Ninja Gaiden Sigma

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه بابا انتظار خاله بازی نداشتم من سخت ترین بازیارو تموم کردم این بازیم فک میکنم تا مرحله 6 رفتم کلا نسبت به بقیه بازیا میگم مثلا فک میکنی یکی از دلایلی که بازی گاد اف وار انقد معروف شده و فروش کرده چیه ؟گیم پلی فوق العادشه که فقط ادم حال میکنه و رو اعصاب انقد راه نمیره به هر حال اینکه یکی از دلایلی که بازیها بیش حد سخت میشن ضعف طراحی مراحله
به هر حال هر کی یه نظری داره و به نظر من یه بازی اشغال و اعصاب خورد کنه

درود بر شما،

خوب عزيزم، شما ميتونی ماريو بازی کنی يا Pac-Man!
دليل نميشه هر بازی سخت باشه بهش بگن اشغال !!!!
گرچه نظر شما قابل احترام هست، ولی اين طرز نظر دادن مثل آدم های واقعاً بی فکر هست !

البته يکم شما حق داری، اين بازی يکم فشار به آدم ميآره !:p احتمالاً اين نظرت رو داری بعد از بازی ميگی !

درضمن، من امروز مرحله 15 رسيدم !!!!!!! :-"

واقعاً يکی از بهترين بازی های عمرم رو دارم انجام ميدم !

توی چاپتر 7 اونجا که یکی دیگه از تیکه سنگ ها رو پیدا می کنیم که مجموعا میشه دوتا بعد دو تای دیگه کجا هستند باید کجا بریم ؟

والا من الان مرحله 15 هستم، تيکه سوم رو اينجا پيدا کردم، فکر کنم تو مرحله های بعدی تيکه شماره چهارش هست.

والا من الان مرحله 15 هستم، تيکه سوم رو اينجا پيدا کردم، فکر کنم تو مرحله های بعدی تيکه شماره چهارش هست.

کلش سه تیکه هست : بالا - راست و چپ ، در مرحله 16 میری تکه سوم رو هم سر جاش میذاری ، بعدش ...

واقعا بازیش عالی بود .

کلش سه تیکه هست : بالا - راست و چپ ، در مرحله 16 میری تکه سوم رو هم سر جاش میذاری ، بعدش ...

واقعا بازیش عالی بود .

درود نيما جان،

ميگم چرا اين تيکه بزرگتر بود نسبت به بقيه :biggrin1:!! سپاسگزارم بخاطر راهنمايی خوبت.

راستی اين ازدها رو با اين شمشير Kitetus کشتم !!!!!!!!!

تازه دوتا غول ديگه بود...

اين دومين مرحله هست که سه تا غول داره ! بازم از اين مرحله ها هست ؟:confused:

با سپاس

درود نيما جان،

ميگم چرا اين تيکه بزرگتر بود نسبت به بقيه :biggrin1:!! سپاسگزارم بخاطر راهنمايی خوبت.

راستی اين ازدها رو با اين شمشير Kitetus کشتم !!!!!!!!!

تازه دوتا غول ديگه بود...

اين دومين مرحله هست که سه تا غول داره ! بازم از اين مرحله ها هست ؟:confused:

با سپاس

غیر از این در مرحله 18 هم دو تا غول داره ، کلا 19 تا Chapter هست ، کلا غولهای 16 - 17 - 18 - 19 نسبت به قبلیها خیلی سخت تر هستن ...
بیشتر توضیح نمیدم که مزش واست بمونه ...

درود
خیلی خوشحالم که هر روز داره ب طرفدارن این مجموعه اضافه میشه.

پ.ن. راستی کسی تونسته رو Master Ninja بازی رو تموم کنه ( البته بجز خودم :cool1: )

سلام osos جان .من بازی رو روی Normal تمام کردم حالت hard رو برام باز کرد.بعد بازی رو روی حالت Hard تموم کردم .حالته Very hard رو باز کرد که رو این حالتم بازی رو تموم کردم .خلاصه حالم بهم خورد بسکه بازی رو تموم کردم.
فراموش نکن که من از بچگی با کنسوله میکرو (Nitendo) با این بازی خاطره ها دارم.وهنوز این بازی دوست داشتنی توی ذهنم مونده.شما هم یادتون هست

اينجا به هر حال يه جورايي محل فنهاي اين بازي هم هست پس اين موضوع رو همينجا ميگم.
امروز در سايت Game Faqs در مسابقه ي كاركترها( Character Battle ) نوبت مسابقه ي "ريو هايابوسا" شخصيت اول نينجا گايدن با رقباي خودش هست! يعني Riko و Haseo و Roxas .
cb6-28.jpg

البته فعلآ ريو در صدر ولي به هر حال طرفداراي اين بازي اگه خواستن براي محكم كاري برن اينجا رآي بدن...

ضمنآ اين مسابقه ي نظرسنجي فقط در همين امروز هستشاااا...فردا ميره مسابقه ي گروه بعد....(ريو اگه بياد بالا فكر كنم بعدآ بايد با اسنيك شاخ به شاخ بشه!)

سلام osos جان .من بازی رو روی Normal تمام کردم حالت hard رو برام باز کرد.بعد بازی رو روی حالت Hard تموم کردم .حالته Very hard رو باز کرد که رو این حالتم بازی رو تموم کردم .خلاصه حالم بهم خورد بسکه بازی رو تموم کردم.
فراموش نکن که من از بچگی با کنسوله میکرو (Nitendo) با این بازی خاطره ها دارم.وهنوز این بازی دوست داشتنی توی ذهنم مونده.شما هم یادتون هست
درود بر تو، درود
عالیه، ادامه بده:p.
واقعا خیلی سخت هست مستر.فریدون چه جوری رفتی تو ؟!!!!!!!!!!
خب دیگه :biggrin1: وقتی 4 سال با یه بازی زندگی بکنی این طوری میشه ;).

درود،

آقا من سرويس شدم، اين مرحله 18 رو چطوری از اون پله ها برم بالا ؟
تو اون پله مارپيچی هست، که پر ماهی هست !!! هرچی ميزنمشون بازم ميان.:biggrin1:
بگيرنتم مگه ول ميکنن !!!!!:eek:

کسی ميتونه يک راهنمايی اينجا رو بکنه ؟:love:

درود،

آقا من سرويس شدم، اين مرحله 18 رو چطوری از اون پله ها برم بالا ؟
تو اون پله مارپيچی هست، که پر ماهی هست !!! هرچی ميزنمشون بازم ميان.:biggrin1:
بگيرنتم مگه ول ميکنن !!!!!:eek:

کسی ميتونه يک راهنمايی اينجا رو بکنه ؟:love:
تنها راهنمایی اینکه فقط چشم از صفحه تلوزیون بر ندار و تا میتونی مواظب باش بهت نچسبند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or