Ninja Gaiden Sigma

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود،

آقا من سرويس شدم، اين مرحله 18 رو چطوری از اون پله ها برم بالا ؟
تو اون پله مارپيچی هست، که پر ماهی هست !!! هرچی ميزنمشون بازم ميان.
بگيرنتم مگه ول ميکنن !!!!!

کسی ميتونه يک راهنمايی اينجا رو بکنه ؟
درود
دوستمن شما از اون لسلحه که مثل نانچی کو میمونه باید استفاده بکنی.فقط همین. ضربه ها رو درست اما اروم بزن. خودت رو Ninpo اتیش مجهز کن.
تنها راهنمایی اینکه فقط چشم از صفحه تلوزیون بر ندار و تا میتونی مواظب باش بهت نچسبند.
نه باباجدی :confused:.

درود
دوستمن شما از اون لسلحه که مثل نانچی کو میمونه باید استفاده بکنی.فقط همین. ضربه ها رو درست اما اروم بزن. خودت رو Ninpo اتیش مجهز کن..

درود،

رد کردم اينجا رو دستت درد نکنه !:love:
سه تا غول اولی رو کشتم !!!!!!!!!
ولی بعدش پله مياد ، اونو ميرم بالا بدش يه غول ديگه هست ! اونرو هم کشتم.
ولی اونجا ولی بعدش يک غول ديگه مياد که اسکلت داره رو نميتونم
خيلی دور هست به من !
جای هم نيست که بتونم تير بخرم برای کمان، کسی ميتونه کمک کنه ؟:((
جون هم هيچی ندارم.

درود،

خيلی دور هست به من !
جون هم هيچی ندارم.
بپر و فقط مثلث بزن.اگه به اون اسکلت هایی هم که میاد طرفت بزنی جونش کم می شه..برو تو سینش بپر مثلث بزن. ( البته نمی دونم مثلث بود یا یه چیز دیگه ولی وقتی زدی با شتاب میره تو سینش و جونش کم می شه.البته باید نزیکش باشی یه کم )

درود،

خيلی دور هست به من !
جون هم هيچی ندارم.
سلام
دوست عزیز بزار او اسکلتهارو به طرفت بفرسته.تو هم از اونا جا خالی بده . تا اسکلت اصلی که اومد بپر طرفش مثلث رو بزن. نذار بهت خیلی نزدیک بشه .
بعد از اینکه اسکلت اصلی رو زدی .میپره وسط میدون بعد راحت می تونی بزنیش
کلا" خیلی اسونه فقط دقت کن.ببینم چکار می کنی

:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
رد کردم مرحله 18 رو !!!! حالا رسيدم 19 دارم از رو اون سنگ ها ميپرم شمشير رو هم گرفتم.

اين Rachel رو چرا نشون ميده :eek:، هر وقت نشونش داد من تا 15 دقيقه تو شوک ميرم :eek:

دست همگی درد نکنه که راهنمايی کردن :love:

درود بر دوستان،

تموووووووم شد :biggrin1:!!!!!!!!!!!!! اين غول آخريش چه آسون بود !!! آلما ( توی ساختمون بود شبيه کليسا بود !!! ) يا اون يکی که لباس سامورايی مشکی داشت خيلی سخت تر بودن !!!!

دست همگی درد نکنه که منو راهنمايی کردن !!! واقعاً ممنون ...:love::love::love::love::love::love:

انقد اين بازی بهم حال داد که وقتی Ninja Gaiden 2 برای 360 بياد، حتماً يک 360 ميگيرم ....

واقعاً حرف نداشت ! :love::love:

بازم ممنون

دوستان يه سري ديوار هست که يه دونه شکاف روشون هست بايد با اونها چي کار کنم؟

درود،

عزيزم، ببين اگه با نينجا هستی، بايد با Incendiary Shuriken اون ديوار رو بترکونی...
اگه با راشل جون ( :love: ) هستی که خود وسيله اي که داره ميتونه اون ديوار رو بشکونه !

سؤالی هست بگو. در خدمتم !

سلام

منم ninja gaiden رو روی normal و hard تموم کردم.:cheesygri
دلم می خواد very hard هم تموم کنم ولی هر کار میکنم نمی تونم غول اول رو بزنم!:-"
نمی دونم چکار کنم؟:(

منم ninja gaiden رو روی normal و hard تموم کردم.:cheesygri
دلم می خواد very hard هم تموم کنم ولی هر کار میکنم نمی تونم غول اول رو بزنم!:-"
نمی دونم چکار کنم؟:(

کلا خیلی خیلی سخته که این بازی رو روی Very Hard یا Master تموم کرد ، چون این بازی Normal ش با Hard خیلی از بازیها برابری میکنه و Hard هم با Very Very Hard خیلی از بازیها ;)

من هم از پس Very Hard بر نمیام ... البته اگه تلاش کنی میشه تا چند تا Chapter جلوتر رفت .

ولی مثلا فرض کن بخوای Chapter 18 رو روی Very Hard بری :cheesygri

من هم از پس Very Hard بر نمیام ... البته اگه تلاش کنی میشه تا چند تا Chapter جلوتر رفت .

ولی مثلا فرض کن بخوای Chapter 18 رو روی Very Hard بری :cheesygri
نیما داری بیچاره رو ناامید میکنی :). بزار امتحان کنه :-". راستی کسی پیدا نشد بجز بنده روی Master Ninja بازی رو تموم کرده باشه :biggrin1:.

پ.ن. برای ثبت نام کلاسهای خصوصی Ninja Gaiden بهم PM بدید :biggrin1:.

نیما داری بیچاره رو ناامید میکنی :). بزار امتحان کنه :-". راستی کسی پیدا نشد بجز بنده روی Master Ninja بازی رو تموم کرده باشه :biggrin1:.

پ.ن. برای ثبت نام کلاسهای خصوصی Ninja Gaiden بهم PM بدید :biggrin1:.

مگه من گفتم امتحان نکنه ، فقط گفتم که خیلی هم انتظار نداشته باشه از خودش ...

راجع به اینکه شما این بازی رو روی Master تموم کردی ، بذار رک بگم ، من تا خودم با چشمای خودم نبینم باور نمیکنم !! حتی اگه سازنده بازی بگه روی Master تموم کرده من باور نمیکنم ، تازه شما میگی بازی رو 10 ساعته روی Master تموم میکنه ( این حرف یعنی اینکه یه ضرب از اول تا آخر بدون حتی یکبار مردن ، گوله میری !!!!! )

ناراحت نشی ها ، ولی خب برای من باورش خیلی سخته ...

مگه من گفتم امتحان نکنه ، فقط گفتم که خیلی هم انتظار نداشته باشه از خودش ...
نباید هم داشته باشید. بچه بازی درست نکردن که چشماتون رو ببندید و دکمه بزنیدتا برسید غول اخرش.حساب کتاب و چم و خم داره :).
راجع به اینکه شما این بازی رو روی Master تموم کردی ، بذار رک بگم ، من تا خودم با چشمای خودم نبینم باور نمیکنم !!
چون شما ( خودت ) و دیگران توش موندن پس نتیجه گرفتی یه کار نشدنی یه و به این ترتیب فریدون خالی بسه :laughing:. بابا دست مریزاد .
تازه شما میگی بازی رو 10 ساعته روی Master تموم میکنه
دانشمند، استاد، مترجم، شاهکار، CPU، GPU، PPU اینجا رو خوب بخون:
چرا همه شاکی هستن رو همه درجه ها تموم کردم کمتر از 10 ساعت و فقط Master Ninja بود که جلوم یه روز دوام اورد
یه روز جلوم دوام اورد میفهی، گفتم یه روز نه 10 ساعت /:).
( این حرف یعنی اینکه یه ضرب از اول تا آخر بدون حتی یکبار مردن ، گوله میری !!!!! )
اعتقاد دارم کار نشد نداره. شاید بشه. به امتحانش میارزه :cool1:.
ناراحت نشی ها ، ولی خب برای من باورش خیلی سخته ...
چرا باید نارحت بشم :confused:. درضمن ادمی هستم که هم با حال حال میکنم هم با ضد حال :biggrin1:.

پ.ن. نیما جون شما میتونی بد و بیراه بگی، تیکه متلک بندازی بهم و این موضوع تو دوستی مون هیچ مشکلی به وجود نمیاره ولی این اجازه رو نداری کاری که کردم و شخصیتم رو زیر سئوال ببری. فقط کم مونده بود بگی دروغ گو. حد و اندازه گیلمت رو بدون .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or