی بازی بود .
فکر کنم میلاد جان مرحله 8 یا 9 باشن .

مهدی جان من فکر کنم منظورم رو رو بد گفتم ....

اون جایی رو که گفتی رد کردم ... یعنی پیش همون در یک دری هستش که باز میشه و من رفتم توش و رفتم جلوتر ....دیدم یک جعبه قرمز اون بالاهستش ... از روی دیورا پریدم و جعبه رو باز کردم ....

عکسم گرفتم که بهتر معلوم بشه ....

عکس اول : http://i9.tinypic.com/8dvyooz.jpg

بعدش وقتی یکم میرم جلوتر به یک در بسته میخورم که اینطوری نوشته شده و باز نمیشه!!!

عکس دوم: http://i3.tinypic.com/6tdel2h.jpg

بعدش یکم میریم جلو یک دستگاه save دیگه هستش و رو به روش دو طبقه پله هستش که اونو رفتم بالا..

عکس سوم: http://i11.tinypic.com/6xvr5ua.jpg

بعدش میری از پله ها بالا و یکم میری جلو دو تا موتور سوار دیگه میان .... که اونها رو میکشم و اطرافم توی

همونجا دو تا دیگه در هستش که یکیش این هستش که در زیر عکس روگذاشتم : (وقتی میری توی دری که در عکس چهارم گذاشتم فقط 3 نفر آدمن و میکشی و خبری نیست دیگه ....

عکس چهارم:

http://i3.tinypic.com/850vzaa.jpg

و یک پل هم رو به رو هستش که وقتی میری روش کلیک میکنی اینو مینویسه و پل پایین نمیاد ....

اینم عکس پنجم :

http://i7.tinypic.com/8gf0a4p.jpg

اینم عکس ششم :

http://i16.tinypic.com/6l3f72x.jpg

ببخشید که طولانی شد .. ولی امیدوارم خوب توضیح داده باشم ...

ممنون میشم کمکم کنین ....

خب قضیه یه مقدار پیچیده شد :biggrin1: .
تا اونجایی که یادمه باید به این ترتیب باشه :
شما زمانی که به اون پل متحرک میرسی رو به روش یک در هست . داخل در میشی . در انتهای راه رو یک در میله ای وجود داره که درش قفله . شما باید کلید در رو پیدا کنی ( برای پیدا کردن کلید فکر میکنم باید برگردی و به مکانی برسی که مانند یه محوطه ی باز هست . در اونجا یک در میله ای بزرگ هم وجود داره که دو تا دستگاه (ماشین گان) در سمت چپ و راست اون قرار گرفته . اونجا چند نفر رو میکشی و یه کلید دریافت میکنی . البته میگم باز هم مطمئن نیستم که کلید دقیقا چه طوری به دست میومد ولی خب تا اونجایی که ذهن من یاری میکنه باید تو همین مایه ها می بود :biggrin1: )
زمانی که کلید اون در رو پیدا کردی میری داخل در و یک دستگیره هست که باید اون رو بکش تا پل به حرکت بیوفته و راه باز بشه .
پس تنها کاری که شما باید بکنی اینه که بگردی و اون کلید رو پیدا کنی .
به هر حال امیدوارم که تونسته باشم کمکی کرده باشم .
اگر باز هم سوالی داشتی من در خدمتم . از دوستان دیگر هم که بهتر یادشونه در اینجا باید چه کاری انجام میدادیم تقاضا دارم که میلاد جان رو راهنمایی کنند .

مهدی جان ترکیدم اینقدر تمام درا رو گشتم ... خلاصه دیگه داشتم ناامید میشدم:sick: که توی یک جعبه ی قرمز

کلید رو پیدا کردم و مرحله ی 6 رو تموم کردم:biggrin1:

تازه بازی داره حال میده ... عجب داستانی داره:love: خلاصه دستتون درد نکنه راهنمایی کردید ...

مهدی جان ترکیدم اینقدر تمام درا رو گشتم ... خلاصه دیگه داشتم ناامید میشدم:sick: که توی یک جعبه ی قرمز

کلید رو پیدا کردم و مرحله ی 6 رو تموم کردم:biggrin1:

تازه بازی داره حال میده ... عجب داستانی داره:love: خلاصه دستتون درد نکنه راهنمایی کردید ...

ایول . بهت تبریک میگم :biggrin1: .
خوشحال شدم که سرانجام مرحله 6 رو رد کردی . باز هم اگر مشکلی داشتی من در خدمتم .

مهدی جان پل رو رد کردم و توی مرحله 7 یک دریه که باز میشه و 3 تا راه هستش که همشون به یک جا میخوره

و راه پیدا نیستش ، قبلش هم وارد کلیسا شدم، فکر کنم 3 نفر رو میکشی ... بعدش توی خود کلیسا یک در کوچیک هستش که وقتی وارد میشی و یکم میری جلو 4 تا کتاب تقریبا چشمک میزنه و همشون رو برمیدارم

و میرم طبقه بالاش یک مقدار شیشه هایی هستش که توشون یک چیزی تو مایه های خون و.... هستش .. حالا نمیدونم باید کدوم ور برم ، چون هر چقدر میگردم دنبال راه پیدا نیستش؟؟!!:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or