Ninja Gaiden Sigma

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شرمنده تاپیک آرشیوی رو اوردم بالا ولی میشه یکی بگه تو چپتر 17 باید چیکار کنم؟من همون اولش گیر کردم :biggrin1: زمین و زمان رو گشتم اما همش همون جاهاس قدیمی هست و جای جدید نرفتم.میشه بگید الان باید کجا برم و چیکار کنم؟ (چپتر 17 بعد از کشتن همون یارو زنیکه که تبدیل میشه به موجودی شبه عقرب شروع میشه.اینو باری یادآوری گفتم :biggrin1: )
اگر کسی یادشه ممنون میشم اگر کمکم کنه

آخیش بازی رو تموم کردم :d ولی بازی سختی بودا بعضی سربازاش بیشتر از boss هاش میرفتن رو اعصاب آدم :biggrin1:البته بعد که اینجا پست دادم دیدم تا چند ساعت بعد کسی چیزی نگفته رفتم تو ign راهنما بازی رو دیدم خدا رو شکر عکس هم داشت که دیدم پله ها شکستن منم با شوریکن هایی که منفجر میشن شکوندمش:biggrin1:
در کل بازی خیلی توپی بود من که حال کردم

من توی کپچر 3 جایی که دریچه ی شبیه در پشتی هواپیماهای جنگی که با یه چرخ دنده بازش می کنیم و با طنابی به قسمت موتور کشتی فضایی می ریم و با شمشیر موتورو داغون می کنیم گیر کردم . در واقع همه ی این کارار کردم اما یه جایی دیگه از پله ای بالا میرم و و دری شبیه به درهای زیردریایی و قفله
ممنون می شم راهنمایی کنید
-----------------------------------------------------------------------------
حل شد

آخرین ویرایش:
بچه ها میخوام بازی رو بخرم. ارزش داره ؟ بستش 60 تومن.

بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3

اووووو خیلی داره بهت گرون میندازه!بستش فکر کنم 30 نهایتا 40 باشه!قیمت دستم نیست ولی خب از تاریخ بازی میشه قسمت رو حدس زد دیگه!:دی

بازیهای موجود در بازار برای Playstation 3

اشتباه میفرمایید ... الان ۶۰ الی ۵۸ شاید ۵۵ بشه آکبند این بازی رو پیدا کرد...

اگه بحثی هست راجع به قیمت و غیره تو تاپیکی كه آدرس دادم بحث کنید ...

راهنمایی ::::::::::
کچپر 6 اونجایی که یه میدون هست و یه مجسمه ماری که داره کره زمین رو می بلعه و یه کتیبه جلوش هست و باید قطعاتش رو کامل کنیم . یه قطعش رو پیدا کردم اما بعدیش کجاست؟

سلام
من تو فصل هفتم موندم نمی دونم چی کار کنم کلا منطقه رو چندبار گشتم اما راهی نبود الا دو تا تیکه شی باستانی دارم اما نمی دونم کجا برم که بقیش رو بدست بیارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or